Drogültetvényt találtak Cserépfaluban

A mezőkövesdi rendőrkapitányságra érkezett lakossági bejelentés szerint Cserépfalu külterületén egy zártkertben kisebbfajta kábítószer-ültetvény található.

KriminálisSzabad Föld Online2009. 07. 14. kedd2009. 07. 14.
Drogültetvényt találtak Cserépfaluban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai és a mezőkövesdi nyomozók feltérképezték a megadott területet. A bejelentés valósnak bizonyult: egy bozótos rész közepén, egy irtott és művelt földdarabon 18 tő cserépben nevelt, kábítószernek minősülő növényt találtak.

Az ingatlan hajdúböszörményi tulajdonosánál tartott házkutatás során újabb 9 tő bódítónövényt, illetve csaknem 60 grammnyi marihuánát foglaltak le a rendőrök. A férfi részletes beismerő vallomást tett. Kiderült, hogy a telket a volt feleségének új partnere használja. Az ültetvény valós tulajdonosa egy derecskei férfi, a nála tartott házkutatás során a drognövényhez köthető anyagmaradványokat foglalt le a rendőrség. A bizonyítékok hatására a férfi beismerő vallomást tett, elmondása szerint a növényeket saját fogyasztásra ültette.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés miatt folytat eljárást, amelynek ideje alatt a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek