Horoszkóp

Április 2-től 8-ig

ABC2004. 04. 02. péntek2004. 04. 02.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Az elmúlt hetek megfeszített munkájának eredményét learathatja a héten. Igazán jó formában van, de vigyázzon, ne legyen mindenkinél okosabb. Pénz: Anyagi megbecsülésre számíthat munkája révén, ami fizetésemelésben is megmutatkozik. Szórakozásra és hobbijára költi pluszbevételét. Szerelem: A szerelemben elvarázsolja párja különlegessége. Ajándékokkal lepik meg, és egy hétvégi kiruccanás sem kizárt. Egészség: Vigyázzon a torkára, és az apróbb balesetekre is ügyeljen!
{p}
Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Még mindig annyi a munkája, hogy a hétvégén még otthon is azon dolgozik, aminek környezete egyáltalán nem örül. A héten azonban már lazíthat egy kicsit. Pénz: Anyagi ügyekben nézeteltérése lehet feletteseivel, mert úgy érzi, nem kellőképpen honorálják erőfeszítéseit. Otthonában valami javításra szorul a héten. Szerelem: Párkapcsolatában minden a régi kerékvágásba zökken, a feszültségek oldódnak a héten. A szerelemben érzelmes órák várják. Egészség: Ne idegeskedjen!
{p}
Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Munkáját örömmel és tudatosan végzi. Tudja, nem marad elég ideje családjára és barátaira, de bízik megértésükben. Pénz: Olyan helyről kaphat pénzt, amire már nem is számított. Családjára, gyermekeire többet költ, mint pénztárcája megengedi. Szerelem: A szerelemben ideges és feszült, mert tudja, hogy el kell engednie ezt a kapcsolatot, bár érzelmileg még mindig erősen kötődik. Párjával családi problémák megoldásával kell foglalkozniuk. Egészség: Testmozgásra van szüksége!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Idegesítik az újabb hírek, miszerint egyáltalán nem biztos, hogy a kedvező változások bekövetkeznek. Lehet, hogy marad a régi főnök? Pénz: Jól jön a fizetésemelésből származó bevétel, mert így nincs akadálya, hogy az otthonában tervezett felújításokat elvégezhesse. Szerelem: A szerelemben meglepi párja váratlan ragaszkodása, hiszen már úgy érezte, nincs is önre szüksége. Ha jobban magába néz, tudja, hogy önnek is fontos ez a szerelem. Egészség: Tegyen nagy sétákat a szabad levegőn!
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Mivel ragaszkodik elképzeléseihez, többet is kell dolgoznia azért, hogy úgy valósuljanak meg, ahogyan szeretné. Főnökei támogatása szárnyakat ad önnek. Pénz: Bár tudja, hogy anyagilag nem járhat rosszul, mégis kicsit ideges, hogy vajon felettesei betartják-e ígéreteiket. Otthonában rég halogatott munkákat kell elvégeztetnie. Szerelem: Ezt az új érzést nem meri felvállalni. Még mindig végletesen gondolkodik, és nem akar kompromisszumokat kötni. Egészség: Fogászati problémáira fordítson gondot!
{p}
Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Több ajánlatot, megrendelést kaphat, de vigyázzon, csak jogtiszta üzletekbe vágjon bele, még akkor is, ha anyagilag nagyon kecsegtetőek. Pénz: Legfontosabb célja most anyagi helyzete javítása. Örökséggel kapcsolatos pénzéhez csak bírósági döntés alapján juthat hozzá, és ez sok idegeskedéssel jár. Szerelem: Sokat tett párkapcsolatáért, de egyre jobban érzi úgy, hogy már csak ön ragaszkodik és hisz szerelmükben. Egészség: Figyeljen allergiás tüneteire és kezeltesse!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Kiváló diplomáciai érzéke nemcsak üzleti partnerei, de felettesei csodálatát is kiváltja. Felesleges idegeskednie, hiszen most igazán megmutathatja képességeit. Pénz: Anyagi helyzete elképzelései szerint alakul, de emiatt a munkatársak között titkos ellensége lehet. Ajándékra is kell költenie. Szerelem: Ha párjával külföldi utazást terveznek, ez a héten nem biztos, hogy megvalósul, az ön munkahelyi elfoglaltsága miatt. Egészség: Vérnyomásproblémáit ne hanyagolja el!
{p}
Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Főnökei annyi munkával látják el, hogy ki sem látszik a feladatokból. Otthoni teendői is felhalmozódtak, így magára semmi ideje nem marad. Pénz: Vágyaihoz képest lassabban jönnek a bevételek, mind munkájából, mind vállalkozásából. Szerelem: Párjával gyermekük vagy közös vállalkozásuk problémáin idegeskedhetnek. A szerelemben az a probléma, hogy ön nem akarja a nyilvánosság előtt felvállalni ezt a kapcsolatot. Egészség: Érrendszeri és gerincproblémái kiújulhatnak.
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Félreértések miatt feszültségei lehetnek a munkatársakkal. Ön meg van győződve arról, hogy igaza van, de nyilvánosan felettesei sem állnak ki ön mellett. Pénz: Nem várt bevételének örülni fog, de családi segítségre is szorulhat tervei megvalósítása miatt. Szerelem: Új kapcsolatában sok öröme lehet, mégis úgy érzi, nem ez az igazi. Félreértések miatt veszekedések várhatók. Ne idegeskedjen, inkább tisztázzák a problémákat. Egészség: Csak az idegeskedés árthat önnek!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Örül, hogy sok munkája van, még akkor is, ha otthonra is bőven jut belőle. Környezete és családja azonban úgy gondolja, önt már csak a pénz hajszolása izgatja. Pénz: Az otthon végzett különmunkákból extra bevételekhez jut, amit családjának szánt meglepetésekre, ajándékokra költ. Szerelem: Párkapcsolatában érzelmi támogatásra számíthat, bár párja egyre jobban vágyik arra, hogy végre kimozdulhassanak otthonról. Egészség: Apróbb balesetek érhetik. Különösen a lábára ügyeljen!
{p}
Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Munkája révén elért népszerűségének nemcsak ön, de családja és barátai is örülnek. A visszajelzések megerősítik abban, hogy jó irányba halad, bár érzelmileg még bizonytalan. Pénz: Vállalkozásából, esetleg a médiának végzett munkából több pénze jöhet, mint amire számított. Váratlan kiadások otthonával kapcsolatosan lehetnek. Szerelem: Párja önnel együtt örül sikereinek. Otthonába beköltözik a szerelem. Egészség: Ügyeljen vérkeringésére, és legyen óvatos a közlekedésben!
{p}
Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Munkáját most csak a megélhetése miatt végzi. Nem talál benne kihívásokat, és szellemileg sem köti le. Vegyen ki pár nap szabadságot, utána másként látja majd a dolgokat! Pénz: Munkájából származó bevételét otthona és környezete rendbetételére kényszerül fordítani. A munkálatok sok idegeskedéssel járnak majd. Szerelem: Titkos kapcsolatát még mindig nem tudja elengedni. A tartós párkapcsolatban élőknek a hétvégi kirándulás sok örömet okoz. Egészség: Energikusak a héten.

Ezek is érdekelhetnek