Horoszkóp

Szeptember 17-től 23-ig

ABC2004. 09. 17. péntek2004. 09. 17.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten nagy energiákat fektet feladatai elvégzésébe, amiket szerencsésen és megelégedésére be is tud fejezni. A munkatársakkal folytatott beszélgetések során hajlamos túlságosan szélsőségesen fogalmazni.
Pénz: Lehetséges, hogy egy barátjának szüksége lesz az ön segítségére, hosszabb távra.
Szerelem: A hétvégét baráti társaságban tölthetik, vagy hódolhatnak közös hobbijuknak. Párja igazán odavan önért. A függetlenek nem biztosak érzéseikben.
Egészség: Fejfájásai lehetnek.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Ha vállalkozása van, egy-két sikeres szerződéskötéssel stabilizálhatta helyzetüket. Az anyagi ráfordítások megtérülnek, még ha most nem is úgy látja. A munkatársak is ön mellett állnak.
Pénz: Mivel mindenből a lehető legjobbat szeretné magáénak tudni, ha most vásárol néhány szórakozással vagy hobbijával kapcsolatos dolgot, többet költ, mint tervezte.
Szerelem: Párja családi programot tervez a hétvégére, ahol mindketten jól fognak szórakozni.
Egészség: Problémamentes.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Tudja, hogy munkájában csak akkor érheti el a kellő sikert, ha biztos alapokat épít ki és energikusan halad  a megvalósításban. A héten úgy érzi, a külvilág minden eszközzel gátolja céljaiban, de ne hagyja magát eltántorítani.
Pénz: Munkájából származó bevételeiből néhány örömet okozó apróság vásárlására is telik most.
Szerelem: A héten szinte egymásnak adják a kilincset a barátok, rokonok és ismerősök. A függetlenek tartós érzelmi kapcsolatra vágynak.
Egészség: Energikus.

Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Most képtelen érzelemmentesen szemlélni az eseményeket. Igazságérzetét is zavarja néhány momentum, így nem meglepő, hogy hajlamos végletekben gondolkodni és fogalmazni. Anyagi kérdésekben vitába keveredhet főnökével, de ez szerencsésen az ön javára alakul.
Pénz: Kölcsönadott pénzét még ne várja vissza.
Szerelem: Párja mindenben támogatja önt, de néha nehezen viseli az ön érzelemhullámzásait. Az egyedülállókra egy meglepő találkozás vár a héten.
Egészség: Ne heveskedjen!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Munkájában apróbb változások történhetnek. Lehetséges, hogy szóba kerül, hogy a munkahely költözik új helyre. Ez azonban nem változtat azon, hogy végre örömmel végzi feladatait.
Pénz: Otthonával kapcsolatos költségek, költözködés vagy új lakásberendezések vásárlása igencsak megviseli pénztárcáját.
Szerelem: Párjának az a fontos, hogy önt boldognak lássa, és ezért mindent meg is tesz. A függetlenek életében felbukkanhat egy régi kapcsolat.
Egészség: Érzelmileg labilis.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Továbbra sem akadályozza semmi feladatai végzésében. Elképzelései szerint halad munkájában. Egy külföldi vonatkozású munka lehetősége is felmerülhet, de a megvalósulásra várni kell.
Pénz: Többet szeretne félretenni, de könyvekre vagy egy tanfolyamra költ a héten.
Szerelem: Párkapcsolatában egy régi probléma újra terítékre kerülhet, de szerencsésen túljutnak a dolgon. A függetleneknek dönteniük kell az összeköltözésről, ami nem megy könnyen.
Egészség: Vigyázzon a torkára!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Munkájában minden a legnagyobb rendben halad. Örömmel végzi feladatait és nyitott az új dolgokra is.
Pénz: Tudja, hogy félre kell tennie ahhoz, hogy terveit később megvalósíthassa. Extra kiadásai lehetnek, továbbképzéssel vagy gépkocsijával kapcsolatosan.
Szerelem: Párja úgy érzi, hogy mostanában kicsit elhanyagolta. Lepje meg valamivel! Az egyedülállók szeretnék megtalálni álmaik partnerét, de még önmagukban is bizonytalanok.
Egészség: Vérnyomásproblémáira figyeljen oda.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Munkájában minden az elképzelései szerint alakul, sikereket érhet el és felettesei elégedettségét is kivívhatja. Még titkos ellenségei sem tudnak ártani önnek.
Pénz: Anyagi helyzete nem a vágyainak megfelelően alakult, bár mindent megtesz a gyarapodás érdekében. Ingatlanügyletből több bevétele származhat, mint várta.
Szerelem: Párját karrierjével kapcsolatos problémák foglalkoztatják. Legyen a segítségére, hogy tisztábban láthassa a dolgokat.
Egészség: Tartson mértéket!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: A legfontosabb, hogy terveit és céljait sikeresen megvalósítsa. Szinte minden életterületen számíthat is a sikerre, csak ne bizonytalanodjon el. Miközben megéli ezeket a változásokat, maga is átalakul.
Pénz: Megbirkózik anyagi problémáival, de ha szükséges, családjára számíthat.
Szerelem: Párja osztozik az ön sikereiben, de nem örül minden változásnak. A függetlenekre szerelmes hétvége vár, ha képesek magukat átadni egy új érzésnek.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.

Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Lehet, hogy túlságosan mereven ragaszkodik álláspontjához, és ez megosztja a munkatársakat. Képes szellemileg felülkerekedni azon szélsőséges nézetén, hogy minden vagy fekete, vagy fehér. Új kihívások vonzzák.
Pénz: Anyagi helyzete még bizonytalan, és lehet, hogy a kölcsön kérdése is felmerül önben.
Szerelem: Párjával megértik egymás problémáit. A hétvégét töltsék a barátok társaságában. Az egyedülállók félnek új kapcsolatot kezdeni.
Egészség: Régi problémái kiújulhatnak.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Munkájában elért sikereit párja és családja maximális támogatásának is köszönheti. Még nem teljesen elégedett az elért eredményekkel, de már ön is biztos abban, hogy jó úton halad. Szellemi fejlődésére egy új lehetőség kínálkozik.
Pénz: Családdal vagy továbbtanulással kapcsolatos kiadásai lehetnek.
Szerelem: Párja mindent megtesz, hogy segítse önt munkájában és céljai megvalósításában. A függetlenek a szakítás gondolatával foglalkoznak.
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Túl sokat ad a külvilág véleményére. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák.  Felettesei elégedettek munkájával, és a munkatársakkal is jól kijön.
Pénz: Munkájából származó bevételeiből fedezi továbbképzéséhez vagy utazásához szükséges anyagiakat.
Szerelem: Párja mindenképpen szeretne változtatni környezetén, és lehet, hogy lakáscserén töri a fejét. Az egyedülállók tartós kapcsolatra találhatnak egy korban és egzisztenciában lényegesen eltérő partnerrel.
Egészség: Jól érzi magát.

Ezek is érdekelhetnek