A gasztronómiai magazin májusi számának tartalma:
Előételek, saláták
Imposztor saláta
Sajtkosárban tálalt epersaláta
Sonkába bújt spárgasípok zöldspárga mártásban
Szudaba-hanum
Újhagymakrémes párnácskák
Levesek
Hagymaleves csokoládés sonkachipsszel
Kacsaleves lestyános kacsagombóccal
Katik-ashi
Salátaleves
Spárgakrémleves jércecsészében
Szadai gölödinleves
Főételek
Alpári káposzta
Bademdzsan dolmaszi
Balzsamecetes lazacfalatok színes lencseraguval
Báránygerinc zöldspárga köntösben
Borjúderék sült burgonyával
Borsos csirkemell eperágyon kínálva
Csallóközi borsos bodak
Csirkemellben sült piláf
Csomboros kolbászkák
Dinószárnyak brindzás dödöllével
Édesköményes töltött cannelloni
Fehérboros-rebarbarás hegyaljai rakottas
Fűszeres csirkemell sült mézes cukkinivel
Fűszerkéregben sült vaddisznófilé
Gombás-majoránnás tokány
Horpácsi sertéskaraj
Ibolyalekvárral sült gyöngytyúkmell gombás köles kísérettel
Kacsingatós pecsenye
Kakukkfüves amur töltött zöldségekkel
Kükü
Lacipecsenye
Libamáj-fantázia
Medvehagymás töltött gombóc pirított békacombbal
Palacsintafelfújt
Pikáns palacsinta salátával
Pirított csirkemell aszalt gyümölcsökkel
Poharas csirkés szendvics
Pulykazúza mustáros szószban
Rozmaringos csülök cipóban
Sertéskoronában sült zsályás rakott burgonya
Spenótos gnocchi
Szabolcsi rakott krumpli
Szűzpecsenye zöldfűszeres kéreggel
Zöldséges hússal töltött palacsinta
Áfonyás muffin camemberttel
Csokoládés alagút bogyós gyümölcsökkel
Epres joghurtkehely
Epres kupolatorta
Grillázsos daragombóc málnaszósszal
Gyümölcsös sodó
Gyümölcsös vaníliakrém
Habos-epres pite
Kapros-túrós dübbencs
Krumplis lángos
Málnakehely habcsókkal
Mandulás grízsütemény
Meggyes desszert
Pávaszem
Rebarbaratorta
Répás rétes
Rizspuding rebarbarakompóttal
Rózsa tányérdesszert
Túrós darapuding baracklekvárral
Zserbó gazdagon