EURO 2016: kezdődnek a negyeddöntők

Június 30: Lengyelország-Portugália - Július 1.: Wales-Belgium - Július 2.: Németország-Olaszország - Július 3.: Franciaország-Izland

Ország-világSZF-ajánló2016. 06. 30. csütörtök2016. 06. 30.
EURO 2016: kezdődnek a negyeddöntők

A július elsején megjelenő friss Szabad Földben nagy összeállítást lvashat a - magyar szempontból már véglegesen összegezhető, ám még sok futballcsemegét tartogató - franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról.

 

Ne érjen még véget!
VASÁRNAP A MAGYAR CSAPAT vereséget szenvedett Belgiummal szemben, így búcsúztak az Európa-bajnokságtól. Dzsudzsákék a 13. helyen végeztek a 24 csapat közül, köszönhetően többek között Bernd Storck szövetségi kapitánynak, aki szerint hagyni kellene végre a múltat.
Kövesdi Péter portréja a kiváló és sikeres sportvezetőről, és arról, hogyan látja ő a magyar futballvilágot.

Most úgy néz ki, mintha épülgetne a magyar futball
- Palágyi Béla cikke Sportnapló rovatában

Bőséges jutalom
Nem csak az otthoniak elismeréséért éri meg ügyesen rúgni a bőrt a bajnokságon: az Európai Labdarúgószövetség kinek-kinek teljesítménye alapján fizet. És bár most vasárnap számunkra véget ért a verseny, nem járt rosszul a magyar csapat.

Összehoztak bennünket 
Többezres tömeg a Hősök terén – ez várta a hétfő este hősként hazaérő magyar válogatottat. A csapat két hétig szerepelt az Európabajnokságon, nyolcaddöntőbe jutott, és olyan hatást váltott ki a magyarokból, amilyenre már rég nem volt képes semmi és senki.

Ezek is érdekelhetnek