Vagány, érzelmes mozis - Till Attilával beszélgettünk

Till Attilával, a TV2 legnépszerűbb arcával beszélgettünk. Írásunk a július 10-én megjelent Szabad Föld 11. oldalán.

Ország-világSZF-ajánló2015. 07. 11. szombat2015. 07. 11.
Vagány, érzelmes mozis - Till Attilával beszélgettünk

 Szórakoztató műsorok sziporkázó hoppmestere, mélyen szántó televíziós portrék „propagandistája”, mozifilmek sikeres rendezője. Számára nem okoz gondot a műfajok közötti átjárhatóság. Kisgyerekként felpörgött, és azóta sem áll le.
A TV2 adu ászával, Till Attilával Borzák Tibor beszélgetett. Az Interjú "Tombol a pletykaéhség" címmel olvasható a friss Szabad Földben.

Néhány további ajánlatunk a július 10-én megjelent Szabad Földből:

Drága, de összehoz 
Világossá kell tennünk, hogy az olimpia nem oldhat meg minden olyan problémát, amit nélküle évtizedekig képtelenek voltunk megoldani, de katalizátorként működik. 
Az Országgyűlés hétfőn döntött arról, Magyarország versenybe száll a 2024-es nyári olimpia megrendezésének jogáért. Egy (újabban vidékkel társult) budapesti olimpia ötlete tíz éve minden ciklusban felmerül, holott már a jelentkezés önmagában 10 milliárd forintot emészt fel. Joggal merül fel a kérdés: egyáltalán futja nekünk erre? Összeállításunkban a mellette és az ellene szóló érveket szedtük csokorba.

Ha elfárad a bakancsos 
Egymás után újítják fel a turistaházakat. A hír örvendetes, a költségek azonban valószínűtlenül magasak. Ráadásul váratlanul kiemelt kormányprogrammá nyilvánították a beruházásokat. Turistaházjáró körutazásra indultunk.
Hardi Péter riportja Kállai Márton felvételeivel a friss Szabad Földben jelent meg.


Ne farigcsáld, nyomtasd! 
A masina kiprintel egy koponyát. Vagy éppen egy hidat. Ugye, ez már szabadjára engedte a fantáziájukat? Ma már otthon is megpróbálkozhatunk a 3D nyomtatással.

 

Előfizetőinkknek ismét: 4X20% SPAR-KEDVEZMÉNY
Pénzt hozhat az újság! - Előfizetőink legfrissebb számunkban újabb kuponokat találnak - jönnek az újabb kuponok!
Folytatódik, és egészen 2015. november 15-ig tart a Szabad Föld Előfizetői Programja. Az előfizetésüket fenntartó, illetve új előfizető olvasóink nagy értékű kuponokat találnak a számukra kézbesített lapban.
Friss számunkban 20%-os kedvezménykuponokat juttatunk el előfizetőinkhez.
A következő 1000 forintos júliusi kedvezménykupont még ebben a hónapban, későbbi lapszámunkban találják meg előfizetőink.
Novemberig havonta folytatjuk! Érdemes most is előfizetni, a program az év végéig tart!
Előző lapszámainkban és honlapunkon (Szabad Föld és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. közös akciója a Szabad Föld előfizetőinek) részleteket talál a programról.

 

Ezek is érdekelhetnek