Fejlessze kis- és középvállalkozását egy éven át, térítésmentesen a program segítségével!

Érdemes bekapcsolódni az Országos Vállalkozói Mentorprogramba

Október végéig van lehetősége az érdeklődő kis- és középvállalkozásoknak jelentkeznie az Országos Vállalkozói Mentorprogram új alprojektjébe. A cél a vállalkozások termelési kapacitásának növelése, a komolyabb szolgáltatási színvonal elérése. A pozitívan értékelt pályázatokat elküldők részére 2020 januárjától indulnak a csoportos képzések.

De kiknek szól az OVP beszállítói és külpiaci alprojektje?

Beszállítói mentorált főként a termelőtevékenységet folytató kis- és középvállalkozás lehet, minden olyan társaság, amely érdekelt a hazai mellett az európai uniós rendszerekben is.

üzlet, kkv, mentorprogram,

Kis- és középvállalkozások figyelmébe ajánlható a program.

Ami pedig a külpiaci támogatottakra vonatkozik: a jelentkező exportképes, külkereskedelmi tevékenységet indítani szándékozó kis- és középvállalkozó legyen. A fentieken túl érdekes lehet a program olyan nagy múltú cégek számára is, amelyek egy-egy kollégájukat szeretnék szakmai téren továbbképezni.

A nyertes pályázók havi egy alkalommal egy szakértő, valamint a mentorok előadásában hallgathatják meg a mindennapi működéshez szükséges ismereteket.

A projekt alatt már megerősödött kkv-k a program végére képesek lesznek önállóan bekapcsolódni a nemzetközi munkamegosztásba vagy mint beszállító, vagy mint közvetlen exportőr.

A program jelentkezési határideje: 2019. október 31. A pályázni szándékozók tájékozódni és jelentkezni az alábbi honlapon tudnak: www.vallalkozztudatosan.hu Mindemellett a megyei programkoordinátoroktól is lehet a témában érdeklődni.

A Széchenyi 2020 program keretében 3,3 Mrd Ft európai uniós támogatás segítségével 2020 végéig megvalósuló projektet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (2,3 Mrd Ft) az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (0,2 Mrd Ft), illetve a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal (0,8 Mrd Ft) konzorciumi együttműködésben valósítja meg.

 

Hozzászólások

Friss cikkek

Van is fürdő meg nincs is
Törekvő tervek
Ne akarjuk megúszni!
Megjelent a Szabad Föld legújabb száma
2022.09.30.
Templomrombolók kora
Tanultak és szülnének
Legszebb perceink
Az Állatorvostudományi Egyetem és a Rákvakcina BVM Kft. együttműködik egy új kutatás érdekében
Látásmódok találkozása
Hogyan lehet csatlakozni a Mediaworks Tehetséggondozó Programjához?
Újabb kurzust indít a Mediaworks Tehetséggondozó Program
2022.09.23.
Lúdas Matyi – fóliában
A Gymnema Sylvestre 6 lenyűgöző egészségügyi előnye
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.