Mi történt Gerával?

Ne szépítsük a dolgot: Gera Zoltán, a magyar labdarúgó válogatott egykori legjobbja hetek-hónapok óta igen haloványan játszik. A válogatottban és Angliában, a Fulhamban is.

Hírek, információkPethes Sándor2009. 02. 16. hétfő2009. 02. 16.
Mi történt Gerával?

A különbség persze nagyon is lényeges: a magyar válogatott összeállítása általában az ő nevével kezdődik, míg a Fulham-nél végződik. Amikor a nyáron lejárt a szerződése a West Bromwich Albionnál, s így szabadon igazolhatóvá vált, több egyesület is vadászott rá, Gera a londoniakat választotta.

Kezdetben jónak tűnt a döntés, mivel sosem hiányzott a kezdő tizenegyből, ám hamarosan kezdett kimaradozni a csapatból. Aztán alkalmanként csak 10-15 percet kapott, végül csupán néhány percet, azonban sőt az is előfordult, hogy a 90. percben küldték be a pályára.

Valószínűleg a Fulham vezetőinek is egyre inkább nem tetszett Gera produkciója. Kapura alig veszélyes, a labda egyre gyakrabban pattan el tőle. Meg sem közelíti egykori önmagát.

S bizony, már régen nem ő a csapat vezéregyénisége a válogatottban sem. Legutóbb Izrael ellen is „fényesen” bizonyította. Így aztán vagy sürgősen meg kellene találni az utódját, vagy neki kellene visszatalálnia régi önmagához. De a leginkább az volna jó, ha már Albánia ellen rám cáfolna...

Ezek is érdekelhetnek