Ismét főz Buday!

Finom ételek, ismert személyiségek, nevezetes városok – megannyi érdekességet kínál egyszerre Buday Péter műsora. A sztárséf sok meglepetést tartogat a kulináris élvezetek kedvelőinek.

Ország-világBorzák Tibor2011. 01. 21. péntek2011. 01. 21.
Ismét főz Buday!

Ismét feltűnik a Magyar Televízió képernyőjén a népszerű sztárséf, Buday Péter. Szombat délelőttönként 11 óra 30 perctől „ízlelgethetjük” főzőműsorát, melynek címe: Most a Buday!

A mesterszakács nem csak az ízletes ételek elkészítését mutatja be a nézőknek, hanem izgalmas helyszínekről, érdekes személyiségekkel, s nem mindennapi ötleteivel ismerteti meg hétről hétre az érdeklődőket.

A jól megtermett ínyencmester fára mászik, barlangba látogat, tojást patkol, úszik és fut – miközben alapanyagokat válogat, főz, süt, párol, magyaráz.

Az első adás vendége az MTV Önök kérték című kívánságműsorának népszerű háziasszonya, Bényi Ildikó lesz, aki kislányával, Fannival és természetesen Budayval süt-főz Dobogókő tetején, a téli erdő egyik tisztásán.

A zamatos étel elkészítése után a szereplőknek még arra is jut idejük, hogy hóembert építsenek, szánkózzanak, síeljenek a havas dombokon.

A Most a Buday! című műsor holnap fél 12-től látható az m1-en.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek