Együtt többre mennek

Az egyetemi, főiskolai duális képzés nem csak a diákoknak, de leendő munkaadóiknak is fontos, hiszen így a résztvevő hallgatók a gyakorlati ismereteket valós munkakörülményekközött sajátítják el.

Ország-világMunkatársunktól2017. 10. 26. csütörtök2017. 10. 26.
Együtt többre mennek

Tudják ezt a cégek is, egyre több vállalat nyújt segítséget a felsőoktatási intézményeknek, hallgatóknak.

A gödöllői Szent István Egyetem Élelmiszer-tudományi Kara és a SPAR között már több mint egy évtizedes az együttműködés.

Múlt héten avatták fel a cég és az egyetem összefogásának legújabb pillérét: a SPAR 4,5 millió forintos támogatásával nyithatta meg a hallgatók előtt új, modern tantermét az intézmény. A termet – amelyet a támogató SPAR-ról neveztek el – modern eszközökkel szerelték fel, projektorral, vetítővászonnal, új számítógépekkel és monitorokkal, illetve a szükséges szoftvereket is a cég vásárolta meg. Új székeket és asztalokat is vettek.

Nem véletlen a már 13 éves közös munka, amely során számos innovatív kezdeményezést valósítottak meg, egyebek mellett az élelmiszer-biztonságra, az élelmiszerek nyomon követésére vonatkozóan. Az egyetem és a cég munkatársai az ünnepélyes átadón kiemelték, közös érdekük, hogy a hallgatók magas szintű, versenyképes tudással lépjenek ki a munkaerőpiacra.
 

Ezek is érdekelhetnek