Horoszkóp

Április 1-7.

ABC2005. 04. 01. péntek2005. 04. 01.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Feladatai megoldása során számos olyan üggyel kénytelen foglalkozni, amikről már azt hitte, régen lezárta. Mégis új és váratlan gondok vetődhetnek fel, melyek megoldásához több türelemre és megértésre lesz szüksége.
Pénz: Anyagilag kifejezetten jó időszaka van.
Szerelem: Tudja, hogy párja odavan önért, de mindketten tesznek is azért, hogy kapcsolatunk ilyen jó maradjon. A szülinapi buli emelkedett hangulatban, jó barátok között zajlik.
Egészség: Jól van, de allergiás tünetek előfordulhatnak.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Akad munkája bőven, néha ki sem látszik az ügyekből. Fontos önnek, hogy rendben menjenek dolgai, de mostanában sokszor érezheti úgy, hogy kénytelen felesleges köröket is futni. Főnökétől szabad kezet kapott az ügyek intézésében.
Pénz: Nem jellemző önre, de mintha mostanában kifolyna keze közül a pénz.
Szerelem: Párja azzal segíti hivatásában, hogy megpróbál egy békés szigetet teremteni otthon, ahova visszavonulhat, hogy feltöltse magát energiával.
Egészség: Fogyasszon kevesebb édességet!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: A legfontosabb az, hogy hisz abban, amit csinál. Felettesei is támogatják tervei sikeres megvalósításában. Arra azért vigyázzon, hogy ne "szálljon" el magától, és fogalmazza meg egyértelműen, mit szeretne.
Pénz: Még vissza kell magát fognia a költekezésben.
Szerelem: Párja szeretné, ha több időt töltene családjával, de megérti, mennyire fontos önnek a munkája. Támogatja is mindenben, cserébe csak egy kicsit több figyelmet kér.
Egészség: Túl sok az energiája, sportoljon egy kicsit.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Jók a megérzései, elgondolásai feladataival kapcsolatban, és ezzel főnöke is egyetért. Ragaszkodjon továbbra is azokhoz az eljárásokhoz, melyek eddig is sikereket hoztak munkájában. A mosdóvízzel együtt nem kell a gyereket is kiönteni.
Pénz: Pénz áll a házhoz, ez lehet fizetésemelés vagy befolyhat egy régi kintlévősége.
Szerelem: Párkapcsolatában minden a megszokott mederben folyik. Mindenki teszi a dolgát, de ön néha úgy érzi, a család össze gondja az öné.
Egészség: Igyon több folyadékot!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: A hét a szokásos rutinfeladatok elvégzéséből áll. Vannak ugyan a tarsolyában jobbnál jobb ötletek az eredményesség javítására, de még nem érett meg rá sem az idő, sem a környezete. Foglalkozzon most egy kicsit saját szellemi fejlődésével.
Pénz: Egy régi vágya teljesülhet, ha egy tanfolyamra vagy továbbképzésre, esetleg külföldi útra költhet.
Szerelem: Párja egy hivatásbeli problémában kérheti ki az ön véleményét, mert nem biztos abban, hogy az adott helyzetben mit tegyen.
Egészség: Jól érzi magát. 

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Nem jellemző önre, de a héten előfordulhat, hogy néhány ügyben nem tudja, mit tegyen. Jól teszi, ha most hallgat a megérzéseire, ösztönössége most jól működik. Mindenestre csak jogtiszta ügyletekbe menjen bele.
Pénz: Anyagilag nem áll rosszul, de lehetséges, hogy kisebb áthidaló kölcsönre lesz szüksége terveihez.
Szerelem: Párja túlzottnak tartja azt az összeget, amit otthonuk átalakítására költ. Önt azonban most nem lehet eltántorítani elképzelései megvalósításától.
Egészség: Lazítson is néha! 
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: A visszatérő gondokat is képes gyorsan és főleg mindenki megelégedésére megoldani. Nagy hasznát veszi most kiváló diplomáciai kézségének és szakmai rutinjának. Néha még élvezi is a helyzeteket, de azért ne vállaljon túl sokat magára.
Pénz: Örömmel és sokat költ nemcsak kedvesére, de hobbijára is.
Szerelem: Párját még mindig el tudja varázsolni kellemes, megnyerő stílusával és apró meglepetésekkel. A hétvégét töltsék szórakozással, kikapcsolódással.
Egészség: Jól van, de ne heveskedjen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Fontos, hogy a munkájában az ön elképzelései szerint alakuljanak a dolgok. Mivel igen sok a teendője a héten, nem kizárt, hogy néhány feladattal otthon is foglalkozik. Főnöke értékeli erőfeszítéseit.
Pénz: Örülne, ha tartalékai szaporodnának, de lehetséges, hogy egy háztartási eszköze cseréjére kell költenie.
Szerelem: Párja szívesen tölti a hétvégét önnel otthon. Neki is van elég teendője a ház körül, így mindketten a hétvége nagy részét munkával töltik.
Egészség: Vannak energiatartalékai!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Igazából örömmel végzi feladatait, és most megcsillogtathatja szakmai képességeit is. Nem minden a vágyai szerint alakul, de nagyon jó környezetben dolgozhat, és a munkatársakkal is jól kijön. Ha kicsit lejjebb ad az elvárásaiból, jól érezheti magát.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan.
Szerelem: Párkapcsolatában sincs semmi probléma, a hétvégét baráti körben tölthetik. A függetlenekre egy kellemes kaland, könnyű szerelem várhat.
Egészség: A mozgás jót tesz, de ügyeljen az étkezére is.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Ha otthona felújításába kezdett, most nyugodtan kivonhatja magát pár napra a "forgalomból". Hivatásbeli sikereinek nem árt vele, és ha kell, otthon is megtalálják néhány feladattal. Főnöke ugyan nem fogadja kitörő örömmel a helyzetet, de nem is gördít akadályokat az útjába.
Pénz: A felújítás többe fog kerülni, mint tervezte, de családi segítségre számíthat.
Szerelem: Párja örül, hogy végre belefognak a munkálatokba. A barátok és a munkatársak is szívesen segítenek, ha kell.
Egészség: Jól van.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Amiért eddig keményen dolgozott, annak gyümölcsei kezdenek beérni. Sikereket könyvelhet el nemcsak szakmai, de anyagi téren is. Fektessen most nagyobb hangsúlyt, arra, hogy világosan és egyértelműen kommunikáljon.
Pénz: Anyagi helyzetében jelentős javulás várható.
Szerelem: Párja mindenképpen szeretné önt kimozdítani otthonról, ezért egy családi kirándulást tervez a hétvégére. Ne legyen kényelmes, önnek is jót tesz egy kis séta vagy túra a szabadban.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Olyan munkamódszerekhez is ragaszkodik, amik már rég megértek a változtatásra. Kénytelen-kelletlen önnek is haladni kell a korral, és modernizálnia kell munkaeszközeit, ha lépést akar tartani a többiekkel.
Pénz: Anyagilag igazán jó időszaka van, még félre is tud tenni.
Szerelem: Párjával kölcsönösen ragaszkodnak egymáshoz, még akkor is, ha nem mindig és nem mindenben értenek egyet. Mindketten vágynak már egy kis pihenésre, így szívesen álmodoznak egy tengerparti utazásról.
Egészség: Energikus.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek