Horoszkóp

Szeptember 2-8.

ABC2005. 09. 02. péntek2005. 09. 02.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Fontos, hogy tudatosan végezze feladatait, ha sikereket akar elérni. A héten kreativitásának és ötleteinek is nagy hasznát veheti. Lehet, hogy olyan megoldásokra bukkan, amik eddig eszébe sem jutottak.
Pénz: Mostanában lehetett egy kis zűrzavar pénzügyeiben. Talán nem is tudja, hova ment el a pénze.
Szerelem: A hétvégi terveket illetően nem teljes az összhang. Párja szeretné, ha több időt töltenének kettesben, de néhány családi programot muszáj lesz beiktatniuk.
Egészség: Jól érzi magát.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Szerencsésen alakulnak munkával kapcsolatos ügyei. Felettesei elégedettek az eredményekkel. Mégis úgy érzi, hogy még ennél is többet tudtak volna elérni, ha kevesebb ellenlábassal kellett volna megküzdeniük.
Pénz: A héten költsön hobbijára, és lepje meg magát valami aprósággal.
Szerelem: Párját családi gondok izgatják, aminek ön szerint nagyobb feneket kerít, mint kellene. Persze nem hagyják hidegen az események, de van, amikor hagyni kell a dolgokat menni a maguk útján.
Egészség: Remekül van.

Ikrek (V. 21-VI. 21.) Munka: Feladatai a héten sem csökkennek, különösen, ha a kereskedelemben vagy a médiában dolgozik. Ráadásul az elvárások is igen magasak, de majdnem az elképzelései szerint halad ügyeivel. Lehetséges, hogy munkaügyekben a héten többször kell utaznia vagy tárgyalnia.
Pénz: Úgy érzi, meg kell reformálnia pénzügyeit, hogy a káoszból kikeveredhessen.
Szerelem: Párja támogatására szinte mindenben számíthat. Nemcsak a szerelmet találta meg mellette, hanem a jó barátot is.
Egészség: Fáradékony, aludjon többet.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyén zajló változások a végéhez közelednek. A hetet egy egészen új munkahelyi környezetben kezdheti. Természetes, hogy a változások elbizonytalanítják, de bízzon jobban saját magában. Alkalmazkodó képessége átsegíti a kezdeti nehézségeken.
Pénz: Gépkocsija rendetlenkedhet a héten, de megússza kisebb ráfordítással.
Szerelem: Párja nincs a legjobb kedvében, de ennek okát nem is tudja. Talán csak ön miatt aggódik, hiszen neki szerencsés időszaka van a hivatásában.
Egészség: Jól regenerálódik.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Kötelességtudóan és megbízhatóan végzi munkáját. Nem érzi úgy, hogy ezek a feladatok nagy kihívások elé állítanák, pedig az önmegvalósítás nagyon fontos önnek. Talán egy kis változatosságot hoz, hogy főnöke felkéri egy tanfolyam vagy egy továbbképzés megtartására.
Pénz: Vannak ugyan váratlan kiadásai, de a héten több pénze is befolyik.
Szerelem: Párjának elsősorban saját magával vannak gondjai. Mindenképpen az ön segítségére és támogatására van szüksége.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Mintha nem akarnának fogyni az elintézendő ügyek. Sőt még váratlanul újabb feladatok is jönnek. Szerencsére van bőven energiája megbirkózni a megszaporodott tennivalókkal. Ebben a mozgalmas időszakban persze lehetnek feszült percek is.
Pénz: Továbbra is szerencsés ezen a téren.
Szerelem: Párja igazán kitesz magáért a születésnapi bulik megszervezésében és lebonyolításában. Önnek csak élveznie kell a helyzetet. Most kivételesen hagyja otthon kritikus szemléletét.
Egészség: Elemében érzi magát.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Munkájában továbbra is igen szerencsés időszaka van, bár kétségkívül sokat is tesz érte. Természetes, hogy lesznek azért olyan ügyek, amelyek nem egészen az elképzelései szerint alakulnak. Ezért kár idegeskednie, a végeredmény a fontos, és az nagyon pozitív.
Pénz: Ha eddig még nem cserélte le gépkocsiját, most újra foglalkoztatja az ügy.
Szerelem: Párja, bár tudja, hogy most mennyire fontos önnek a munkája, mégis szeretné, ha legalább a hétvégén lazítanának és pihennének.
Egészség: Ingerlékeny.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: A héten eléggé szem előtt lesz, nemcsak önre, de munkájára is jobban odafigyelnek. Ettől kicsi elbizonytalanodhat, de barátai meggyőzik arról, hogy higgyen saját szakmai képességeiben. Ne aggódjon, még a titkos ellenségei sem tudnak ártani magának.
Pénz: Jobb helyzetbe kerül. Lehet, hogy jutalmat vagy fizetésemelést kap?
Szerelem: Néha ki is kell mondanunk, hogy mennyire szeretjük a másikat. Persze az is nagyon jó, ha éreztetjük vele, de a megerősítésekre is szükség van.
Egészség: Kicsit feszült.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Energikusan és jól halad feladataival, annak ellenére, hogy érzelmileg kicsit feszültebb a szokottnál. Ezek csak átmeneti gondok, hamar tisztázódnak a félreértések a munkatársakkal. Gondoljon arra, hogy olyan munkát végezhet, amit szeret, és hogy bárhol is dolgozik, mindenhol előfordulhatnak kisebb problémák.
Pénz: Nem várható változás.
Szerelem: Párja szerint engedniük kell barátaik unszolásának, és, a hétvégi jó időt kihasználva, kiránduljanak a szabadba.
Egészség: Vigyázzon, hogy ne fázzon fel!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Nem hiába tett annyi erőfeszítést, hogy munkáit a lehető legmagasabb színvonalon végezze el. Nemcsak sikeres, de felettesei is elégedettek. A héten a kommunikációban is szerencsés; ezt használja ki, és ne szerénykedjen, ha a munkáját kell méltatnia. Tudja: a jó bornak is kell cégér!
Pénz: Nem is számít rá, de főnöke anyagilag is kifejezi megelégedettségét.
Szerelem: Párja önnel örül a sikereinek. A hétvégén "kötelező" családi program lesz, és ez elől nincs menekvés.
Egészség: Problémamentes.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Biztos abban, hogy milyen célokat szeretne megvalósítani. Az odavezető út kiválasztásában még nem döntött. A "hogyan" kérdéses, és emiatt lehet, hogy elbizonytalanodik magában. Szerencsére olyan barátai és munkatársai vannak, akik bíznak az ön képességeiben és támogatják önt.
Pénz: Ne idegeskedjen, hamarosan több bevétele jön munkájából.
Szerelem: Párja túlhajtotta magát és fáradt, ezért, ha lehetséges, a hétvégén pihenjenek sokat. Önnek is kell egy kis erőgyűjtés!
Egészség: Érzelmileg szélsőséges.

Halak (II. 19-III. 20.
Munka: Lehet, hogy fel kell készülnie egy főnökváltásra. Egyelőre még bizonytalan, hogy miként alakul a helyzet. Önnek azonban nem kell aggódnia, bármi is történik, az ön szakmai tapasztalatai nélkülözhetetlenné teszik. Lehet, hogy ebben a hatalmi harcban a titkos ellenségek is felfedik magukat.
Pénz: Ha teheti, most várjon a nagyobb ráfordítást igénylő dolgokkal.
Szerelem: Párja átérzi az ön helyzetét, és használható tanácsai is vannak, érdemes odafigyelnie rájuk.
Egészség: Ne aggódjon feleslegesen!

Ezek is érdekelhetnek