Horoszkóp

Szeptember 16-22.

ABC2005. 09. 16. péntek2005. 09. 16.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten olyan feladatokkal kell megbirkóznia, amelyek igencsak próbára teszik képességeit. Különösen igaz ez, ha munkájának vannak külföldi vonatkozásai vagy a pénzvilágban dolgozik. Kreativitása és egészséges önbizalma, valamint tettrekészsége átsegíti a gondokon, és hamar túl lesz a nehezén.
Pénz: A család egyik tagjának szüksége lesz az ön támogatására.
Szerelem: Párja úgy érzi, elhanyagolja őt, és mostanában nem olyan megértő, ha ön hazaviszi a munkáját.
Egészség: Energikus és jól van.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Mintha összeesküdött volna a világ ön ellen. Legalábbis így érezheti, mert akármibe kezd, és bármennyire is igyekszik, ön szerint nem jól "sülnek el" a dolgok. A külvilág ebből semmit sem észlel, sőt szerencsésnek tartják, és jónak ítélik meg munkáit.
Pénz: A családra most többet kell költenie.
Szerelem: Kapcsolatukban a családi problémák átmeneti gondokat okozhatnak, de találnak megoldást, még ha nem is véglegest, bár néhány feszült napot át kell élniük.
Egészség: Vigyázzon a megfázásokkal!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Lehet, hogy a hétvégét is munkával tölti? Megszaporodott feladataival csak így tud időben végezni. Szerencsére vannak olyan ötletei, amelyek segítik. Persze az sem ártana, ha megosztaná elképzeléseit másokkal is, így még gyorsabban haladhatna munkájával.
Pénz: Lehet, hogy egy érdekes tanfolyamra költ.
Szerelem: Párjának is ezer gondja van, de ennek ellenére számíthat a segítségére. Lehet, hogy ő is új szellemi kihívásokat keres, és szívesen csatlakozna önhöz.
Egészség: Végesek az energiakészletei, pihenjen!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Nem is a munkával van gondja, hanem inkább a környezetével, illetve saját elképzeléseivel. Hajlamos minden apró mozzanatnak nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint kellene. Természetes, hogy érzékenyebb, hiszen sok mindent meg kell "emésztenie", ami mostanában történt önnel. Türelem!
Pénz: Ami pénze jön, azt hamar ki is adja.
Szerelem: Párja új dolgokon töri a fejét, lehet, hogy új otthonra is vágyik? Egyelőre csak tervezget, de ön nem felhőtlenül örül ennek.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: A munka igazán fontos szerepet tölt be mindennapjaiban. Éppen ezért nehezen éli meg azokat a korlátozásokat, amikkel szemben találja magát. A héten még a főnökkel is lehetnek nézeteltérései a munkatársak miatt. Szélmalomharcnak tartja erőfeszítéseit, mert nincs látszatuk.
Pénz: Sikeres időszaka van, de számítson otthonával kapcsolatos kiadásokra.
Szerelem: Párja hétvégi kiruccanást tervez, engedjen a csábításnak. Az otthoni teendői megvárják.
Egészség: Fogászati gondjai elsősorban idegi eredetűek.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Még mindig nem sikerült magát utolérnie, bár mindent megtesz a gyorsabb haladás érdekében, de a környezetében lesznek hátráltatók. Ráadásul családi gondokkal is kell foglalkoznia, ami kicsit elvonja a figyelmét teendőiről.
Pénz: Bár valóban szerencsés ezen a területen, de környezetére és otthonára még mindig költenie kell.
Szerelem: Párja gyökeres változtatásokat szeretne otthonukban, de önnek ez egyáltalán nem nyeri el a tetszését. Feszültségekre kell számítania.
Egészség: Gyógyszerérzékenysége lehet.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Tennivalója akad bőven a héten is. Ötletei megvalósítása még várat magára. Egyelőre hagyatkozzon az eddig jól bevált munkamódszereire, még akkor is, ha ez nem mindenkinek tetszik. Erős késztetést érezhet arra, hogy többet tegyen, de az idő most nem alkalmas rá.
Pénz: Váratlan, kisebb bevételekre számíthat, ami összefügg munkájával is.
Szerelem: Párja egy hosszabb utazás tervét dédelgeti, de még nem erőlteti a dolgot. Tudja, hogy most előbb másra kell költeniük.
Egészség: Fel van villanyozva.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Annak ellenére, hogy munkáinak megítélése nagyon pozitív, ön mégsem teljesen elégedett. Nemcsak felettesei, de a külvilág is sikeresnek tartja erőfeszítéseit. Ez arra is ösztökélheti, hogy tudását továbbfejlessze, és hogy felszínre hozza még rejtett képességeit!
Pénz: Ha szüksége lesz a család támogatására, minden esetben számíthat rá.
Szerelem: A nehézségek leküzdése minden kapcsolatot próbára tesz. Önök ezt az akadályt is jól vették.
Egészség: Kisebb gyulladásos betegségek előfordulhatnak.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: A hét bővelkedik az önre váró feladatokban. Főnöke is azt hiszi, hogy a végletekig terhelheti önt, hiszen nem panaszkodik. Sőt szeretné kivívni megelégedettségét és bizonyítani rátermettségét. A munkatársak a segítségére sietnek, ha kéri.
Pénz: Kicsit elbizonytalanodott, hogy szüksége van-e olyan továbbképzésre, ami ennyire megviseli pénztárcáját.
Szerelem: Párja támogatja, és örül is sikereinek, de titokban arra vágyik, hogy ön sokkal jobban értékelje őt.
Egészség: Depressziós lehet.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Fontos, hogy minden munkáját szilárd alapokra építse. Hiszi, hogy csak az ilyen munkák időtállóak, még akkor is, ha emiatt fontoskodónak tartják, és gyakran idegesíti környezetét alapossága. A munkatársak bíznak önben, főnöke pedig szabad kezet biztosít feladatai megoldásában.
Pénz: Barátok és rokonok is kisegíthetik, ha gondja akad.
Szerelem: A hétvégét kivételesen töltsék otthon. Szükségük van arra, hogy kicsit kettesben is legyenek.
Egészség: Jól van, de tartózkodjon a szélsőségektől.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Végre látja már az "alagút végét". Az eddig csak eltervezett munkáival gyorsan halad, és váratlan sikerekre számíthat. Persze nem adták ingyen az eredményeket, sok bizonytalanságon és külső ellenálláson kellett keresztülvernie elképzeléseit.
Pénz: Bár bevételei nem alakulnak rosszul, de a család mindent felemészt.
Szerelem: Párjának vannak ötletei az otthonuk átalakítására, de, bár egyetért vele, ön szerint most nem ez a legfontosabb intéznivalójuk.
Egészség: Összeszedhet valamilyen fertőzést.

Halak (II. 19-III. 20.
Munka: Meglepetésére a külvilág nagyon jól fogadja munkáit. Népszerűsége is növekszik, és ettől még tetterősebbnek érzi magát. Vigyázzon arra, hogy véleményét ne képviselje túl harciasan, még ha igaza is van. Most jobb, ha egy kicsit a háttérben marad.
Pénz: A héten lehet, hogy kedvező ajánlatot kap, ha mostanában szeretne lakást cserélni.
Szerelem: Párja boldogan segíti munkájában, és örömmel látja önt újra a régi formájában. A hétvégén több meghívást is kapnak.
Egészség: Ne feszítse túl a húrt, pihenjen!

Ezek is érdekelhetnek