Szeptember 8-án nyit a 111. BNV

Szeptember 8-tól kilenc napon át a család minden tagjának kínál programot Magyarország legnagyobb fogyasztásicikk-vására, a 111 BNV, melynek vezérgondolata: „Minden álom egy helyen”. A nagypapától az unokáig mindenki megtalálja majd a Hungexpo Budapesti Várközpontban a neki legmegfelelőbb programot, s együtt is szórakozhat az egész család.

KrónikaBudai Horváth József2007. 08. 31. péntek2007. 08. 31.
Szeptember 8-án nyit a 111. BNV

Kiállítás a kiállításon
A mobil és virtuális világ is számos újdonsággal lepi meg a közönséget.  Az INFOmarket és a Mobil Show most először lép közösen a látogatók elé. Az B pavilonban pedig rácáfolnak a mondásra – Mindent a szemnek, semmit a kéznek –, mert ott minden kipróbálható és megvásárolható lesz.

Otthona is legyen intelligens „Ferrari”
Lehet egy otthon akár antik vagy modern stílusú, egy biztos: a lakberendezők és belsőépítészek éppen olyan egyedi módon teszik intelligensé otthonunkat, hogy az szinte észrevétlen marad. A kiállításon „Az év lakberendezője” díj eddigi nyertesei jelennek meg és alkotnak. És hogyan kerül a „Ferrari” a BNV-re? Az is kiderül az A pavilonban…

Nő 2007 – I. Budapesti Női Autószalon és Életmód Kiállítás
Erre a kiállításra természetesen nemcsak a hölgyeket várják. A főszerep viszont az övék. Létezik-e női autó? Bemutatókon és tanácsadásokon pedig az egészséges életmód és az ehhez kapcsolódó, termékek, kiegészítők, szolgáltatások is megjelennek.
Bár még csak kísérleti stádiumban van, az unió egy ütőképes kutatócsoportja elkészítette a női biztonsági övet. A világ egyik legnagyobb autógyára pedig vadonatúj fejlesztésű szimulátorával modellez olyan vezetési helyzeteket, amelynek segítségével a legbátortalanabbul vezető nők is határozott, rutinos autósok lehetnek.
A temperamentumos, ugyanakkor „nőies” vonalakkal megáldott olasz, továbbá a megbízhatóságukról elhíresült távol-keleti autómárkák is randevút adnak egymásnak, illetve a hölgyeknek és az uraknak. Uraim! Ne gondolják, hogy piros kiskocsikat kell keresniük, ha párjuk autót szeretne…
A családok nőtagjait divat- és lemezbemutatók, színpadi előadások szórakoztatják, illetve olvasó- és beszélgető sarok is várja.

Játék, játék, játék
Míg a hölgyek kikapcsolódnak, s kedvükre válogatnak a kínálatban, az apróságok az AEGON Mazsola Tanodában, a gyerek autós suliban tanulnak közlekedni az Aegon Verdák-kal. A férjek és barátok pedig az Országos Baleset-megelőzési Bizottság tesztjeivel bizonyíthatják, ki a legény a gáton, vagy aktív pihenéssel múlathatják az időt a Női Autószalon Férfimegőrzőjében.
Minden mennyiségben lehet majd játszani: várja látogatóit a Kölyökpark, az V. Magyar Repülőszimulátor és a Kyosho Kupa-off-road modell-bajnokság, sőt a bátrak futballozó robotokkal is megmérkőzhetnek. A látogatók kortól és nemtől függetlenül vehetnek részt az első New Speed8-Hungexpo Kupa autómodell versenyen.

Koncertek 9 napon át
A nagyszínpadon minden nap koncertek szórakoztatják majd a közönséget. Néhányan a névsorból: Charlie, Marió, Hevesi Tamás, Republic.

Ezek is érdekelhetnek