Horoszkóp

Január 13-19.

ABC2006. 01. 13. péntek2006. 01. 13.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Mozgalmas hete lesz. Amit a múlt héten nem tudott befejezni, azzal most gyorsan és eredményesen megbirkózik. Az apró ötletek, megoldások sikereket hoznak munkájában. Ennek ellenére lesznek olyan ügyek, amikben nem lesz teljes egyetértés főnökével.
Pénz: Hirtelen ötlettől vezérelve, néhány kiegészítő bútort vásárolhat lakásába.
Szerelem: Párjának is tetszik az otthonuk a kisebb változtatások után. Kapcsolatuk most olyan, hogy szinte mindenben azonos hullámhosszon vannak.
Egészség: Nagyon aktív.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka:
Elképzelésekben nincs hiány, sőt szilárd meggyőződése, hogy az újévet, új alapokról indítsa. Az eredményesség érdekében, valóban változtatnia kell néhány ügymeneten, de alaposan gondolja át és hallgassa meg az önhöz közel álló munkatársak véleményét is. Ne hamarkodjon el semmit!
Pénz: Kedvezőbb időszaka van, de váratlan kiadásai lehetnek.
Szerelem: Családi problémákat kell megoldaniuk a hétvégén, de önök hasonlóan vélekednek, ezért gyorsan találnak megoldásokat is.
Egészség: Meghűléséből hamar felgyógyulhat.

