Horoszkóp

Július 2-től 8-ig

ABC2004. 07. 02. péntek2004. 07. 02.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Tudatosan és keményen dolgozik, de néhány feladattal így is lemarad. Egy-két részfeladat pedig nem az elképzeléseinek megfelelően alakul, ezért újra foglalkoznia kell vele.
Pénz: Anyagi helyzete stabil. Autójára vagy egy kirándulásra költhet többet. Nyaralására is tartalékoljon egy kis pénzt.
Szerelem:  Toldja meg a hétvégét egy-két nappal, párja nagyon fog örülni neki. Kiránduljanak, lazítsanak és szórakozzanak. Az egyedülállók nyitottak egy új kapcsolatra.
Egészség: Ingerlékenyebb a héten.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Ragaszkodjon munkájához, amit biztos alapokra helyezhet egy kedvező szerződés aláírásával. Ha vállalkozása van, azt is megszilárdíthatja hosszabb távra, de ne hagyja befolyásolni magát a  "jóakarók" által.
Pénz: Anyagi helyzetében pozitív változások várhatók munkája, vállalkozása révén.
Szerelem: Párja nem ért egyet minden anyagi megfontolásával, és ebből lehetnek nézeteltérések. A függetleneket kinézte valaki magának környezetükből.
Egészség: Kevesebb édességet egyen.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Munkájával gyorsan halad környezete és munkatársai segítségével. Kitűnően kommunikál mind szóban, mind írásban , de vigyázzon, ne bántson meg másokat akaratlanul se.
Pénz: Anyagi helyzete kezd megszilárdulni. Különmunkából is jöhet pénze a héten. Kölcsönt most ne vegyen igénybe.
Szerelem: Párja szeretne néhány napot nyugalomban otthon tölteni, önnel. Az egyedülállóknál feltűnhet egy régi szerelem, és a vágy is újraéledhet kettejük között.
Egészség: Kapcsolódjon ki!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Nem könnyű időszak ez önnek, a munkahelyi változások miatt sem. Ha jól és világosan megfogalmazza, hogy mit szeretne és hogyan, megszilárdíthatja helyzetét.
Pénz: Hivatásából most több bevételre számíthat. Ha szükséges, családja és barátai is kisegíthetik.
Szerelem: Tudja, hogy párjának milyen fontos, de érzelmileg még mindig nehezen fogadja el, hogy problémáit nem osztja meg önnel. A függetlenekhez a baráti körből jobban ragaszkodik valaki, mint hinnék.
Egészség: Problémamentes.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Munkahelyével kapcsolatos problémái végre kimozdulnak a holtpontról, és egyelőre úgy tűnik, pozitív irányba. Örömmel tölti el, hogy az elmúlt hónapok munkája így nem megy veszendőbe.
Pénz: Régi járandóságait kifizethetik a héten, ami jelentősen javít helyzetén. Gyermeke is hozzájárulhat a költségek rendezéséhez.
Szerelem: Párjával kisebb viták lehetnek az otthoni problémák megoldása körül. Az egyedülállóknál a nagy érzés még várat magára.
Egészség: Menjen szabadságra és pihenjen!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Nem biztos, hogy mindent el kell vállalnia, szelektáljon. Munkatársai és családja is támogatja feladatai elvégzésében.
Pénz: Anyagi helyzete javulást mutat, elsősorban hivatásának köszönhetően. Ha van kölcsöne, most nagyobb részletet tud törleszteni.
Szerelem: Jó, ha párjával együtt most tudnak szabadságra menni, és akár elutaznak, akár csak otthon töltenek néhány napot, nagyon jól fogják magukat érezni. A függetlenek már kiszemeltek maguknak valakit.
Egészség: Migrénes fejfájásai lehetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Váratlan problémával kerül szembe a héten. Lehet, hogy a megrendelő kérésére vagy anyagi megfontolások miatt át kell dolgoznia néhány kész munkát is.
Pénz: Anyagi helyzete a vártnál jobban alakul. Néhány szellemi "termékét" is megfelelően díjazzák a héten.
Szerelem: Párja már legszívesebben a tengerparton napozna, talán a jövő héten már utazhatnak is. Az egyedülállóknak fontos kapcsolatuk, de szeretnék még megőrizni függetlenségüket is.
Egészség:  Ne idegeskedjen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Munkájában gyors sikerekre számíthat, és néhány régi feladatát is megoldhatja a héten. Bízzon a megérzéseiben, sokat segíthetnek a problémák megoldásában.
Pénz: Anyagi helyzete kezd az elképzelései szerint alakulni. Nyugodtan költsön egy külföldi utazásra, a kieső bevételt hamar pótolhatja.
Szerelem: Párja kicsit izgatott az utazás miatt, de nagyon örül annak, hogy végre kimozdulnak otthonról. A függetlenek még nem találtak rá az igazira.
Egészség: Vigyázzon a napozással!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Új munkalehetőséget kínálhatnak fel önnek, ami utazással vagy külfölddel kapcsolatos. A feltételeket és a szerződést alaposan nézze át, mielőtt elkötelezné magát.
Pénz: Hamarosan lehetősége lesz visszaadni a kölcsönöket. Csak önön múlik, hogy anyagi biztonságát megteremtse.
Szerelem: Párkapcsolatába visszatér az egyetértés a nyaralás alatt. Néhány otthoni problémát még meg kell oldaniuk. A függetlenek szabadságuk alatt találkozhatnak egy érdekes személlyel.
Egészség: Energikus a héten.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19)
Munka: Annyi a feladata, hogy nem is tudja, hogyan végez velük. Mindezt örömmel végzi, hiszen olyan munkákat kapott, amilyenekre nagyon vágyott.
Pénz: Anyagi téren nagyobb elismerésre vágyik. A bizonytalanság érzése még mindig kísérti. Utazásához vegyen igénybe baráti segítséget.
Szerelem: Párjára mindig számíthat, ha megosztja vele problémáit, de legyen türelmesebb. Ideje kimozdulniuk valahova kettesben. Az egyedülállóknak egy régi vágyuk teljesülhet.
Egészség: Ügyeljen a vérnyomására!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Önbizalmát és munkájába vetett hitét megerősítik sikerei a héten. Bízzon jobban saját tehetségében és kreativitásában, az eredmény nem marad el.
Pénz: Munkájából elegendő bevétele származik, bár még mindig nem elégedett teljesen. Igaz, hogy a bevételei növekednek, de a kiadásai sem csökkennek.
Szerelem: Párja segítsége révén elkerülhetik a kölcsönfelvételt, és stabilizálhatják anyagi helyzetüket. A függetlenek képesek már felvállalni új kapcsolatukat.
Egészség: Ügyeljen folyadékháztartására!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Úgy érzi, munkahelyén biztos pozíciója van. Ne rágódjon régi sérelmeken, fogadja el a helyzetét, és akkor sok örömet talál munkájában.
Pénz: Otthona vagy környezete szépítésére még mindig kell költenie. Munkából származó jövedelme nem változik.
Szerelem: Párjával kisebb viták lehetnek abban, hogy hol és hogyan töltsék szabadságukat. Az egyedülállók félnek teljesen megnyílni kapcsolatukban, pedig már a nyilvánosság előtt is felvállalják.
Egészség: Vigyázzon, nehogy leégjen a napon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek