Üzenetek kilenc csillagon át

Olvasóink már találkozhattak lapunk hasábjain az asztrológia talán legrégibb válfajával, a 9 csillag ki-asztrológiával. Ahhoz, hogy tudja, mely leírás vonatkozik önre, tudnia kell az úgynevezett elsődleges számát.

Házunk tája2004. 06. 04. péntek2004. 06. 04.
Üzenetek kilenc csillagon át

Ezt a következő módon határozhat meg:Ebben a rendszerben minden év február 4-én kezdődik. (Éppen ezért, ha ön január 1. és február 3. között született, születési éve az azt megelőző év lesz.) A XX. századi születés esetén mellőzze az első két számjegyet (19), és adja össze az utolsó kettőt addig, amíg összegként egyjegyű számot nem kap.Ha ön férfi, vonja ki ezt a számot 10-ből: az eredmény az ön elsődleges száma lesz. Például: 1955. május 6. A számítás: 5+5=10; 1+0=1; 10-1=9. Ez tehát az ön elsődleges száma. 1962. február 3. A számítás: 6+1=7; 10-7=3. Ez az ön elsődleges száma.Ha ön nő, vonja ki ezt a számot 10-ből. Ha az eredmény, amit kapott, kisebb, mint 6, úgy azt vonja ki 6-ból, ha nagyobb, mint 6, vonja ki 15-ből. Az így kapott eredmény lesz az ön elsődleges száma. Például: 1955. május 6. A számítás: 5+5=10; 1+0=1; 10-1=9; 15-9=6. Ez az ön elsődleges száma. 1962. február 3. A számítás: 6+1=7; 10-7=3; 6-3=3. Ez az ön elsődleges száma.Ettől kezdve nincs más tennivalója, csak keresse meg az ön elsődleges számához tartozó leírásokat, tanácsokat, amelyeket legjobb tudásom és tapasztalataim alapján havonta megírok önnek! Remélem, segítségére lehetek abban, hogy még sikeresebb, teljesebb életet élhessen.

{p} 9 ház asztrológiajúnius 6- július 7.1: Víz. Ez a hónap viszonylagos nyugalmat ígér, foglalkozzon egy kicsit saját magával. Gondolja végig elkövetkezendő feladatait és használja ki a hónap kreatív energiáit a megvalósításban. Mindeközben ügyeljen arra, hogy ne zárkózzon túlságosan magába, és ne mutatkozzék hajthatatlannak a dolgok megítélésében. Ha szükséges, vitassa meg elképzeléseit, ötleteit vagy kételyeit barátaival és családtagjaival. Ne legyen türelmetlen és próbálja higgadtan elfogadni, hogy ügyei most lassabban haladnak, nem mindig kedvez önnek a szerencse. Ha mostanra tervezte szabadságát, pihenésébe iktasson be egy kis testmozgást, aktív kikapcsolódást is. 2: Föld. Sikeres időszakba lépett, különösen érinti ez az otthonával, családjával és gyermekeivel kapcsolatos ügyeket. Természetesen még tennie kell álmai, tervei megvalósulásáért, de a hónap támogató energiái segítségére lesznek, hogy sokkal gyorsabban haladjon.

{p} Örömmel tölti el az a tudat, hogy nem hiába dolgozott keményen az előző hónapokban, nem eredménytelenül teltek el pihenés helyett munkával az éjszakái, munkájának meglett az eredménye. Szakmai rátermettségére felfigyelhetnek, és új lehetőségek kínálkozhatnak munkájában is. Energikus, kellemes hónap vár önre, de legyen óvatos tűz közelében, nehogy megégesse magát! 3: Fa. A szokottnál kevésbé energikus, ezért jó, ha most megy szabadságra, vagy szakít egy kis időt a pihenésre. Ha teheti, víz közelébe menjen kikapcsolódni, mert folyó- és tópartok vagy a tengerek töltik fel energiával. Ebben a hónapban hallgasson a megérzéseire, tapasztalni fogja, milyen jól működnek. Érdemes értékelni az eltelt időszakot és tovább tervezni a jövőt. Lehet, hogy új szellemi kihívások vonzzák. Tartsa szem előtt, hogy a hónap energiái a tervezést és nem a döntést segítik. Ha régi egészségügyi problémák ütik fel a fejüket, ne hanyagolja el őket, sürgősen forduljon újra orvoshoz!4: Fa. Az energiák segítségére lesznek a "nagytakarításban".

