Megjelent a Szabad Föld legújabb száma

Izgalmas írások 40 oldalon műsorújsággal, családi magazinnal, az idei 22. lapszámunkban!

Ország-világSzabad Föld2020. 05. 29. péntek2020. 05. 29.
Megjelent a Szabad Föld legújabb száma

Címlapunkkal a gyermekeket köszöntjük, s ismét változatos olvasnivalókkal várjuk az érdeklődőket! Isten és a természet rendje megszegéséről, a közösség erejéről, a krisztusi értékrendről beszélgetünk dr. Veres Andrással, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnökével.

Foglalkozunk a koronavírus elleni oltás témakörével, megtudjuk, hogyan működik a Rákosi Vipera Védelmi Központ Kunadacs és Kunpeszér határában, s felidézzük a 100 éve született II. János Pál pápa különleges személyiségét is.

Végül, de nem utolsó sorban megszólaltatjuk Pataky Ágit, találkozunk a magaslatokat megmászó Rizsavi Tamás fotográfussal, valamint finom receptekkel és gyümölcsritkítási tanácsokkal várjuk az érdeklődőket!

Az érdeklődők, illetve akik nemcsak online szeretnének bennünket olvasni, az alábbi oldalra kattintva tudnak előfizetni: http://lapcentrum.hu/kozelet-103/szabad-fold-1150

Jó hírünk, hogy előfizetőinknek ezentúl még az újságoshoz sem kell elsétálni! Ide kattintva már olvashatják is a Szabad Föld digitális kiadványát: https://szabadfold.hu/hetilap Aki pedig csak egy-egy lapszámot szeretne megvenni, de nem előfizetője a lapnak, ezen az oldalon teheti meg: https://digitalstand.hu/szabadfold

Ezek is érdekelhetnek