Ünnepi ajándék 300 gyermeknek

December 14-én ismét megrendezik a „Mindenki Karácsonya” jótékonysági napot , ahol 1990 óta minden évben ünnepi programmal és ajándékokkal varázsolják szebbé és emlékezetesebbé háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermek karácsonyát.

Ország-világKovács Réka2012. 12. 14. péntek2012. 12. 14.

Kép: ajándék gyerek ünnep meglepetés öröm család 2009 12 06 Fotó: Kállai Márton

Ünnepi ajándék 300 gyermeknek
ajándék gyerek ünnep meglepetés öröm család 2009 12 06 Fotó: Kállai Márton

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Fővárosi Önkormányzat szervezésében mintegy 300 gyermek ünnepelhet együtt. A meghívottak budapesti általános iskolások, gyermek- és anyaotthonban nevelkedő gyerekek, értelmi sérültek, továbbá a családsegítő szolgálatok által kiválasztott gyerekek.

A helyszín – a WestEnd City Center és az OTP Bank támogatásával – a bevásárlóközpont Cinema City mozi terme, ahol december 14-én, 12 órától kezdődnek a programok a gyermekek számára. A meghívott gyerekek közül sokan csak itt, ezen a rendezvényen találkoznak meghitt, karácsonyi hangulattal, és csak itt kapnak ajándékot.

A vidám és ünnepi hangulatról a Budapesti Operettszínház gondoskodik a „Musical Mesék” című előadásával. A darabban fellépnek a Budapesti Operettszínház sztárjai.

A gyerekeket arcfestők szórakoztatják, a Mikulás és a Hópihék édességcsomagokat osztanak ki nekik. A csomagokat a Gyermekmentő Szolgálat legjelentősebb és egyik legrégebbi támogatója, az OTP Bank, valamint a WestEnd City Center tölti meg ajándékokkal.
 

Ezek is érdekelhetnek