Horoszkóp

Január 21-27.

ABC2005. 01. 21. péntek2005. 01. 21.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Sikeresen halad munkájával, és olyan ügyeket is rendbe tud tenni, amikkel eddig el volt maradva. Jól veszi az akadályokat, ha most vizsgái vannak. Felettesei támogatják továbbképzését, de nem nagyon mentesítik a munkavégzés alól.
Pénz: Bár több bevételre számíthat, mégis hamar ki kell adnia autójára vagy telefonjára.
Szerelem: Mindketten sokat dolgoztak a héten, ezért jól teszik, ha a hétvégén rég nem látott barátaik társaságában töltik az időt.
Egészség: Jól van, de ne essen túlzásokba.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Bár szerencsés időszaka van, ne legyenek túlzott elvárásai egy külföldi érdekeltségű munkát illetően. Egy új befektető is érdeklődhet, és lehet, hogy anyagilag kecsegtető az ajánlata, de alapos megfontolást igényel, ne kapkodja el!
Pénz: Egy rövid külföldi kiruccanásra vagy egy ön számára érdekes tanfolyamra költhet.
Szerelem: Párja is vágyik egy kis kikapcsolódásra, és szívesen hódolna valamely téli sportnak, legalább egy hosszú hétvégén.
Egészség: Fogyasszon kevesebb édességet.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Munkája van bőven, de nem bánja, és örömmel végzi feladatait. Az elismerések tovább lelkesítik, de érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy vajon megfelelő díjazásban részesül-e munkájáért.
Pénz: Régi gondok jelentkezhetnek és szerencsére is szüksége lesz, hogy megoldja a helyzetet.
Szerelem: Ha túlhajtja magát a munkában, az a párkapcsolatára sem lesz jó hatással. Az egyedülállók úgy érzik, hogy túlértékelték kedvesüket, pedig csak az ő elvárásaik járnak a fellegekben.
Egészség: Problémamentes.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Szereti a munkáját, de mostanában szinte semmiben sem ért egyet főnökével. A helyzet egyelőre nem változik, és emiatt sokszor úgy érzi, munkáját nem becsülik meg. Igazán otthon érzi jól magát.
Pénz: Változatlanul küzd kisebb gondokkal, és még ötlete sincs, hogyan oldja meg őket.
Szerelem: A család minden gondja az ön vállán nyugszik, de az az érzése, hogy párja nem értékeli erőfeszítéseit. Párját túlságosan leköti most munkája, legyen egy kicsit türelmesebb vele.
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Feletteseivel jó a kapcsolata, bíznak önben, és sok esetben kap szabad kezet a feladatok megoldásában. Egyrészről élvezi a bizalmat, másrészről úgy érzi, nem képes a jelenlegi "gárdával" megváltani a világot. Egy régi ajánlattal újra megkereshetik.
Pénz: Autójára vagy háztartásában kell valamire költenie.
Szerelem: Mostanában jobban odafigyel párjára, többet is beszélgetnek, és ez nagyon jó hatással van kapcsolatukra. A függetlenek felfigyelnek valakire a környezetükből.
Egészség: Ne nassoljon!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Teszi a dolgát, ügyei simán mennek. Persze így is akad egy-két ügy, ami nem egészen az elképzelései szerint alakul. Nem ártana néhány szerződését újra átnézni.
Pénz: Anyagi helyzete változatlanul kedvező, hobbijára vagy szórakozásra költhet a szokottnál többet.
Szerelem: Párjával a hétvégén otthon érzik magukat a legjobban. A baráti összejövetel a jövő hétre marad. Az egyedülállók új kapcsolata komollyá válhat, bár a család és a barátok tetszését még nem nyerte el.
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Továbbra is a munka áll az első helyen életében. Új és váratlan ügyekkel is kell foglalkoznia, és élvezi a bennük rejlő kihívásokat. Főnöke nem biztos, hogy ugyanúgy ítéli meg a teendőket, mint ön, de kitűnő érvei vannak, amivel meggyőzheti.
Pénz: Kedvező időszaka van, hogy gépkocsiját lecserélje, ha aktuális.
Szerelem: Párja a hétvégét szívesen töltené egy kellemes baráti kiránduláson. Enged kedvese kérésének, annak ellenére, hogy ön szívesebben maradna otthon.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Sokat dolgozik azért, hogy a biztos anyagi háttere meglegyen. Ha úgy érzi, hogy továbbképzésre is szüksége van, ideje elgondolkodnia, melyik irányba is induljon majd el.
Pénz: Anyagi helyzete jó, és félre is tudna tenni, ha nem kellene valamely kommunikációs eszköze javítására vagy cseréjére költenie.
Szerelem: Párja rokonlátogatást tervez a hétvégére, esetleg régi ismerősöket szeretne meglátogatni. Önnek is jót tesz, ha egy kicsit kimozdul otthonról.
Egészség: Hangulatváltozások jellemzik.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Nem kizárt, hogy új állásajánlatot kap. Nem lesz könnyű döntenie, hogy melyiket is válassza. Végül két dolog mérlegelése, az anyagiak és szellemi kihívások segítenek a döntésben.
Pénz: Vannak gondjai, de nem égetőek.
Szerelem: Párja egy életre szeretné magához láncolni, de ez a faja ragaszkodás most terhes önnek. Az egyedülállóakat utolérte a szerelem, legyen ez egy régi vagy egy merőben új kapcsolat, úgy érzik, teljesen felforgatja életüket.
Egészség: Fogászati problémáit ne hanyagolja el.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Feladatai nem akarnak elfogyni, sőt főnöke még új megbízásokkal is ellátja. A munkatársak segítségére számíthat. Próbáljon lejjebb adni maximalizmusából, mert egyébként nem győzi majd a munkát.
Pénz: Ha valamilyen extrabevételre számított, arra még várnia kell egy kicsit.
Szerelem: Párja segítségére és megértésére számíthat munkájában. Régóta szeretnének már barátaikkal összejönni, de lehet, hogy ezen a hétvégén is közbejön valami.
Egészség: Megfázhat, és a torka begyulladhat.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Nagyon fontos, hogy munkájában meg tudja valósítani elképzeléseit. Sokat és keményen dolgozik ezen, és sok esetben sikeres is, de még mindig nem egészen elégedett. A héten néhány kellemetlen üggyel is kell foglalkoznia.
Pénz: Változatlan a helyzete, de reménykedhet javulásban hamarosan.
Szerelem: Párja mindent megtesz, hogy a kedvében járjon. Születésnapi meglepetést is szervez titokban. Az egyedülállók szellemi partnerre találhatnak, de ez nem szerelem.
Egészség: Migrénes fejfájásai lehetnek.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Úgy érzi szinte "halálra" dolgozza magát, még sincs látszatja, vagy nem kap érte kellő elismerést. A munkatársakkal is feszültebb a viszonya a héten, és főnöke is basáskodik önök felett.
Pénz: Bár anyagilag sikeres időszaka van, a család és a rokonok vágyainak kielégítése jobban megviseli pénztárcáját, mint szeretné.
Szerelem: Kivételesen a hétvégén  mindketten mást szeretnének csinálni. Párja baráti társaságban töltené az időt, míg ön szívesebben pihenne otthon.
Egészség: Fáradékony.