Megvan a magyar labdarúgó-válogatott mindkét márciusi meccsének kezdési időpontja

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) bejelentése szerint a válogatott mindkét márciusi barátságos mérkőzésének kijelölték a pontos kezdési időpontját.

SportMW 2024. 02. 29. csütörtök2024. 02. 29.

Kép: A magyar válogatott játékosai a Himnuszt éneklik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában a Puskás Arénában , Fotó: Hegedüs Róbert, Forrás: MTI

NAGY Ádám; SZOBOSZLAI Dominik
A magyar válogatott játékosai a Himnuszt éneklik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában a Puskás Arénában
Fotó: Hegedüs Róbert Forrás: MTI

Az MLSZ közösségi oldalán csütörtökön közölte, hogy 

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese március 26-án 19 órától fogadja a koszovói csapatot a Puskás Arénában. Egy nappal korábban pedig az derült ki, hogy március 22-én, a törökök elleni felkészülési mérkőzés 20.45-kor kezdődik ugyanott.

A nyári Európa-bajnokságot megelőző közvetlen felkészülés során a magyar válogatott június 4-én Írország vendégeként Dublinban, az Európa-liga döntőjének is otthont adó, ötvenezer néző befogadására alkalmas Aviva Stadionban lép pályára, a főpróbát pedig a tervek szerint a debreceni Nagyerdei Stadionban tartja négy nappal később Izrael ellen.

Ez is érdekelhet

A 12 mérkőzés óta veretlen magyar csapat a június 14-én kezdődő Eb-n elsőként Svájccal találkozik Kölnben, majd Stuttgartban előbb a házigazda német, aztán a skót együttes lesz az ellenfele a csoportkörben.

 

Ezek is érdekelhetnek