Horoszkóp

Április 8-14.

ABC2005. 04. 08. péntek2005. 04. 08.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Kifejezetten jól érzi magát a bőrében, és ez kihat munkájára is. Valószínűleg ebben az időszakban kisebb utazásokat is kell tennie feladatai miatt. Ha voltak is apróbb nézeteltérések főnökével, a hétvégére ez már a múlté lesz.
Pénz: Anyagilag nem áll rosszul, de a családi kiadások növekedhetnek.
Szerelem: Párkapcsolata tökéletesnek mondható, sőt mostanában többször úgy érzi, álmaiban sem találhatott volna megértőbb partnerre. Nagyszerű ajándékokra számíthat!
Egészség: Jól érzi magát, energikus.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Tartson ki, ezen a héten még szinte betemeti a rengeteg teendő. Sok olyan feladata van, amiket most kell gondosan előkészítenie, hogy a várt eredményt elérje. A külvilágból és támogatóitól kapott visszajelzések megerősíthetik abban, hogy jó úton halad.
Pénz: Tartalékaiból gépkocsijára költhet.
Szerelem: Párja megpróbálja úgy intézni a családi ügyeket, hogy azokkal önnek ne legyen gondja. Bár úgy tűnik, mégsem kifogyhatatlanok az ő energiatartalékai sem.
Egészség: Ügyeljen a vérnyomására!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Több dologba kezdett bele egyszerre, ami öntől nem meglepő. Mások talán úgy gondolják, kicsit kapkod, de önnek pontos tervei vannak, és megvan a kellő energiája is, hogy keresztülvigye elképzeléseit. Felettesei is támogatják.
Pénz: Lassú, de biztos javulásra számíthat.
Szerelem: Párja különleges terveket dédelget nyaralásukkal kapcsolatban, és már most foglalkoztatja az utazás gondolata. A hétvégét töltsék szórakozással, kikapcsolódással a barátok társaságában.
Egészség: Nem lesznek gondjai.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Sikerekre számíthat hivatásában. Még a munkahelyi átszervezések is kedveznek önnek. Lehetséges, hogy a főnöki poszton változás lesz, de ez is jó irányba viszi az ügyeket. Mindezek ellenére úgy érzi, nem minden "fenékig tejfel".
Pénz: Anyagilag is kedvezőbb helyzetbe kerül, sőt egy barátja is visszaadhatja a kölcsönt.
Szerelem: Párja szeretné, ha többet foglalkozna a családdal, de erre munkája miatt most nem marad elég ideje. Egy kis ajándékkal könnyen kiengesztelheti.
Egészség: Tele van energiával!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Feladataival gyorsabban halad, mint eddig, de van néhány munkatárs, aki nem tud lépést tartani a többiekkel. Környezetével szemben túl magasak az elvárásai, de tudja és hiszi, hogy csak így lehetnek sikeresek. Maga nem az, aki lejjebb teszi a mércét.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan, de lassan az elképzelései szerint alakul.
Szerelem: Párja hajlamos eltúlozni a gondokat, mind a hivatásában, mind a családjában. Szakítson időt arra, hogy segítsen neki helyre tenni a dolgokat.
Egészség: Ne hajtsa túl magát!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Olyan felkéréseket kaphat, amelyek nagy anyagi haszonnal kecsegtetnek. Mindenesetre, mielőtt elvállalja, járja jól körül az ügyeket, nehogy később meglepetések érjék. Most nagy hasznát veszi fejlett kritikai érzékének és gondosságának.
Pénz: Nincsenek anyagi gondjai, és munkájából is több bevételre számít.
Szerelem: Párja örül a család anyagi gyarapodásának, annak azonban már kevésbé, hogy emiatt szinte alig látja önt. Természetes számára, hogy munkájában is segíti önt.
Egészség: Fáradékonyabb a szokottnál.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Még mindig sok a munkája, de változatlanul örömmel és lelkesen végzi. Szeretne mindenkinek megfelelni, így főnökének és partnereinek is, ezért sokkal többet vállal magára. A külvilág megítélése nagyon fontos az ön számára, és most jó visszajelzéseket kap.
Pénz: Úgy gondolja, ideje egy kicsit magára is költenie. Tegye meg, megengedheti magának.
Szerelem: Párja, bár türelmesebb és megértőbb mostanában, nagyon vágyik egy kis kiruccanásra, ahol több időt tölthetnek egymással.
Egészség: Pihenjen többet!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Feladatai folyamatosan szaporodnak, és egyáltalán nem meglepő, hogy otthon is foglalkoznia kell az ügyekkel. Főnöke újabb megbízásokkal is ellátja, de segítséget is kap a munka elvégzéséhez. Bár egy-két dologban más a véleménye, most ne adjon hangot neki.
Pénz: A sok munkának meglesz az anyagi elismerése is.
Szerelem: Párjának is akad munkája bőven, így az a legjobb, ha mindketten segítik a másikat, amiben csak tudják. Szakítsanak időt a pihenésre is!
Egészség: Fejfájásai lehetnek.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Végre olyan feladatokkal foglalkozhat, amelyek örömet okoznak, és amelyekről mostanában álmodozott. A családias környezet nagy segítségére van abban, hogy szakmai képességeit kibontakoztathassa. A munkatársakkal kapcsolatban ne ítéljen elhamarkodottan.
Pénz: Anyagilag kezd kilábalni a gondokból, de egy kis segítségre még szüksége lehet.
Szerelem: Párja örül sikereinek. A hétvégén egy kis lazítás mindkettejükre ráfér. Az egyedülállókat elvarázsolhatja valaki a környezetükből.
Egészség: Igyon több folyadékot!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Az otthonával kapcsolatos felújítások elhúzódhatnak, amitől idegesebb lehet a szokottnál. A család és rokonok segítségére is számíthat, vegye igénybe.
Pénz: Több bevétele lesz, mint várta, de szinte azonnal el is tűnik a pénze, otthonába és vállalkozásába kell fektetnie.
Szerelem: Párját is lekötik a teendők, és néha úgy érzi, lehet, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket. A kisebb viták ilyenkor elkerülhetetlenek, ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget nekik.
Egészség: Kicsit kimerült.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Sikerei meggyőzik környezetét is arról, hogy a kemény munkának előbb-utóbb megvan az eredménye. Ön is elégedettebb, de nem ül a babérjain, hanem megpróbál még többet kihozni önmagából és a munkatársakból.
Pénz: Már ön is élvezheti anyagi helyzetének javulását.
Szerelem: Párja most szinte hajthatatlan abban, hogy a hétvégét a családdal és rokonokkal együtt töltsék. Ön szerint a munka ezt nem engedi meg, de a kikapcsolódás önre is ráfér. Lazítson!
Egészség: Ízületi gondok jelentkezhetnek.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Ha kellő ütemben akar haladni feladataival, mindenki segítségére szüksége lesz. Szerencsére olyanok a munkatársai, sőt a családja is, hogy mindenben számíthat a támogatásukra. Lesznek olyan munkák is, amikkel nem szívesen foglalkozik, de hát azt is el kell végezni, ugye?
Pénz: Anyagilag nem panaszkodhat.
Szerelem: Párja fáradtabb és ingerültebb is, mint máskor. Mindenképpen pihenjenek a hétvégén, hogy legyen energiájuk a folytatáshoz.
Egészség: Ha voltak gondjai, azokban gyors javulásra számíthat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek