Hirdetés – Magyarország legnagyobb agráripari találkozópontja a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Kedvezményes online belépőjegy váltható a honlapon:
www.agromashexpo.hu

A 2020-as kiállításon kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK
Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát.

Biztosan számíthatunk arra, hogy a hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először a magyarországi közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően 2020-ban is számos tagvállalat képviselteti magát, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai mutatják be.

TERMÉKVERSENY DÍJAZOTTJAI
Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:

Hazai Termékfejlesztési díj – Digitalizáció Kategóriában:
• BPW Hungária Kft. – BPW AGRO Hub -dinamikus tömegbecslő rendszer

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:
• Axiál Kft. – Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:
• KITE Zrt. – John Deere 8R sorozatú traktorok

A díjazott termékek és cégek listája, valamint a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján.

ÚJ TECHNOLÓGIÁK – DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN
Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Így a rendezvény remek lehetőséget kínál az új agáripari trendek, smart technológiák részletesebb megismerésére. A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat közülük akár a helyszínen is kipróbálhatunk.

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK
Rögtön a nyitónapon (és a továbbiakban is) izgalmas kerekasztal beszélgetések várhatók a fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. megtartja a XI. agrármarketing és -média nap konferenciáját.

Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara NAK „Szántóföldi Szakmai Nap” konferenciát szervez a fórum színpadon, az Agroinform online portál pedig idén is megtartja informatív marketing konferenciáját.

Január 24-én pénteken debütál a Magro.hu által szervezett kerekasztal beszélgetés. A 2019-es sikeren fellelkesülve újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

Kiemelt médiapartner: Online médiapartner:

 

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.