Ikrek (V. 21-V. 21.)
Munka: Munkában nincs hiány. Nem mindig az elképzelései szerinti gyorsasággal halad feladataival, de a héten mintha szárnyakat kapott volna, sok teendőével meglepően hamar végez. Persze ez nagyobb erőfeszítésekbe és sok túlórába kerül önnek. Felettesével ne rúgja össze a port!
Pénz: Váratlan plusz bevételei jöhetnek, ami átmenetileg fellendíti helyzetét.
Szerelem: Kapcsolatukban nincs gond, hacsak az nem, hogy mindketten túl sokat dolgoznak, így kevés idejük marad egymásra.
Egészség: Nem lesznek gondjai.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Lehetséges, hogy megkeresik egy állásajánlattal. Jól gondolja meg a változtatást, mert lehet, hogy sokkal jobb fénybe tűnik fel az új lehetőség, mint az valójában. Egyébként semmi sem kényszeríti a gyors döntésre, és ne ringassa magát illúziókba!
Pénz: Nincs könnyű időszaka, de most jöhet egy kis plusz pénz.
Szerelem: Párja körül pezseg az élet, a munkájában új lehetőségek kínálkoznak, és ön biztatja is, hogy használja ki adottságait. A születésnapi parti is fergetegesen sikerül.
Egészség: Tevékeny.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Rengeteg feladattal kell egy időben foglalkoznia, de sikerélményekben lesz része. Főnökével is jobban együtt tudnak most működni, bár ön úgy gondolja, hogy ez csak átmeneti időszak. Nem biztos, lehet, hogy a jövőben számít az ön szakmai véleményére.
Pénz: Bár ön nem a leértékelések vásárlója, most szívesen mazsolázik a kínálatban.
Szerelem: Párja nehezen mutatja ki érzelmeit, de ezt ön már megszokta. Annál inkább jólesően meglepi, hogy ez mostanában nem így van.
Egészség: Vigyázzon ne csússzon el!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Felkérhetik egy különleges munkára, ami megmozgatja képzeletét. Szüksége lesz ötleteire és szakmai tudására, hogy sikeresen vegye az akadályokat. Kisebb nehezítések várhatók a külvilág részéről, amelyek visszavethetik lendületét, de csak rövid időre.
Pénz: Szerencsés lehet, ha kommunikációs eszközöket vásárol, vagy autójára költ.
Szerelem: Párja nincs a legjobb passzban, mert nem találja a helyét, és bizonytalan. A hétvégén vigye el szórakozni valahová, hogy kikapcsolódhasson.
Egészség: Ne idegeskedjen!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Váratlan tényezők jelentkezhetnek munkájában, amik nem az elképzeléseinek megfelelőek. Egyéb események is, okozhatnak bizonytalanságot, de az ön helyzete szilárdnak látszik. Bízzon saját tehetségében és szakmai tudásában, ezt mások is értékelni fogják.
Pénz: Ne költse el minden tartalékát, de ha most vásárol otthonába egy-két új dolgot, jó vásárt köthet.
Szerelem: Párja szívesen nyújtózkodna tovább, mint a takarójuk ér, ha az otthonuk szépítéséről van szó.
Egészség: Ízületi gondjait ne hanyagolja el!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Úgy gondolja, többet raknak önre, mint a kollegákra. Bár kétségkívül sokat "elbír", ezt már ön is sokkalja. A héten szerencsés időszaka van a kommunikáció területén, így bátran beszélje meg felettesével a helyzetet, megértő "fülekre" talál.
Pénz: Nem panaszkodhat nem áll rosszul, és nyugodtan vásárolgathat.
Szerelem: Párkapcsolati gondjait is tisztázhatja a hétvégén, meglátja, csak félreértésekről van szó. A hétvégén kiránduljanak egyet, a friss levegőre mindkettejüknek szüksége van.
Egészség: Energikus.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Megelégedettséggel tölti el, hogy viszonylag gyorsan és eredményesen halad feladataival. A kommunikáció területén azonban akadhatnak gondjai. Nem mondja meg elég világosan, hogy mit és hogyan szeretne, ezért félreértésekre kell számítania. A munkatársak segítőkészek, éljen vele.
Pénz: A túlóráknak meg van az anyagi vonzatuk is, de ne költsön sokat.
Szerelem: Kölcsönösen ragaszkodnak egymáshoz, és nemcsak együtt gondolkodnak, hanem cselekszenek is. Igazán jól megvannak.
Egészség: Vigyázzon a torkára!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: A héten szinte csak a munkájának él. Annál is inkább, mert úgy tűnik lehetősége lesz egy dédelgetett tervét megvalósítania, amiről már talán le is mondott. Ez új lendületet ad tevékenységének és megmozgatja kreativitását is.
Pénz: Amilyen gyorsan jönnek bevételei, azzal a sebességgel távoznak is.
Szerelem: Kedvese ajándékának örül a legjobban, hiszen egy régi vágya teljesült vele. A hétvégi baráti összejövetelen érezheti, hogy milyen sok embernek fontos ön.
Egészség: Ragyogó formában van.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Amerre csak néz, gondokkal találja magát szemben, legalábbis így éli meg. Bár hivatásában szerencsés időszaka van, folyton bizonytalanság gyötri a jövőjével és a képességeivel kapcsolatban. Gondolja át tevékenységét, és rá fog döbbenni, hogy mennyi eredményt tud felmutatni.
Pénz: Helyzete változatlan.
Szerelem: Ha a hétvégén egy nagy beszélgetésre is marad idejük, sok segítséget kaphat párjától. Bár nem szívesen tesz eleget egy baráti meghívásnak, mégis jól fogja magát érezni.
Egészség: Jól van.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Váratlan akadályokkal találhatja magát szemben, de ezt csak saját magának köszönheti. Az a gond, hogy még maga sem tudja, hogyan is álljon az új helyzethez. A héten jól tud kommunikálni, hát használja ki ezt az időt, hogy saját elképzeléseiről meggyőzzön másokat is. Vigyázzon, ne tűnjön túl agresszívnak!
Pénz: Elképzelései szerint változik helyzete.
Szerelem: Párkapcsolatában nincsenek gondok, kedvesére mindenben számíthat. Egy rövid kiruccanás ráfér önökre.
Egészség: Csak az idegeskedés árthat.