Horoszkóp

November 11-17.

ABC2005. 11. 11. péntek2005. 11. 11.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Felettese nemcsak elégedett munkájával, de támaszkodik szakmai meglátásaira is. Természetes, hogy a környezetében ez egy-két embernek nem tetszik, és megpróbálják megtámadni önt. Ne tulajdonítson nagy jelentőséget a helyzetnek, az önbe vetett bizalmat nem tudják megingatni. Ne vegye fel a kesztyűt!
Pénz: Többet költ, mint kellene.
Szerelem: Lehet, hogy néha hangosabb a házuk tája, de alapvetően minden rendben van önök között. Párja szereti önt, és hisz kapcsolatukban.
Egészség: Kevesebbet idegeskedjen.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: A munkatársak vagy tanácsadói több új ötlettel is előhozakodhatnak. Nem mindegyik illik bele az ön elképzeléseibe, de vannak köztük olyanok is, amelyek megvalósíthatóságában ön is hisz. Azokkal beszélje meg a kapott tippeket, akikben nemcsak megbízik, de sokat is ad szakmai véleményükre.
Pénz: Adódhat egy kedvező befektetési lehetőség, ez lehet ingatlan is.
Szerelem: Párja a hétvégét barátaik körében töltené, ha az idő engedi, egy kellemes kiránduláson mindketten jól éreznék magukat.
Egészség: Jó formában van.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Munkája akad bőven, de szerencsésen megbirkózik feladataival. Mivel örömét leli munkájában, az sem zavarja, ha többször kell túlóráznia. Persze lesznek olyan pillanatai, amikor úgy érzi, szinte egy helyben topog, de ötletei mindig adnak új lendületet.
Pénz: Anyagilag sikeresebb időszaka van, váratlan pénzek is beeshetnek.
Szerelem: Lehet, hogy ezen a hétvégén az otthoni teendők élveznek elsőbbséget. Több dolog elintézése eltolódott mostanában, ideje velük foglalkozni.
Egészség: Múló fejfájásai lehetnek.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Olyan váratlan helyzetek állhatnak elő munkahelyén, melyekben nagy szükség lesz az ön szakmai rutinjára. Örömmel is veti bele magát a feladatokba, bár ott motoszkál önben, hogy eddig a kutyát sem érdekelte, milyen sokoldalú az ön képzettsége. Most lesz alakalma bizonyítani.
Pénz: Megszilárdulhat helyzete.
Szerelem: Párja szeretne önnel kettesben tölteni néhány napot, és a maga módján bebizonyítani, hogy mennyire fontos a számára. Legyen nyitott a kezdeményezéseire!
Egészség: Kisebb balesetek érhetik.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Az a baj, hogy nem látja az alagút végét. Amikor már azt hiszi, hogy sikerült néhány feladatot megoldania, mindig újabb nehézségek merülnek fel. Főnökétől sem kap hathatós segítséget, így önre marad a munka dandárja. Lehet, hogy váratlanul megkeresik egy új állásajánlattal.
Pénz: Kényeztesse magát egy kicsit, igazán megérdemli.
Szerelem: Párja boldogan csatlakozik egy kis pénzköltéshez. Legyen ez szórakozás vagy hobbijukra való áldozás, esetleg az otthonukba vásárolt tárgy.
Egészség: Jól érzi magát.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Ki sem látszik a feladataiból. Mostanában nem tud nemet mondani semmilyen újabb felkérésnek, mert izgatják a fantáziáját és anyagilag is nagyon kedvezőek. Ne facsarja ki magát teljesen!
Pénz: Ha számítógépét vagy telefonját szeretné jobbra cserélni, most kitűnő alkalom nyílik rá.
Szerelem: Párja olyan programmal áll elő a hétvégére, ami nagyon meglepi önt, de végül is örülni fog annak, hogy kimozdulnak egy kicsit otthonról.
Egészség: Fogytán van az energiája, és ennek érezhető jelei is mutatkoznak.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Alapvetően semmi gondja az ön előtt álló feladatok megoldásával. Inkább az időhiány okoz majd némi fejtörést, mert főnöke még egy újabb feladattal is megbízza. Szerencséjére olyan szakmai tapasztalatokkal és kiváló diplomáciai kézséggel rendelkezik, hogy ezzel is megbirkózik.
Pénz: Nagyon kedvezően alakul helyzete.
Szerelem: Párja tudja ugyan, hogy milyen fontos önnek a hivatásbeli siker, de félti is önt a túlterheléstől. A hétvégét töltsék otthon és pihenjenek!
Egészség: Jól van, de feszült.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Nem az a baja, hogy sok a tennivalója, még az sem, hogy sokszor nem tudja, hogyan alakul időbeosztása. Sokkal inkább az zavarja, hogy külső tényezők gátolják abban, hogy tervei szerint haladhasson munkájával. Túl sok a tisztázatlan helyzet, és ez akadályozhatja a mindennapi munkavégzésben.
Pénz: Jutalomra számíthat vagy valamilyen anyagi elismerésre főnökétől.
Szerelem: Párja a hétvégére egy "házon kívüli" programot szervez, az ön legnagyobb örömére. Egészség: Fogászati gondok jelentkezhetnek.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Sokkal gyorsabban szeretne haladni teendőivel, de ez mostanában nem nagyon sikerül. Igazán "láthatatlan" okok akadályozzák, vagy csak ön nem veszi észre, hogy mi is a gond valójában. Főnökével azonban sikerült tisztáznia a félreértést, és helyre áll a bizalom.
Pénz: Talán félre is tud tenni egy kicsit.
Szerelem: Párja az, aki tartja önben a lelket és biztos támasza. Ha lehet, ne rajta vezesse le a feszültségét!
Egészség: Kisebb gyulladásos betegségek, esetleg allergiás tünetei jelentkezhetnek.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Még mindig szorítják a határidők, és még mindig nem a tervei szerint halad feladataival, de már hiszi, hogy végül mindennel időre készen lesz. Főnöke nemcsak hisz az ön képességeiben, de mások számára is példának állítja. Ez megsokszorozza kitartását, és sikeresen veszi az akadályokat.
Pénz: Bevételek jönnek, de még nem annyi, ami teljesen megszilárdítaná helyzetét.
Szerelem: Párja a hétvégén kimozdulna otthonról, és erre most önt is könnyebben ráveszi.
Egészség: Vigyázzon, ne emelje meg magát!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Hivatásában szerencsés időszaka van. Elképzeléseit a külvilág is támogatja. Felfedezhet magában merőben új képességeket is, amik hasznára lehetnek a siker elérésében. Higgye el, hogy képes megvalósítani kitűzött céljait!
Pénz: Nem lesznek anyagi gondjai, bár a család többet visz el, mint általában.
Szerelem: Párja azt látja, hogy ön folyton csak dolgozik, és kevés ideje marad szeretteire. Tudassa vele, hogy ez csak egy átmeneti időszak, és hogy számít a megértésükre.
Egészség: Problémamentes.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Lehetséges, hogy környezetében vannak titkos ellenségei, akik irigyek az ön szakmai képességeire. Ne foglalkozzon velük, ártani nem tudnak. A külvilágból kapott értesülések, támogatói és barátai is megerősíthetik, abban hogy bátran éljen a kínálkozó lehetőséggel és vállaljon nagyobb felelősséggel járó beosztást.
Pénz: Tartalékait is felemésztheti egy ingatlanvásárlás.
Szerelem: Párja sziklaszilárdan bízik az ön sikerében, csak az ön bizonytalansága kezdi idegesíteni.
Egészség: Vezessen óvatosan!

Ezek is érdekelhetnek