Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Kemencében készült és bográcsban főtt ételek illata és kóstolása várja a vendégeket Poroszlón május 9-én, hogy felelevenítsék az idősebbekben az egykori ízeket, a fiatalabbaknak pedig bemutassák, miért érdemes megőrizni a hagyományokat a gasztronómiában.
Kilenc helyszínen készülnek a válogatott finomságok. Köztük a kemencében „hált” töltött káposzta gerslivel, cserépedényben, a néma kacsával házasított babsólet a Tiszántúlon használt főzőedényben, a kaszrojban, vagy a polgármester módra komponált kemencés sült zöldségágyon, a ropogós keszeg, az aludttejes nyúlragú.
A Poroszlón most három éve megnyitott Tisza-tavi Ökocentrum is szolgál újdonsággal: őzbaktrófea-szemlét csodálhatnak meg a látogatók. Az őzbakvadászat április végéig tart, így elérkezett az ideje az értékelésnek és a díjazásnak.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu