Koncertezz, sörözz, szurkolj egy helyen!

Szó szerint űrt tölt be a Pécsi Est Café nyári ötlete: különleges sátrat emeltek egy húsz éve parlagon heverő területre, ahová akusztikus koncertekre, világbajnoki focimeccsekre, finom sörökre és sült húsokra várják az érdeklődőket.

Ország-világHardi Judit2010. 07. 02. péntek2010. 07. 02.
Koncertezz, sörözz, szurkolj egy helyen!

A Pécsi Est Café ezzel az egyedi építménnyel terjesztené ki határait a nyári fesztiválszezonban. Gellai Gergő, az építményt és a Pécsi fESZt Café-t is üzemeltető cég vezetője hosszú távra tervez – ezzel is szeretné hasznosítani, illetve bevonni a város vérkeringésébe az ipari területet.

A sátorban olyan jól ismert hazai zenekarok lépnek majd fel, melyeket hallani lehet amúgy a fesztiválokon, de itt akusztikus hangzással szórakoztathatják a közönséget. Ez egyrészt unikum, másrészt pedig nem haragítja a sátorra a környéken lakókat. Fellép az Üllői Úti Fuck, a Barabás Lőrinc Eklektrik, Takáts Eszti, az Erik Sumo Band, A Kutya Vacsorája, a Peet és még sokan mások. A koncertek ingyenesek.

A futball világbajnokság legizgalmasabb meccsei még csak most következnek, úgyhogy aki hangulatos helyet keres a szurkoláshoz, vegye az irányt a sátor felé: itt rendszeresek a közvetítések.

Gellai Gergő így tervez: „Abban bízunk, hogy a meccsek és koncertek szüneteiben is sokan látogatnak el a sátorba egy hideg sörre vagy egy finom sült húsra. A Pécs2010 Menedzsmentközpont is tart majd itt rendezvényeket, varietéműsorokat, humoresteket. A többi napokon nyitva állunk olyan civil szervezetek előtt, melyek szívesen tartják itt programjaikat.”

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek