Vidék íze

Oldaltérkép2008. 05. 09. péntek2008. 05. 09.
Vidék íze


A gasztronómiai magazin májusi számának tartalma:

Előételek, saláták
Imposztor saláta
Sajtkosárban tálalt epersaláta
Sonkába bújt spárgasípok zöldspárga mártásban
Szudaba-hanum
Újhagymakrémes párnácskák

Levesek
Hagymaleves csokoládés sonkachipsszel
Kacsaleves lestyános kacsagombóccal
Katik-ashi
Salátaleves
Spárgakrémleves jércecsészében   
Szadai gölödinleves

Főételek
Alpári káposzta
Bademdzsan dolmaszi
Balzsamecetes lazacfalatok színes lencseraguval
Báránygerinc zöldspárga köntösben
Borjúderék sült burgonyával
Borsos csirkemell eperágyon kínálva
Csallóközi borsos bodak
Csirkemellben sült piláf
Csomboros kolbászkák

Dinószárnyak brindzás dödöllével

Édesköményes töltött cannelloni

Fehérboros-rebarbarás hegyaljai rakottas

Fűszeres csirkemell sült mézes cukkinivel

Fűszerkéregben sült vaddisznófilé

Gombás-majoránnás tokány

Horpácsi sertéskaraj

Ibolyalekvárral sült gyöngytyúkmell gombás köles kísérettel

Kacsingatós pecsenye

Kakukkfüves amur töltött zöldségekkel

Kükü

Lacipecsenye

Libamáj-fantázia

Medvehagymás töltött gombóc pirított békacombbal

Palacsintafelfújt

Pikáns palacsinta salátával

Pirított csirkemell aszalt gyümölcsökkel

Poharas csirkés szendvics

Pulykazúza mustáros szószban

Rozmaringos csülök cipóban

Sertéskoronában sült zsályás rakott burgonya

Spenótos gnocchi

Szabolcsi rakott krumpli

Szűzpecsenye zöldfűszeres kéreggel

Zöldséges hússal töltött palacsinta

Desszertek
Áfonyás muffin camemberttel
Csokoládés alagút bogyós gyümölcsökkel
Epres joghurtkehely
Epres kupolatorta
Grillázsos daragombóc málnaszósszal
Gyümölcsös sodó
Gyümölcsös vaníliakrém
Habos-epres pite
Kapros-túrós dübbencs
Krumplis lángos
Málnakehely habcsókkal
Mandulás grízsütemény
Meggyes desszert
Pávaszem
Rebarbaratorta
Répás rétes
Rizspuding rebarbarakompóttal
Rózsa tányérdesszert
Túrós darapuding baracklekvárral
Zserbó gazdagon

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek