Csillagos fürdők - játsszon velünk, pihenés a nyeremény!

Júliustól az élményfürdők, gyógy-, wellness-, illetve orvosi wellnessfürdők, strandok, uszodák is csillagot kaphatnak, ha csatlakoznak a nemzeti tanúsító védjegyrendszerhez.

Ország-világMunkatársunktól2014. 07. 21. hétfő2014. 07. 21.
Csillagos fürdők - játsszon velünk, pihenés a nyeremény!

A Nemzetgazdasági Minisztérium mellett a Magyar Fürdőszövetség minősíti – csakúgy, mint a szállodák esetében – 1-től 5-ig csillagokkal a fürdőket. Ahhoz, hogy valamelyik fürdő minél több csillagot tudhasson magáénak, az alapvető működési feltételeknek kell minél jobb minőségben eleget tennie. Az értékelő bizottság osztályozza a szolgáltatásválasztékot, a működési és műszaki színvonalat, a személyzet és az alkalmazottak felkészültségét, szakképzettségét.

Pluszpontot ér, ha valamelyik fürdő kiemelkedik a konkurencia közül, legyen szó elhelyezkedésről, megközelíthetőségről vagy éppen az ott dolgozók magas szintű nyelvtudásáról, a víz kiváló minőségéről. A fürdő védjegyet öt évig használhatják, jelezvén, intézményükben magas minőségű szolgáltatásokat nyújtanak.

Érdemes tehát a wellnessfürdőket választani nyaralásunk helyszínéül – játsszanak a Szabad Földdel és nyerjenek pihenést az ország legszebb fürdőinek egyikében!

Ezek is érdekelhetnek