Horoszkóp

Június 3-9.

ABC2005. 06. 03. péntek2005. 06. 03.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Munkájában nagyobb mozgásteret kap, aminek ön örül is, de néhány munkatársa emiatt féltékeny lehet. Ne is törődjön velük, az a fontos, hogy szívesen végzi feladatait, hogy elismerik szakmai rátermettségét, és hogy nagyon pozitív visszajelzéseket kap.
Pénz: Az otthonával kapcsolatos kiadásai megnövekedhetnek.
Szerelem: Ha otthonukban átalakításokat vagy felújítást terveznek, lehet, hogy ez az utolsó szabad hétvégéjük egy ideig. Használják ki, és mozduljanak ki otthonról!
Egészség: Energiahiányos.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Szakmai tapasztalatainak és kreatív képességeinek most különösen nagy hasznát veszi feladatai elvégzésében. Az ügyek intézése során baráti szívességet is felajánlhatnak önnek, de ezzel bánjon csínján, lehet, hogy többe kerül, mint amennyit ér.
Pénz: Anyagilag jól áll, és különmunkákból vagy vállalkozásából is jöhet pénze.
Szerelem: Párja támogatja hivatásbeli sikerei elérésében. Ha kell, önnel tart egy-két, szerinte unalmas és hasztalan összejövetelre, ha az önnek fontos.
Egészség: Jól van.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Elemében van, és ha feladatainak fontos része a kommunikáció bármely területe, most örömmel végzi feladatait, és fontosnak érezheti magát. Munkájában sikeres, amit elsősorban képességeinek és önbizalmának köszönhet. Lehetnek olyanok, akik meg próbálják akadályozni, de ne engedjen az elképzeléseiből.
Pénz: Mindenképpen kedvezőbb időszaka van.
Szerelem: Párkapcsolatában sok örömet talál, és nem baj, ha ennek hangot is ad, párja értékelni fogja.
Egészség: Könnyen megfázhat, de gyorsan regenerálódik!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Hosszú távon a munkahelyével kapcsolatos kilátások elég zűrzavarosak. Sajnos ez kihatással van mindennapi munkájukra is, hiszen amit ma jónak tartanak, holnap már lehet, hogy épp az ellenkezője lesz a nyerő. Nehéz így jól dolgozni, de hagyatkozzon a jól bevált munkamódszerére, többet nem tehet.
Pénz: A nyaralásra már most tegyen félre.
Szerelem: Párja szerint el kellene gondolkodnia egy munkahelyváltáson, de azt sem bánná, ha otthon maradna egy ideig.
Egészség: Jól érzi magát, de beszéljen a gondjairól!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Úgy érzi, jelenlegi munkája nem elégíti ki szakmai elvárásait. Sokat küszködik a munkatársakkal is, és hiábavalónak tartja a befektetett energiáit, mert nem az elvárásainak megfelelően alakulnak az eredmények.
Pénz: Lesznek váratlan kiadásai, de nem áll rosszul.
Szerelem: Párja nem szívesen készülődik a hétvégi kirándulásra vagy kerti partira, de végül mégis jól fogja magát érezni. A biztos otthoni háttér most nagyon fontos neki.
Egészség: Bár hangulata nem a legjobb, de sokkal energikusabb.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Hivatásában sikeres.  Főnöke nagyon elégedett munkájával. Különösen egy elveszett ügy megmentésében végzett ügyes munkáját értékeli. Természetesen a sikert nem adták ingyen, sokat és keményen dolgozott a feladaton, de megérte.
Pénz: Anyagilag igen szerencsés időszaka van.
Szerelem: Párjának kicsit elege van az otthoni teendőkből, és egy kis környezetváltozásra vágyik. A hétvégét töltsék baráti társaságban, akár egy kirándulással egybekötve.
Egészség: Vigyázzon a napozástól, lehetnek allergiás tünetei.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Szerencsés időszaka van munkájában is. Váratlan sikereket könyvelhet el, főleg, ha pénzügyi területen dolgozik. Most nincs olyan nehézség, amivel ne birkózna meg sikeresen. Munkája révén rövid külföldi tanulmányúton is részt vehet.
Pénz: Anyagilag jól áll, de lehet, hogy otthonával kapcsolatos kiadásai megnövekednek.
Szerelem: Párja egyre nagyobb szabású tervekkel áll elő, ami lakásuk átalakítására vagy felújítására vonatkozik. Ha tehetik, a hétvégét töltsék vízparton.
Egészség: Problémamentes időszak.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Szerencsés ember az, akinek a munkája egyben a hobbija is. Így van ezzel most ön is. Olyan kedvvel és energikusan dolgozik, hogy észre sem veszi, hogy sokszor már túlórázik is. Egy külfölddel kapcsolatos ügyben szüksége lesz szakmai tapasztalatára.
Pénz: Legszívesebben szórakozásra költené pénzét, de a nyaralásra is gondolnia kell!
Szerelem: Párja valami apró meglepetést tartogat önnek a hétvégére. A szabadságuk alatti program tervezésében teljes az egyetértés.
Egészség: Gyorsan regenerálódik.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Valamilyen külső körülmény vagy esemény arra készteti, hogy főnökével tisztázzon néhány kérdést. Rá kell jönnie, hogy nyitott kapukat dönget, hiszen felettese mindenben egyetért önnel. A jövő héten annyi dolga lesz, hogy szinte ki sem látszik majd a munkából.
Pénz: Átmeneti nehézségekkel kell számolnia, talán egy-két bevétele késik.
Szerelem: Párja igazán elemében érzi magát, és jó hangulata önre is átragad. A hétvégét kellemes baráti társaságban töltik.
Egészség: Fogyasszon több folyadékot!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Jól és gyorsan halad feladataival. Főnöke nagyon elégedett az eredményekkel, és az ön javaslatait is szívesen fogadja. Vannak is ötletei, amivel meggyorsíthatnának egy-két munkafázist. A munkatársak segítőkészek, és jó hangulatban a munka is jobban megy.
Pénz: Váratlan kiadásokra számítson autójával vagy számítógépével kapcsolatban.
Szerelem: Párja a hétvégén a ház körüli teendőkre koncentrál, és önt is ráveszi, hogy vegye ki részét a munkákból.
Egészség: Kisebb balesetek érhetik, ha nem vigyáz!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Olyan feladatokkal foglalkozhat mostanában, amelyekben megmutathatja képességeit. Lehet, hogy egy új vállalkozás beindítása is foglalkoztatja. Ha ez külfölddel vagy oktatással kapcsolatos, sikerekre számíthat.
Pénz: Munkája révén anyagi helyzete is javul.
Szerelem: Párjával együtt a hétvégét töltsék szórakozással, kikapcsolódással. Mindketten sokat dolgoztak az elmúlt időszakban, igazán megérdemelnek egy kis pihenést. Az is lehet, hogy egy baráti meghívásnak tesznek eleget.
Egészség: Jól van, de ne hajtsa túl magát!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Nem panaszkodhat, van munkája bőven, és bár szívesen végzi feladatait, a családnak már kezd elege lenni abból, hogy alig látják. Ha vállalkozásában gondjai vannak, kérje ki egy független pénzügyi tanácsadó véleményét.
Pénz: Vállalkozásából most nagyobb bevételre számíthat.
Szerelem: Váratlan családi gondokkal kell foglalkozniuk, de szerencsére találnak megoldást. Önt már izgatja a nyaralás megtervezése. Abban egyetértenek, hogy a tenger mellett szeretnének pihenni az idén.
Egészség: Jól érzi magát. 

Ezek is érdekelhetnek