Horoszkóp

Október 8-tól 14-ig

ABC2004. 10. 08. péntek2004. 10. 08.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten az események alakulására nincs igazán hatással. Kedvező híreket kaphat egy támogatójától, de kisebb nehézségekkel is kell számolnia. Hajlamos túl harciasan reagálni a történésekre.
Pénz: Otthonában meghibásodhat egy háztartási gépe vagy a számítógépe, esetleg televíziója. Mindenképpen javításra kell költenie.
Szerelem: A hétvégén munkahelyi leterheltsége miatt feszültségekre számíthat párjával. Egy kis kényeztetéssel hamar megoldódnak a problémák.
Egészség: Ne heveskedjen!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Minden energiájával feladatai gyors és eredményes végrehajtására törekszik. Felettesei elégedettek az eredményekkel. Új dolog bevezetése most sok ellenlábast szülhet.
Pénz: Tudja, hogy be kell fektetnie néhány modernebb eszközbe, hogy vállalkozása a jövőben még sikeresebb legyen.
Szerelem: Párja önfeláldozóan és segítőkészen áll ön mellett karrierje építésében. Kikapcsolódásra azonban önnek is nagy szüksége van, így töltsék a hétvégét szórakozással.
Egészség: Nagyon energikus.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: A héten nagyon kreatív a kommunikáció terén, mind szóban, mind írásban. Használja ki ezt az időt hivatalos ügyek intézésére. A munkatársakkal jó a kapcsolata, és örömmel dolgozik feladatain.
Pénz: Extra kiadásai lesznek egy tanfolyamra vagy hobbijára.
Szerelem: Lehet, hogy a hétvégét nem a terveik szerint töltik el, de így is nagyon jól fogják magukat érezni. A függetleneknek minden a vágyaik szerint alakul a szerelemben.
Egészség: Ne idegeskedjen és ne kapkodjon!

Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Otthoni teendői annyira megszaporodtak, hogy néhány nap szabadságra lenne szüksége,mindent rendbe tenni. Munkahelyi feladatai ezt a héten lehetővé tennék. Gondolja meg, így a végére jutna sok régóta halogatott dolognak.
Pénz: Bevételeit most otthonára fordítja, esetleg továbbképzésébe invesztál.
Szerelem: Párja egy kisebb utazást tervezett, de a körülmények most nem úgy alakultak, hogy el tudnának szabadulni.
Egészség: Legyen óvatos, apróbb otthoni balesetek érhetik!
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: A héten igen szerencsés a kommunikáció terén. Most nyugodtan írhat alá szerződést is, ha jól átnézte. Néhány tényező a környezetében hátráltatja munkájában, de képes gyorsan és eredményesen kiküszöbölni a gondokat.
Pénz: Pénzügyeiben késedelmekre kell számítania.
Szerelem: Párja úgy érzi, mostanában elhagyagolja őt. Nyugtassa meg, hogy a rumlis időszak hamarosan véget ér és többet lehetnek együtt. A függetlenek, találkozhatnak egy kellemes partnerrel.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Túlságosan ragaszkodik eddigi munkamódszeréhez, nem ártana újakat is kipróbálni, hogy még hatékonyabb lehessen. Lehet olyan munkája is, amiért nem azt az anyagi elismerést kapja, mint amire számított.
Pénz: Váratlan kiadásokkkal kell számolnia. Lehet ez egy tanfolyam,vagy valamilyen új eszköz beszerzése.
Szerelem: Párja megpróbálja kizökkenteni a mindennapi rutinból, de ez most nem igazán sikerül neki. Egy kis környezetváltozásra szükségük lenne.
Egészség: Jól érzi magát.

Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Mintha ön körül forogna a világ, szinte minden esemény középpontjában találja magát. Olyan munkákkal is gyorsan végez most, amihez egyáltalán nem fűlik a foga.
Pénz: Több anyagi elismerésre számított, de így sincs oka panaszra. A szülinapi partik sem kerülnek kevésbe, de ez most igazán nem számít.
Szerelem: Párja olyan ajándékkal lepheti meg, amire már régóta vágyott. Örömmel kényezteti el önt. Az egyedülállók hagyják, hogy elvarázsolják őket.
Egészség: Nagyon energikus.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Örömmel ugyan, de lehet, hogy túl sokat vállalt magára, és teendői nem akarnak elfogyni. Ötletei és tervei megvalósítása természetes izgalommal és némi feszültséggel jár.
Pénz: Bevételei kedvezően alakulnak. Ha most költözik, ügyeljen a csomagolásra és a szállításra, nehogy összetörjön valamelyik kedvenc holmija.
Szerelem: Párjával töltsék a hétvégét barátaik társaságában. A függetlenekhez megpróbál visszatérni egy régebbi kapcsolatuk.
Egészség: Ha idegeskedik, fejfájásai lehetnek.
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Ha munkahelyet váltott mostanában, úgy érzi jó, hogy megtette, bár a beilleszkedés nem feszültségmentes. Sikerekre számíthat munkájában, és ez jó hatással van önértékelésére.
Pénz: Anyagi helyzetének javulására számít, de ez kicsit döcögősen alakul.
Szerelem: Párja arra vágyik, hogy kettesben töltsék szabad idejüket, de a barátok meghívását nem lehet visszautasítani. A függetlenek igazán kellemes partnerre találtak, mégis valami zavarja őket.
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Munkájában sikeres, környezete elismeri tevékenységét. Eredményességéhez az is hozzájárult, hogy képes volt továbbképezni magát, és nyitott maradt az új dolgokra. A munkatársak túl szigorúnak találhatják a héten.
Pénz: Anyagi helyzete javulóban van, munkája és különmunkája révén.
Szerelem: Párja teljes érzelmi támogatására számíthat, és ez most nagyon fontos önnek. Az egyedülállók kapcsolata a hétvégén váratlanul megszakadhat.
Egészség: Legyen mértéktartó étkezéseiben.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Munkájában következetesen halad előre. Tudja, hogy mind tudásban, mind szervezésben szüksége van továbbfejlődésre. A kommunikációban hajlamos most túl keményen és harciasan fogalmazni.
Pénz: Anyagi téren előrelépésre számíthat, de otthonával kapcsolatos váratlan kiadásai lehetnek.
Szerelem: Párja mindenben ön mellett áll, és ez megerősíti önbizalmát és eloszlatja bizonytalanságát. A függetlenek olyan társat keresnek, akivel munkájukat is megoszthatják.
Egészség: Jól érzi magát.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Munkája akad bőven. A munkahelyén történő eseményeket nem látja tisztán, úgy érzi, titkolnak ön elől valamit. Felettese átszervezéseket tervez, de ne aggódjon, ön nem jár rosszabbul.
Pénz: Anyagilag sikeres időszaka van, és végre meglepheti magát egy-két régen tervezett aprósággal.
Szerelem: Párjával tervezett programjukba beleszólhatnak a rokonok és a család, de így is sikerül kicsit kikapcsolódniuk. Az egyedülállók kapcsolata nem felhőtlen.
Egészség: Ne aggódjon feleslegesen!