Pikáns huncutságok

Sok programmal, érdekes vetélkedőkkel és nyereményekkel várják immár ötödik alkalommal az érdeklődőket Székesfehérváron, a disznótorral egybekötött pálinkafesztiválon.

Ország-világKoppány György2016. 02. 19. péntek2016. 02. 19.
Pikáns huncutságok

Február 19–21. között egymást követik a színes események az Alba Plaza előtti téren. Lesz toros lakodalom, amelyre a pároknak írásban kellett jelentkezniük, leírva kapcsolatuk történetét. A legérdekesebbel jelentkezőket jelképesen összeadják a fesztiválon, és a nyereményük egy szegedi nászéjszaka lesz. A lakodalmas vetélkedőkön az egykori és mai esküvők játékos eseményei kerülnek sorra, hogy kiderüljön, ki az úr a háznál, de lesznek ennél huncutabb feladatok is. A vendégek a hazai pálinkafőzdék kínálatával is ismerkedhetnek.

A finomságok kóstolgatása közti „szünetekben” kedvelt előadók lépnek fel, lesznek tűzzsonglőrök, akusztikus popslágerek, jó ebédhez szól a nóta, szombat este pedig Charlie a sztárvendég. Vasárnap délelőtt gólyalábas vásári komédia, óriásbábos előadás, interaktív vetélkedő követi egymást. A pálinkaverseny eredményhirdetését követően Jampecpartival fejeződik be a fehérvári fesztivál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek