13 plusz egyes kérdéscsokrunkra most Sydney van den Bosch válaszol.

A sarki fényt látni kell!

1. Melyik születésnapi ajándéka a legemlékezetesebb?
– A huszadik szülinapom alkalmából kaptam egy videóüzenetet, amiben a külföldön élő családtagok és barátok is felköszöntöttek. Édesapám révén holland a családunk, nagyon sok rokonunk él a világ különböző pontjain, Spanyolországtól Ausztráliáig, így sajnos ritkán adatik meg, hogy személyesen is együtt legyünk. Nagyon megható volt ez a meglepetés, egy örök emlék marad, amit gyakran visszanézek.

 2. Bántja-e valami, amit elszalasztott az életében?
– Bár az utazás szerelmese vagyok, sosem éltem külföldön életvitelszerűen, és nem is tanultam más országban – ezt sajnálom kicsit.

 3. Mit szeret önmagában?
– Szeretem, hogy tűzrőlpattant lány vagyok, aki mindenről határozott véleményt formál. Ennek ellenére könnyű természetem van, és gyorsan megtalálom az emberekkel a közös hangot.

 4. Mivel lehet kikergetni a világból?
– Ha valaki lassú, túl sokat gondolkodik, ahelyett, hogy cselekedne. De azt sem szeretem, ha valaki tördeli, ropogtatja az ujjait.

 5. Kíváncsiságból kivel cserélne életet egyetlen napra?
– Jennifer Lopezzel! Néhány éve Tel-Avivban jártam egy koncertjén, ahol viszonylag közelről láttam őt és a családját. Nyitott és közvetlen volt a rajongókkal, a sikerei ellenére is két lábbal a földön jár, a koncert másnapján például ők is együtt fürödtek a nyaralókkal. Emellett ötvenen túl is bombaformában van! Ha magyar frontról kellene mondanom valakit, akkor Pataki Ágit választanám, ő a mai napig egy igazi stílusikon!

 6. Ha egy álomutazást nyerne, mit választana úti célul?
– Nagyon szeretném látni a sarki fényt. Már jó ideje tervben van ez az utazás, mivel a sarkkörön él már két barátnőm is, viszont a vírushelyzet sajnos ke­reszt­be­húzta a számításainkat.

7. Mi a legértékesebb értéktelen tárgya?
– Nem különösebben ragaszkodom tárgyakhoz, de Terecskei Ritától, a Zanzibár együttes énekesnőjétől kaptam egy kis repülőgépet, ami most igazán kedves számomra. Mindig ahhoz a barátjához vándorol, aki éppen útmutatást keres az élete egy adott területén.

8. Mire sajnálja legjobban az időt?
– A haszontalan dolgokra. Amikor nem érzem, hogy kellően produktív tudok lenni. Ilyen például egy dugóban araszolni…

 9. Mire nem sajnálja a pénzt?
– Utazásra!

10. Kinek szánja az adója 1 százalékát?
– Egy szamojéd gazdájaként rendszeresen segítem a szánhúzó kutyások egyesületét, valamint a tököli Elek-Ágh Állatmenhely Alapítványt. Igazi kutyaimádó családban nőttem fel, előfordult, hogy egyszerre öt kutyusunk is volt, így az állatok szeretete kiskoromtól a részemmé vált.

11. Melyik írótól olvasta a legtöbb könyvet?
– Nem író alapján, inkább az aktuális életszakaszomhoz passzolóan választok könyveket. Legutóbb például Matthew McConaughey Zöldlámpa című könyvét olvastam, illetve Edith Eva Eger egy-egy kötetét.

12. Mi a számítógépén a háttérkép?
– Az alapbeállítás.

13. Ha az állatkertben egyetlen állatot kellene megfigyelnie egy napig, melyiket választaná?
– A kengurut, mivel közel áll hozzám Ausztrália, emellett szoros kötelék fűz a családomhoz, és anyukám mindig azt mondta, hogy kiskoromban is olyan voltam mint egy kengurubaba.

+1 Milyen idézetet tenne ki a hűtőajtóra, hogy minden reggele ezzel induljon?
– Petőfi Sándor Voltak fejedelmek… című verséből ezt a két sort: „Az idő igaz, / S eldönti, ami nem az.”

Sydney van den Bosch Budapesten született 1995-ben. Tizenkét éves kora óta dolgozik modellként. 2013-ban döntős volt a Miss World Hungary szépségversenyen, a következő évben pedig ő képviselhette hazánkat a Fülöp-szigeteken a Miss Earth világversenyen, ahol a közönségszavazáson második helyezést ért el. A versenyek óta több hazai és nemzetközi divatmárka arca lett, ezenkívül aktívan építi saját brandjét a közösségi médiában. A közelmúltban nyíltan és őszintén beszélt a családja női ágát érintő örökletes, daganatos megbetegedésekről, illetve saját méhnyakrák-megelőző műtétjéről.

Az öröklődő női betegségek témaköre és a prevenció szívügye lett, személyes példamutatásával szeretne üzenni nőtársainak, hogy mennyire fontos a szűrővizsgálatokon való rendszeres részvétel. 2018-ban kötött házasságot Egerszegi Tamás focistával. Több tévéműsorban is láthatta a közönség, jelenleg a tv2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonya.

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.