Panelprogram

A férfi egy szép májusi reggel hirdette meg a panelprogramot. Nem vett igénybe állami támogatást, sőt az volt a baja, hogy az államtól sem kapott támogatást, persze miért is kapott volna, a neje, Ica, nem volt államfüggő, persze ez kölcsönös volt, az állam se függött tőle. A Férfi (írjuk így, nagy F-fel, hiszen attól függetlenül, hogy éppen csak alkalmi munkái voltak, még jó öt évvel a nyugdíj előtt, mégiscsak Férfinak gondolta magát) egy szép szombat délelőtt döntött a panelprogram mellett egy divatos plázában.

Hazai életFicsku Pál2007. 10. 26. péntek2007. 10. 26.
Panelprogram

A sarki vegyesboltot szerette, ott Mami, a pénztáros mindig megkérdezte, na hogy vagyunk, olyan ember közeli volt az egész, a tévébe csak betelefonálni lehet, de senki nem hívja vissza, hogy Férfi, na hogy vagyunk, de Mami mindig megkérdezi tőle. Szóval abban a bizonyos plázában döntött a panelprogram mellett, amikor tavaszi kiárusítás volt.
Az asszony megvett mindent. Tizenéves plázacicák között kellett elvergődnie a leértékelt téli ruhákkal telipakolt szatyraikkal, amelyek jövőre már nem lesznek divatosak, ha meg rendesen főz, lehet, hogy a jövő télre az asszony kihízza. Otthon lepakoltak, leugrott a sarki közértbe, maradék pénzéből pezsgőt vett. Kicsit h

Ezek is érdekelhetnek