Horoszkóp

December 2-8.

ABC2005. 12. 02. péntek2005. 12. 02.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten képességeinek köszönhetően sikeresen lezárja a visszatérő problémás ügyeit. Ha főnökváltásról is szó van munkahelyén, most olyan híreket kaphat, amik az ön reményeivel egyeznek, és úgy tűnik, igaznak is bizonyulnak.
Pénz: Lassan véget ér az egy helyben topogás, és nem várt bevételek helyrebillentik az egyensúlyt, sőt lesz egy kis "dugi" pénze is.
Szerelem: Párja a karácsonyi ajándékokon töri a fejét, így a hétvégén nem ússza meg a vásárlási körutat.
Egészség: Jól érzi magát, de ne nassoljon!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: A munkájával kapcsolatos pozitív visszajelzések megerősítik hitét abban, hogy jó irányba halad. Úgy érzi, szilárd alapokat sikerült teremtenie a sikerek eléréséhez. Persze ehhez szüksége van a munkatársak támogatására és együttgondolkodására.
Pénz: Az anyagi elismerések sem maradnak el, így jobb helyzetbe kerülhet.
Szerelem: Párja tele van ötletekkel az ajándékvásárlásokkal kapcsolatban. Önre hárul a feladat, hogy kicsit visszafogja lendületét. A hétvége baráti társaságban telik.
Egészség: Problémamentes.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Sikeresen oldotta meg azokat a feladatokat is, amiket szinte az utolsó pillanatban "sózott" nyakába főnöke. Bár még mindig nagyon sok a munkája, a héten úgy érezheti, mintha kicsit jobban haladna. A külvilág is "díjazza" pontosságát és megbízhatóságát.
Pénz: Anyagilag kicsit sikeresebb időszaka ez.
Szerelem: Több meghívásnak is eleget kell tenniük a hétvégén, így alig marad idejük a pihenésre. Kedvese már karácsonyi "lázban" ég, és boldogan szervezi az ünnepi programokat.
Egészség: Ne essen túlzásokba!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A külvilág jobban elismeri szakmai képességeit, mint saját főnöke. Több szakmai kérdésben eltérő a véleményük, de ön jókor fogja megérezni, mikor kell engednie. Bízza magát híresen jó ösztöneire, és tegye a dolgát, mint rendesen!
Pénz: Különmunkából is jöhet bevétele, de sokat kell érte dolgoznia.
Szerelem: Párja hiába is tervez, szerinte, ragyogó programokat a hétvégére, önnek dolgoznia kell. Azért marad egy kis idejük egymásra, és a barátokra is.
Egészség: Jól van, de fáradékonyabb a szokottnál.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Fontos önnek, hogy munkájában örömet találjon, és megvalósíthassa önmagát. Erre most lesz lehetősége, bár nem minden az elvárásainak megfelelően alakul, de kreativitásának és szakmai tudásának nagy hasznát veszi. Főnöke és környezte, sőt a munkatársak is sokra értékeli munkáját.
Pénz: Több pénz áll a házhoz, mint számított rá.
Szerelem: Párja azt keresi, hogy hogyan tudna önnek örömet okozni. A hétvégén lesz lehetőségük csak egymással foglalkozni.
Egészség: Jól van, de hajlamos túl hajtani magát.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Az év végi hajrá önnél már elkezdődött. Annyi a feladata, hogy kénytelen otthon is dolgozni. További erőt ad önnek, hogy környezete és a külvilág is nagyon pozitívan értékelik munkáját. Szüksége is van a dicsérő szavakra, mert hajlamos minden energiáját felemészteni munkája során.
Pénz: Olyan dolgokra költhet, amiben igazán örömét leli.
Szerelem: Párja tudja, és el is fogadja, hogy önnek milyen fontos a munkája. A hétvégén kedvese egy váratlan programmal lepheti meg.
Egészség: Nem lesznek gondjai.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Munkájában váratlan örömökre és elismerésekre számíthat. Természetesen saját képességeinek és biztos alapokon nyugvó szakmai tudásának nagy szerepe van az elért eredményekben. Ha az elképzeléseit szeretné valóra váltani, éljen a kapcsolatai adta lehetőségekkel.
Pénz: Igazán szerencsés időszakában van, még váratlan bevételekre is számíthat.
Szerelem: Párja néhány kisebb családi gondot hajlamos most eltúlozni. Vegye elő diplomáciai kézségét, és sikeresen elsimíthatja a dolgokat.
Egészség: Feszült.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Úgy érzi, szinte minden feladat megoldása az ön nyakába zúdult. Főnöke is újabb ügyeket bíz önre, mert szerinte ezeket csak ön tudja jól elintézni. Természetesen egyrészről hízelgő ez a nagyfokú bizalom, másrészről viszont rengeteg energiájába kerül, hogy mindenhol megfeleljen.
Pénz: Jobban áll, mint gondolta volna. Váratlan szerencse is érheti.
Szerelem: Párja arra vágyik, hogy kicsit kettesben lehessenek. A hétvégi elfoglaltságok miatt azonban erre kevés az eshetőség.
Egészség: Felemészti energiáit.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Képességei szerint a legjobbat nyújtja munkájában. A múlt heti félreértés is tisztázódik felettesével. Ügyei intézésében végéhez közeledik az állóvízben való "tapicskolás" és haladásra számíthat. Még mindig bizonytalan abban, hogy változtasson-e vagy sem. Türelem, még ne döntsön!
Pénz: Helyzete kezd megszilárdulni, de legalábbis nem áll rosszabbul.
Szerelem: Párja titokban meglepetés partit szervezhet születésnapjára. A váratlan esemény meglepi, de nagyon jólesik önnek.
Egészség: Tartson mértéket!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Örül, hogy munkájában meg tudta valósítani elképzeléseit. Kétségkívül rengeteget dolgozik azon, hogy képességeiből a legtöbbet megmutathassa. Az elmélyült és kitartó munkának köszönhetően olyan váratlan sikerekre is számíthat, amik megerősítik abban, hogy jó utat választott.
Pénz: Bevételei várakozásának megfelelően alakulnak.
Szerelem: Párja a hétvégére fáradtabb lesz a szokottnál, és csak az otthon melegére vágyik. Önre is ráfér egy kis nyugalom, így pihenéssel telhet az idő.
Egészség: Jól van.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Ha van egy dédelgetett terve, ne adja fel a megvalósíthatóság reményét. Most alkalma lesz útjára indítani, és támogatókban sem lesz hiány. Tartson ki elképzelései mellett, és biztos, hogy sikereket fog elérni.
Pénz: Nemcsak munkájából jöhet bevétele, a szerencse is ön mellé szegődhet.
Szerelem: Ha igazi segítőtársra és megértő partnerre vágyott, azt kedvesében megtalálta. Párja nemcsak hisz az ön képességeiben, de folyamatosan erősíti önbizalmát is.
Egészség: Fogyasszon sokkal több folyadékot!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Keményen és céltudatosan dolgozott azon, hogy munkáját siker koronázza. Álmai megvalósulni látszanak, s még ha akadnak is gáncsoskodók, szakmai képességei és támogatói révén eléri a célt.
Pénz: Nem áll rosszul, bár lehet, hogy tartalékaira is szüksége lesz, hogy rendezze ügyeit.
Szerelem: Párja feltétel nélkül hisz önben, és leghőbb vágya, hogy minden az ön elképzelései szerint alakuljon. A hétvégén mozduljanak ki otthonról, egy kis környezetváltozásra van szükségük.
Egészség: Erősnek érzi magát.

Ezek is érdekelhetnek