A gasztronómiai magazin decemberi számának tartalma:
Előételek
Angol saláta
Empanadas
Húsos édesköményfelfújt
Körtés édesköménysaláta
Sonkás burgonyafelfújt
Újévi lencsesaláta
Csupa-csupa zöldségleves
Gezemiceleves
Illatos birsalmaleves
Legényfogó leves
Pandúrleves malackörömmel
Paradicsomos vargányagomba-leves
Regős halászlé
Tárkonyos pulykaraguleves
Főételek
A bajnok sajtos húsa
Babos csülök fehérborban
Bébipulyka minden jóval töltve
Bélelt krumplilabda snidlingmártás-kísérettel
Bécsi szelet
Buttler gróf kedvence
Erdélyi töltött káposzta
Göngyölt pontyfilé csuszafelfújttal
Jászkiséri rántott ponty céklás majonézzel
Kárpáti harcsaderék
Lazacragu zöldségágyon
Májjal rakott csirkemell
New York szelet
Pilisi diszkosz
Pirított pulykamell mandulával gazdagítva
Pulyka melle jóasszony módra
Rozmaringos göngyölt karaj
Szalajka-völgyi szivárványos pisztráng
Székelyföldi almás hús
Tejfölös, zöldséges malacaprólék
Tejszínes pulykaragu Dia módra
Tepsis törpeharcsa
Töltött csirke Rotschild módra
Vaddisznógerinc kakukkfüves pácban
Velővel töltött csirke
Mártások, köretek
Burgonyakrokett
Gombaszósz
Hollandi mártás
Kapormártás
Snidlingmártás
Tartármártás
Desszertek
Csokoládés csodatorta
Datolyacsók
Egri gömbpalacsinta
Gesztenyés kifli
Gesztenyés kosárkák
Habcsókos-zselés csík
Havas házikó
Heves jeges
Karácsonyi csíkos torta
Karácsonyi csillag
Kivikehely
Kivis puszedli
Kókusztallér
Luca-napi varázsgombóc
Mákos beigli
Mákos guba
Málnás felhőcske
Mandulás kalács
Mandulás tallér
Mézeskalács sütemény
Narancsos kókuszcsók
Narancsos püspökkenyér
Piros-sárga marcipános
Pityókos diós sütemény
Színes keksz
Torta de Dulce
Italok
Forró puncs
Karibi álom
Krampampuli
Meggyes mámor
Narancsbólé
Szedres limonádé