Horoszkóp

Március 18-24.

ABC2005. 03. 18. péntek2005. 03. 18.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Szinte minden feladat megtalálja, így úgy érezheti, hogy egyszerűen nélkülözhetetlen. A jövő héten olyan ügyekkel kell ismét foglalkoznia, amiket már azt hitte, régen lezárt. Bár sikeresen megoldja az ügyeket, sok energiájába kerül, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretné.
Pénz: Különmunkából jöhet extrabevétele.
Szerelem: Párja, bár megérti munkamániáját, szeretné, ha barátaik társaságában töltenék a hétvégét. Családi gondokkal is kell foglalkoznia.
Egészség: Hajlamos túlhajtani magát.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Baráti segítséggel képes, egy elveszettnek hitt ügyben sikert elérni, csak ne adja fel. A külvilágból támadások érhetik, de ha felkészülten fogadja őket, ártani nem tudnak, csak néhány kellemetlen percet okozhatnak. Nem minden támogatója a barátja is.
Pénz: Átmeneti anyagi veszteséggel kell számolnia, de megoldódnak a gondjai.
Szerelem: Párja jobban aggódik anyagi helyzetük miatt, mint kellene. A hétvégét töltsék barátaik társaságában, egy-két jó tanácsot is kaphatnak.
Egészség: Kicsit kedvetlen.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Sokat tesz azért, hogy a külvilág is elfogadja tevékenységét. Bár fontos önnek az elismerés és a siker, mindezt úgy szeretné elérni, hogy saját mércéjének is megfeleljen. Érdemes meghallgatnia barátai és párja véleményét is.
Pénz: Anyagiakban még nem mutatkoznak a munkájában elért sikerei.
Szerelem: Párja szerint az ön elvárásai nem reálisak, de abban egyetértenek, hogy mindig többre kell vágyni a siker érdekében.  Kedvesének gondjai lehetnek a szüleivel.
Egészség: Vannak rejtett energia tartalékai.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Itt az idő, hogy végiggondolja, milyen változtatásokat szeretne életében. Semmi esetre se cselekedjen elhamarkodottan, hiszen semmilyen külső kényszer nem sürgeti. Van ideje alaposan megfontolni, elemezni jelenlegi helyzetét.
Pénz: A jövő héten megkaphatja elmaradt vagy kölcsönadott pénzét.
Szerelem: Párja nem igazán érti az ön munkahelyi gondjait, de fontos neki, hogy ön elégedett legyen. Egy hétvégi kirándulás, környezetváltozás mindkettejüknek jót tenne.
Egészség: Mozduljon ki otthonról!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Van teendője bőven, de az eddig befektetett energiái kezdenek megtérülni. Látványos eredményekre számíthat, és főnökei is elégedettek munkájával. A munkatársak is kezdik belátni, hogy sok kérdésben önnek volt igaza. Maximalizmusa viszi előrébb az ügyeket.
Pénz: A héten gépkocsijára költhet többet, mint tervezte.
Szerelem: Párjával szeretnének egy laza hétvégét otthonukban eltölteni, de váratlan vendégekkel kell számolniuk.  Marad azért idejük a lazításra, ejtőzésre is.
Egészség: Energikus és jól van.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: A vártnál is jobban halad feladataival, sőt olyan külső munkákat is kaphat, amik gyors anyagi megtérüléssel járnak. Rengeteg a munkája, de szüksége is van a pluszjövedelemre, ha otthona felújításába kezdett.
Pénz: Néhány otthoni munkálatra többet kell költenie, mind gondolta.
Szerelem: Párja ragaszkodik elképzeléseihez, ami otthonuk átalakítását illeti, még akkor is, ha így tovább tart a felújítás, mint tervezték. Szánjanak egy kis időt a szórakozásra, pihenésre is.
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Általában szerencsés időszaka van. Feladataival jól halad, de vigyázzon, hogy ne fogalmazzon túl élesen, ha a véleményét kérdezik. A munkatársak támogatására továbbra is számíthat. Váratlan ügyekkel is kell foglalkoznia.
Pénz: Nincsenek anyagi gondjai, bár munkájából több bevételre számított.
Szerelem: Párjának sok munkája volt mostanában, ezért ön úgy érezte, elhanyagolja önt. A hétvégét akár otthon, akár barátaik társaságában töltik, jól fogják magukat érezni.
Egészség: Kevesebb édességet fogyasszon!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Környezete a vártnál is jobban támogatja munkájában. Felettesei is elégedettek az eredményekkel. Egy-két régi problémával azonban újra szembe kell néznie, és a megoldás sem megy gyorsan. A gondokon túl fognak jutni, csak legyen türelmesebb!
Pénz: Otthona szépítésére költhet többet, de sok örömet talál majd benne.
Szerelem: Párjával hétvégi kirándulást vagy rokonlátogatást terveznek. A környezetváltozás mindkettejüket feltölti energiával.
Egészség: Ne vezessen túl gyorsan!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: A jövő hét már újra a munka "frontján" találja. Ráadásul olyan feladatokat kap, aminek igazán örül. A munkatársakkal is jól kijön, és számíthat a segítségükre is. Az új kihívások mozgósítják szellemi tartalékait.
Pénz: Anyagi helyzetében is javulás várható.
Szerelem: Párjával nem biztos, hogy egyetértenek a hétvégi programot illetően. Mindegy, hogyan töltik a hétvégét, végül jól fogják magukat érezni. Az egyedülállókra ráköszönthet a szerelem.
Egészség: Könnyen megfázhat.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Még mindig sok a munkája, és egyelőre nem is várható csökkenés. Feladataiban segítségére van környezete is, de nem könnyű megfelelni az ön elvárásainak. Munkatársaiból igyekszik kihozni a maximumot, és önmagát sem kíméli.
Pénz: Reméli, hogy munkájának meglesz az anyagi elismerése is.
Szerelem: Párja hétvégi terveit keresztülhúzza az ön munkája, és ebből veszekedés is lehet. Valószínű, hogy a hétvégét otthon töltik, de a munka mellett lesz idejük egymásra is.
Egészség: Ingerlékenyebb a szokottnál.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Ha mostanában úgy érezte, szinte egy helyben topog feladatai megoldásában, most lassan "beindulnak" az ügyei. Tartson ki meggyőződése mellett, még akkor is, ha emiatt néha konfrontálódnia kell a munkatársakkal vagy főnökével. Az idő önt fogja igazolni.
Pénz: Váratlan előrelépésre számíthat, egy munkájából több bevétele jöhet.
Szerelem: Párja bár mindenben segíti önt, szeretné, ha egy kis időt szánnának a szórakozásra, kikapcsolódásra is. Önre is ráférne már egy kis lazítás.
Egészség: Jól érzi magát.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: A héten rengeteg feladatot kellett nagyon gyorsan és szakszerűen elvégeznie. Szerencsére olyan munkatársai vannak, akik mindenben segítik, és értik is a dolgukat. Főnökét is sikerült meglepniük azzal, hogy határidőre tudtak végezni.
Pénz: Váratlan családi kiadásokkal kell számolnia.
Szerelem: Párja olyan születésnapi ajándékkal szeretné meglepni, amire már régóta fájt a foga. Ne rontsa el a meglepetést azzal, hogy rögtön kitalálja, mi is az. A függetlenek tartós kapcsolatra lelhetnek.
Egészség: Elemében van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek