A sikeres első kurzus után idén is meghirdeti gyakorlatorientált tehetséggondozó programját a Mediaworks Hungary Zrt. A program során a résztvevők a magyar konzervatív sajtó kiemelkedő szereplőiből összeállított előadókkal és mentorokkal dolgozhatnak együtt.

Újabb kurzust indít a Mediaworks Tehetséggondozó Program

A tehetséggondozó program sikerére nincs is annál jobb garancia, mint annak büszke jelzése, hogy az itt végzett növendékek legtöbbje azóta már kolléga: hiszen rájuk a Magyar Nemzet, az Origo, a Világgazdaság, a Nemzeti Sport és Mediaworks Központi Online Szerkesztőség is örömmel számot tartott.

Aki tehát csatlakozik a tehetséggondozó programba, hogy a médiaismereteit gyarapítsa, s magát gyakorlott újságíróvá képezze, az MTP Facebook-oldaláról már jó előre pontosan feltérképezheti, mire számíthat, milyen ismeretekkel gazdagodhat, s hogyan szerezheti meg az első komoly publikációk egész életére kiható élményét – olvasható a Magyar Nemzet hasábjain.

A felhívás elsősorban azoknak szól, akiket érdekel a média világa, szeretnek írni, de nincs még szerkesztőségi gyakorlatuk, publikációs rutinjuk, vagy netán az elméleti tudásuk már megvan, de a gyakorlati médiamunka még hiányzik, akkor a Mediaworks Tehetséggondozó Programja most őket is megszólíthatja!

A tehetséggondozóra felvett jelentkezők méltányos és versenyképes díjazásban részesülnek. Döntően a 22 és 30 év közötti, még a karrierjét építő korosztályt várják, de nincs meghatározott korhatár a jelentkezés során. Elsősorban a társadalom -politikai és gazdasági érzékenységű fiatalok érdeklődését szeretnénk felkelteni, azokét, akik kíváncsiak a politika és a gazdaság nagy rendszereinek működésére, s nem idegen tőlük az adatalapú újságírás, valamint a társadalmi-gazdasági tényfeltárás gondolata- írja a Magyar Nemzet.

 

Jelentkezési feltételek a Mediaworks Tehetséggondozó Programba:

-Már folyamatban lévő, a diploma megszerzéséhez közeledő egyetemi képzés vagy egyetemi diploma.
-Önéletrajz.
-A haladó szintű tehetséggondozásra jelentkezőktől publikációs lista, az alapszintre jelentkezőktől egy maximum 3000 karakteres, aktuális belpolitikai témában születő véleménycikk.
-Motivációs levél, amelyben szerepel egy maximum kétperces motivációs videó. Ebben a jelentkezés okát kell ismertetnie a jelentkezőnek. A videóanyagot egy zárt YouTube-csatornára kell feltölteni. (A zárt Youtube-csatornára feltöltött anyagot te kezeled, azt nem veszik át adatkezelésre, hanem csak a döntést előkészítő háttéranyagnak tekintik. A felvételi eljárás végén a videódat természetesen te magad bármikor törölheted.)
-A magas szintű nyelvismeret előnyt jelent a programban.

A válogatás két körben történik: a beküldött írásos anyagok alapján a kiválasztottaknak még egy írásos felvételi teszten és egy felvételi interjún is részt kell venniük. Csak ezek után kaphatják meg az ajánlatot a szerződés aláírására.

Ne maradj le, jelentkezz most!

A Mediaworks Tehetséggondozó Programra a jelentkezés határidő: 2022. október 15.

 

Az e-mail cím, ahová a jelentkezésedet küldheted, s amelyen keresztül kérdéseket is feltehetsz: [email protected]

Kedvet kaptál a Mediaworks Tehetséggondozó Programhoz, de több információra van szükséged? Olvasd el ITT a leggyakoribb kérdéseket és az azokra adott válaszokat!

Itt pedig megtekintheted, kikkel dolgozhatsz együtt, ha úgy döntesz, hogy jelentkezel!

 

Hozzászólások

Friss cikkek

Van is fürdő meg nincs is
Törekvő tervek
Ne akarjuk megúszni!
Megjelent a Szabad Föld legújabb száma
2022.09.30.
Templomrombolók kora
Tanultak és szülnének
Legszebb perceink
Az Állatorvostudományi Egyetem és a Rákvakcina BVM Kft. együttműködik egy új kutatás érdekében
Látásmódok találkozása
Hogyan lehet csatlakozni a Mediaworks Tehetséggondozó Programjához?
Újabb kurzust indít a Mediaworks Tehetséggondozó Program
2022.09.23.
Lúdas Matyi – fóliában
A Gymnema Sylvestre 6 lenyűgöző egészségügyi előnye
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.