{p} Néhány dolgot le kell zárnia és néhány felesleges dologtól meg kell szabadulnia ahhoz, hogy tovább tudjon lépni. Ugyanakkor érdemes számba vennie, hogy mire van szüksége új tervei végrehajtásához, legyen az munkahely-változtatás, egy új kapcsolat vagy költözködés. Ezekben a kérdésekben azonban egyedül kell döntenie, ezért lehet, hogy néha magányosnak érzi majd magát. Ne hagyja, hogy az idegesség, a cinizmus vagy az elégedetlenség eluralkodjon magán!5: Föld. Hajlamos arra, hogy a hónap erőteljes energiái magával ragadják. Azokkal az elképzeléseivel kapcsolatban, amiket az előző hónapokban nem tudott megvalósítani, új lehetőségek kínálkoznak. Bizakodó és tettrekész, de ügyeljen a részletekre is a megvalósítás során. Szerencsés és termékeny időszakba lépett. Ez egy igen mozgalmas hónap, a tennivalók szinte felemésztik energiáit. Ezért nagyon fontos, hogy néha lazítson és pihenjen kicsit. Ezt a lelkes időszakot a hevessége miatti apróbb balesetek zavarhatják meg.6: Fém. További előrelépésre számíthat ügyeiben, amit a hónap energiái ígérnek, de ehhez az ön erőfeszítéseire is szükség van.

{p} Folytassa mindannak a bővítését, fejlesztését, amit az előző hónapokban megkezdett. Fontos, hogy megőrizze stabilitását, és optimizmusa ellenére se vágjon bele olyan új dologba, aminek nem teljesen az ura. Ha van olyan terve vagy elképzelése, amiben eddig nem történt előrelépés, most érdemes elgondolkodnia a változtatásról és irányváltásról. Mindenképpen egy boldog és termékeny időszakban van és jól érzi magát, de sok energiát veszíthet, ezért gondoskodjon az utánpótlásról.7: Fém. A hónap energiái nagyon aktívvá teszik. Sok új lehetőség bukkanhat fel, de ha nincs döntéskényszerben, jobb, ha kivár egy kicsit, mert most nem láthatja előre a dolgokat. Ebben a hónapban kapcsolatai nagyon jól működnek, sokan keresik az ön közelségét és társaságát, apróbb és fontos kérdésekben egyaránt kikérik a tanácsát. Évek óta tartó párkapcsolatuk is megújulhat, vagy éppen most találkozhatnak egy új, mindent elsöprő szerelemmel. Lehetősége lesz egy kis lélegzetvételre, hogy ismét magára találjon. A hosszú utazásokat és lakhelyváltoztatást halassza későbbre. Ügyeljen arra, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott, lelkileg stabil maradjon. 8: Föld. Magabiztosságát és céltudatosságát a hónap segítő energiáinak is köszönheti. Munkahelyén is honorálják szakmai rátermettségét, szorgalmát, és lehet, hogy új feladatokat is kap. Kiváló időszak szabadsága eltöltésére, különösen, ha utazni kíván. Most van itt az idő, hogy vágyait kiélje.

{p} Eközben ne feledkezzen meg céljairól sem, de vigyázzon, ne legyen túl kemény a megvalósítás során, mert ellenségeskedéshez vezethet. A pihenés és a "napfényfürdő" igazán jót tesz most önnek.9: Tűz. Gördülékenyen haladnak dolgai, minden a tervei szerint alakul, ami nyugodttá és magabiztossá teszi önt. A hónap minden energiáját képes saját céljai megvalósítására fordítani. Az eddigi mozgalmas időszak után most felteheti lábát az asztalra és hátradőlhet a széken: pihenjen és élvezze sikereit! Legjobban teszi, ha elutazik valami csendes, békés helyre. Nyaralása és kikapcsolódásai során költekezőbb lehet a szokottnál, de többletmunkái révén váratlan pénzekhez is juthat. Mivel ez a pihenés és elmélkedés időszaka, vegye számba sikereit, és gondolja át, mit hozhat a holnap. Az öröm jelenléte energikussá teszi és jó erőnlétet biztosít.
Nagy Terézokleveles feng shui tanácsadónyugati asztrológiai tanácsadó

Ezek is érdekelhetnek