Horoszkóp

Április 22-28.

ABC2005. 04. 22. péntek2005. 04. 22.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Különösebb események nélkül telik a jövő hét. A szokásos munkatempóban haladhat feladataival. A hét vége felé azonban úgy érezheti, túl sok lett a teendője, és ettől lobbanékonyabb lehet, mint máskor. Vigyázzon, hogy ne sértsen meg senkit a környezetében.
Pénz: Egyik barátjának anyagi segítségre lesz szüksége.
Szerelem: Párja ragaszkodik önhöz, és szeretné, ha több időt szakítanának szórakozásra. A hétvégét barátaik társaságában tölthetik.
Egészség: Ha nem esik túlzásokba, nem lesznek problémái.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Igazán elemében érezheti magát. Munkája akad bőven, de szerencsésen meg tudja oldani a feladatokat. Főnökével az alapvető kérdésekben egyetértenek, és néhány merőben új lehetőséggel is foglalkoznak.
Pénz: Többet költ most gyermekére vagy hobbijára.
Szerelem: Családi gonddal kell foglalkoznia, de megtalálja a legjobb megoldást. Párját érzelmileg megviselik az események. A barátok váratlanul meglephetik otthonában, hogy felköszöntsék a születésnapján.
Egészség: Jól van, de a vérnyomásával lehetnek gondjai.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: A barátok és támogatók segítik új elképzelései megvalósításában. A külvilág is pozitívan fogadja munkáját, és ettől szinte szárnyakat kap. Lesznek pillanatai, amikor azt hiszi, nem tud megfelelni a várakozásoknak, de ne adja fel, jó úton van.
Pénz: Még vannak nehézségei.
Szerelem: Párja érzelmeiben nem kell kételkednie, de több törődést igényel. Néha ki is kell mondanunk, amit érzünk, a másiknak is jólesik hallani, hogy fontos nekünk.
Egészség: Jól van és energikus, de pihenjen is.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Szilárd alapokon áll, és ezt már ön is tudja. Lehetséges, hogy a munkatársakkal vagy a közvetlen környezetével nem azonosan gondolkodnak a feladatokkal kapcsolatban. Felettese azonban teljesen megbízik önben és támaszkodik is az ön munkájára.
Pénz: Anyagi helyzete elképzeléseinek megfelelően kezd alakulni.
Szerelem: Párja ön mellett áll mindenben. Az egyedülállók munkahelyi kalandba keveredhetnek, ami izgalmasnak indul, de tiszavirág-életű lesz.
Egészség: Jól van, de ne hajszolja túl magát.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Sikeres időszakba lépett hivatásában. Főnökei elégedettek munkájával. Úgy tűnik, meg van az eredménye annak, hogy olyan magasra tette a mércét. Természetesen még mindig gondolkodik azon, hogyan lehetne tovább javítani az eredményességet.
Pénz: Lehet, hogy gépkocsijára kell egy kicsit költenie.
Szerelem: Párja örül az ön sikereinek, és továbbra is számíthat a támogatására. A hétvégét rokonlátogatással tölthetik. Párja családjában problémák lehetnek.
Egészség: Keringési gondjaival foglalkozzon!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Váratlan külsős megbízást kaphat, ami a vártnál is nagyobb anyagi hasznot hozhat. Tudja, ha elvállalja, ki sem látszik majd a munkából, de hiszi, hogy megéri a dolog. Főnökével lehetnek nézeteltérések anyagiak miatt.
Pénz: Anyagi helyzete még mindig szerencsésen alakul.
Szerelem: Párjával viták lehetnek az otthoni átalakítások miatt, de ez ilyenkor szinte elkerülhetetlen. Bizonyára mindketten már túl fáradtak, és szeretnék, ha már minden rendben lenne.
Egészség: Jól van, és még vannak energiatartalékai.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Úgy érzi, szinte minden munka megtalálja, és teendői nem akarnak fogyni. Szerencsére segítőkész kollégákkal és jóindulatú főnökkel van megáldva. A váratlan akadályokat most könnyebben leküzdhetik.
Pénz: Örömmel lecserélné autóját vagy valamely kommunikációs eszközét, telefonját, esetleg számítógépét.
Szerelem: Párja ragaszkodik a hétvégi kiruccanáshoz. Bár önnek túl sok a munkája, mégsem fogja megbánni, hogy engedett az "erőszaknak".
Egészség: Ne idegeskedjen, mert árthat a szívének.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Régi feladatokkal kell újra foglalkoznia. Egy új elképzeléshez gazdasági számításokat kell végeznie vagy új költségvetést kell kidolgoznia. Lehet, hogy otthon is foglalkozik az üggyel, de vegye igénybe a munkatársak által felkínált segítséget is.
Pénz: Jól áll, de otthonára még kell költenie.
Szerelem: Párja igazán elemében érzi magát. Számít a születésnapi meglepetésekre, ne okozzon csalódást neki, tényleg legyen meglepetés.
Egészség: Nem lesznek problémái, de az apróbb sérülésekkel vigyázzon.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Nemcsak hisz abban, amit csinál, de szerencsésnek is érzi magát, hogy olyan feladatokkal foglalkozhat, amire vágyott. Lehet, hogy sokkal többet is teljesít, mint elvárnák öntől, de nem csak másoknak, magának is bizonyítani akar.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan, de a javulás már elindult.
Szerelem: Párjával most nem tudják jól összehangolni a hétvégi programot, mindketten mást szeretnének. Végül is mindegy, hogy ki győz, a lényeg, hogy együtt legyenek és jól érezzék magukat.
Egészség: Erősnek érzi magát.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Alapvető feladatokat kell gyorsan a helyére tennie. Felettese számít köztudottan pontos és megbízható munkájára. Mindemellett még akad néhány be nem fejezett otthoni munkája is.
Pénz: Örömmel költ otthona és környezete szépítésére. Megvan rá a lehetősége is.
Szerelem: Párja szeretné önt elcsábítani egy kis kirándulásra vagy környezetváltozásra. Rég nem látott rokonokat vagy barátokat is meglephetnének a hétvégén, nagyon örülnének önöknek.
Egészség: Túl sokat dolgozott mostanában, lazítson.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Sikeres időszakot könyvelhet el. Keményen dolgozik, és ez látszik is az eredményeken. Saját személyiségének és képességeinek meg kitartásának köszönheti a megérdemelt sikereket.
Pénz: Váratlan pozitív változásokra számíthat. Ideje magára is költenie.
Szerelem: Párja családi programmal lepi meg, és kivételesen ön is boldogan vesz részt a váratlan kikapcsolódásban. Jól tennék, ha a szabadban töltenék a hétvégét.
Egészség: Nem lesznek gondjai, de kicsit jobban figyeljen magára.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Munkájával kapcsolatban lehetséges, hogy kisebb utazásokat kell tennie. Bár nem szívesen tesz eleget a váratlan felkéréseknek, nem fogja megbánni, nagyon pozitív élményekkel tér vissza.
Pénz: Anyagilag nem áll rosszul, sőt egy titkos vágya megvalósítására is lesz elég pénze.
Szerelem: Párja ragaszkodik önhöz, de mostanában úgy érzi, hogy ön kissé befelé forduló lett, és nem beszéli meg vele a gondjait. Néha mindenkinek jól jön egy kis segítség!
Egészség: Jól van, de törődjön többet az érzelmi életével.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek