Horoszkóp

Március 11-17.

ABC2005. 03. 11. péntek2005. 03. 11.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Munkában nincs hiány, sőt váratlanul becsúszó ügyekkel is kell foglalkoznia. A múlt heti nézeteltérésnek főnökével már nyoma sincs. Ön is ismeri a szabályt: "a főnöknek mindig igaza van". Sikeresen megbirkózik feladataival.
Pénz: Ha van félretett pénze, lehetőleg most ne adja kölcsön, mert egyhamar nem kapja vissza.
Szerelem: Párja szeretne a világtól kicsit elvonulni önnel együtt. Lehet, hogy egy baráti meghívásnak mégsem tudnak ellenállni?
Egészség: Jól van, de ne vállalja túl magát.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Általában szerencsés időszaka van. Ennek ellenére van olyan ügye, ami nem teljesen várakozásai szerint alakul. A sikerhez szükséges támogatásokra számíthat, és megvan önben a kellő kitartás is. Beszélje meg elképzeléseit barátaival.
Pénz: Gyermekével vagy hobbijával kapcsolatos kiadásai lesznek.
Szerelem: Párjának a rokonokkal lehet némi nézeteltérése, de ez csak átmeneti gond. Ön még mindig képes kedvese elismerését kivívni megbízhatóságával és rendíthetetlenségével.
Egészség: Jól érzi magát.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: A siker érdekében sokat vállal magára, és bár ön képes több dologgal is foglalkozni egyszerre, ne feledje, ennek is vannak határai. Megvalósítandó ötleteiről a jövő héten sikerülhet főnökét is meggyőznie.
Pénz: Visszatérő gondok jelentkezhetnek, de extra bevételekre is számíthat.
Szerelem: Párja érzéseiben nem kell kételkednie, sőt mintha mostanában szeretné önt még jobban elvarázsolni. Ha a hét végét jó barátok között töltik, nagyon jól fogják magukat érezni.
Egészség: Ha megfázik, most feküdje ki!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Úgy érzi, nem mindig találja helyét a régi közösségben. Új kihívások izgatják, és szívesen vágna bele valami egészen más tevékenységbe. A gond csak az, hogy még ön sem tudja pontosan, merre induljon. Adjon magának időt, hiszen jelenlegi helyzete egyáltalán nem rossz.
Pénz: Továbbképzésére vagy egy új tanfolyamra költhet.
Szerelem: Párja támogatja az ön elképzeléseit, és számíthat a segítségére is. Sőt, lehetséges, hogy csatlakozik önhöz új kedvtelésében.
Egészség: Tartózkodjon többet a szabadban!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Továbbra is energikusan halad feladataival. Bár még nem mutatja ki, de kezd elégedett lenni az ügyek alakulásával. Persze még mindig vannak hiányosságok, de az elvárásai is magasak. Ne adjon találgatásokra lehetőséget, mondja meg, hogy mit szeretne.
Pénz: Egy kintlévősége befolyhat a héten.
Szerelem: Párja úgy látja, túl sokat dolgozott mostanában, ezért megpróbálja elcsalni egy kirándulásra. Ne álljon ellent, mindkettejüknek jót tesz a környezetváltozás.
Egészség: Izületi gondok jelentkezhetnek.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Az elképzelései szerint alakulnak ügyei. Ha otthona felújításába is belekezdett, vagy költözésre szánta rá magát, néha azt sem tudja majd, hogy hol áll a feje. Természetesen mindenhol maximálisan szeretne teljesíteni, ezért szinte "halálra" dolgozza magát.
Pénz: Nem lesznek anyagi gondjai, legfeljebb átmeneti zavarok léphetnek fel.
Szerelem: Az otthoni teendők mellett kell, hogy szakítsanak egy kis időt a kikapcsolódásra, különben teljesen kimerülnek.
Egészség: A kisebb balesetekre ügyeljen.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Minden idegszálával munkájára koncentrál, szeretne megfelelni feletteseinek és saját elvárásainak egyaránt. A munkatársak örömmel segítenek bármiben, még akkor is, ha az utolsó pillanatban kell átdolgozniuk egy feladatot új anyagi megfontolások miatt.
Pénz: Lehetséges, hogy autójában valami cserére szorul.
Szerelem: Párját lekötik az otthoni teendők, és próbálja önt is bevonni a "munkálatokba". A közös munka is sok örömet okozhat, érdemes kipróbálnia.
Egészség: Vigyázzon, ne emelje meg magát!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Bár az elmúlt hét nem volt könnyű, mégis sikerült egy-két ötletének bevezetéséről nemcsak a munkatársakat, de főnökét is meggyőznie. Némi kétely azért maradt önben, arról hogy mindenki világosan érti-e az elképzeléseit, de ez hamarosan kiderül.
Pénz: Családjával és kedvtelésével kapcsolatos kiadásai lehetnek.
Szerelem: Párja szórakozással szeretné tölteni a hétvégét, legyen ez egy mozi, vagy egy színházlátogatás, vagy egy most nyíló kiállítás megtekintése.
Egészség: Közlekedjen óvatosan.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Lehetséges, hogy néhány napot otthon kényszerül tölteni betegsége miatt. Az sem kizárt, hogy éppen két munkahely között van, és még nem állt munkába az új helyen. Mindenesetre használja ki az időt és pihenjen, olvasson.
Pénz: Ha gondjai lennének, számíthat a családra és a barátokra egyaránt.
Szerelem: Párja nem bánja, hogy ön többet van otthon, mert abban reménykedik, hogy így őreá is több ideje marad. Természetesen hosszú távon önt ez nem elégítené ki, de most élvezi a helyzetet.
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Kezd rendszert csinálni abból, hogy hazaviszi feladatai egy részét. Bár kötelességtudata és felelősségérzete köztudott, azért jó, ha gondol a családi békére is. Biztosan nem könnyű megosztani idejét, különösen most, amikor sikeres időszaka van hivatásában.
Pénz: Munkáját a vártnál is jobban díjazzák.
Szerelem: Párja szeretné önnel megosztani a családi terheket, de ez most nem nagyon fog sikerülni neki. Ennek ellenére még mindig megértő és türelmes önnel.
Egészség: Jól van, bár kissé feszült.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Haladjon tovább az elképzelései szerint, és a kisebb nézeteltéréseknek ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget. Szakmai rátermettségét senki sem kérdőjelezi meg, és ha kitart meggyőződése mellett, hamarosan siker koronázza munkáját.
Pénz: Anyagi ügyei a vártnál kedvezőbben alakulnak.
Szerelem: Párja nemcsak a munkájában támasza, de a családi gondok nagy részét is leveszi az ön válláról. A hétvégét azonos érdeklődésű barátaik társaságában tölthetik.
Egészség: Fogászati gondjai lehetnek.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Munkája akad bőven, sőt néha annyira sok, hogy nem is tud időben végezni vele. A munkatársak segítsége mellett is szüksége van néhány túlórára, hogy feladataival végezzen. Mindez cseppet sem keseríti el, hiszen élvezi a munkáját.
Pénz: Olyan dolgokat is megvehet most, amire már régen vágyott.
Szerelem: Párja ragaszkodása nagyon boldoggá teszi. A szülinapi ajándék is olyan meglepetés, amire még álmában sem gondolt. A hétvége a család és a barátok társaságában telik el.
Egészség: Igazán jól érzi magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek