Horoszkóp

Május 26-június 1.

ABC2006. 05. 26. péntek2006. 05. 26.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Munkájában kiemelkedő szerephez jut a kommunikáció a héten. Vigyázzon, hogy a türelmetlensége ne vezessen szélsőséges megnyilvánulásokhoz, mert így könnyen szerezhet ellenségeket magának. Főnöke ugyan elégedett tevékenységével, de a munkatársak segítsége nélkül nehezebben boldogul.
Pénz: Ha lakáscserére készül, minden tartalékára szüksége lesz.
Szerelem: A hétvégén, főleg anyagi kérdések miatt, komoly nézeteltérések lehetnek. Az a baj, hogy egyikük sem akar engedni.
Egészség: Nagyon óvatosan közlekedjen!

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Mindent megtesz annak érdekében, hogy gyorsabban haladhasson feladataival, mert idegesíti az egy helyben topogás. Lehet, hogy néhány munkatársától is meg kell válnia, vagy át kell szerveznie a munkákat. Szeretne végre tiszta helyzeteket, és eredményeket, de még sok munka vár addig önre.
Pénz: Váratlan kiadásokra kell számítania.
Szerelem: Párja mostanában ingerlékenyebb és türelmetlenebb. Gyermekük jövőjével kapcsolatos elképzeléseik különbözőek, és ez vitára adhat okot.
Egészség: Elemében van.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Munkájával kapcsolatos elképzeléseiből nem sokat tudott mostanában megvalósítani. Ebben egyrészt a külső körülmények gyökeres változása, másrészt az ön végletes hozzáállása az ügyeihez gátolta meg. Váratlan, szerencsés fordulatok jöhetnek, ha használja képességeit és bízik a sikerben.
Pénz: Több a kiadása, mint gondolta.
Szerelem: Párja is úgy érzi, többet kellene tennie a siker érdekében. Engedje el magát, és szórakozzon jól a szülinapi partin!
Egészség: Jól van, de ne legyen szélsőséges!
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Néhány nap szabadság nem ártana, hogy otthoni teendőivel foglalkozhasson. A kettő egyszerre most nem megy, túl nagy falat lenne. Legjobb, ha rendbe teszi maga körül a dolgokat az otthonában, mert csak elvonják a figyelmét a munkájáról. Ne aggódjon, nem áll meg az élet bent sem ön nélkül!
Pénz: Minden többe került, mint várta, de szilárd a helyzete.
Szerelem: Kedvesére számíthat, teljes az egyetértés, de ehhez szükség volt erre a pár együtt töltött napra.
Egészség: Kisebb sérüléseket szerezhet.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Sikerült kicsikarnia néhány változtatást. Így egy-két elképzelése megvalósul, bár nem felhőtlen az öröme, mert alapjaiban nem változott semmi. Lehet, hogy a lehetőségei erősen korlátozottak, de a kis eredményeket is könyvelje el sikernek!
Pénz: Ha autóját szeretné lecserélni, kölcsönre lesz szüksége.
Szerelem: Párja szerint túl nagyok az elvárásai, nemcsak a munkában, de a családban is. A baráti társaságban töltött hétvégén mindketten lazíthatnak.
Egészség: Ha nem esik túlzásokba, nem lesznek gondjai.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Váratlan megbízások és magas elvárások teljesítései hajtják a héten. Szinte egy perc ideje sincs, annyira lekötik a teendői, de csak így lehet sikeres. Nem ártana, ha közben figyelne arra, hogy mit és hogyan mond, mert most a legjobb szándéka ellenére is könnyen belegázolhat mások lelkivilágába.
Pénz: Szerencsés időszakában ez egy kevésbé eredményes hét.
Szerelem: Párja sokkal inkább kompromisszumképes, mint ön. Általában a dolgok nem feketék vagy fehérek!
Egészség: Idegesebb a szokottnál.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Most is, mint idáig, hagyatkozzon a megérzéseire, ha nem várt események jönnek. Lehetséges, hogy a héten többször kell majd nyilatkoznia fontos kérdésekben, és nem mindig a saját meggyőződését képviselheti. A cég érdekeit valóban szem előtt kell tartani, de nem árt, ha az ember önmagával is jóban van!
Pénz: Egy tervezett utazás kimerítheti készleteit, de megéri.
Szerelem: Lesznek kisebb viták, de nagy gondok nincsenek. Főleg, ha ön visszavonulót fúj.
Egészség: Váratlan gondok jelentkezhetnek.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Mindent a lehető legjobban szeretne elvégezni, de annyi a teendője, hogy alig győzi. Nem csoda, ha apróbb hibák becsúsznak, de szerencsére ki tudja magát vágni a kényes helyzetekből is. Arra ügyeljen, hogy ne forgácsolja magát szét! Ha vizsgaidőszaka van, nem biztos, hogy minden akadályt elsőre "átugrik".
Pénz: Kedvező változások vannak, de még mindig nem elégedett.
Szerelem: Kedvese szinte mindent ráhagy önre, a békesség kedvéért. Egyszer azonban ennek is vége szakad.
Egészség: Ne nassoljon!

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Kétségkívül vannak örömteli változások a munkájában. Persze ez nem garantálja, hogy abban az ütemben haladhat feladatai elvégzésével, mint amit kitűzött maga elé. Munkája van bőven, de ne temetkezzen el benne! Bármennyire fontos is az elismerés, néha mondjon nemet!
Pénz: Vannak járandóságai, amiket még nem kapott meg.
Szerelem: Párja szeretne egy kicsit szórakozni, társaságba menni, elege van abból, hogy ön a hétvégét is munkával tölti.
Egészség: Fejfájásai lehetnek, elsősorban azonban kimerült.
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Amiben titokban reménykedett, az úgy tűnik, megvalósul, de nem egészen az elvárásai szerint. Az új kihívások próbára teszik szakmai hozzáértését és türelmét is. Mielőtt véleményt mond, gondolja át kétszer is, hogy hogyan fogalmaz. Ne hamarkodjon el semmit!
Pénz: Minden fillérért meg kell dolgoznia, de ezt tudja is.
Szerelem: Párja is feszültebb a szokottnál, családi gondokat szeretne a lehető legjobban megoldani. Számít az ön segítségére is!
Egészség: Csak az idegeskedéssel árthat magának.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Nagyon tevékeny időszakban van, és sokat dolgozik azért, hogy sikeres legyen. A szerencse is ön mellé szegődött, így az eredmények sem maradnak el. Némileg bosszantja, hogy környezete nem képes felvenni az ön munkatempóját. A türelem fontos erényünk, gyakorolja!
Pénz: A gyermek most több pénz visz el a háztól, készüljön fel rá!
Szerelem: Teljes az egyetértés a hétvégi programot illetően. Kedvese szerelmes megnyilvánulásait értékelje!
Egészség: Kisebb gyulladásos betegségek jelentkezhetnek.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Biztos alapokat teremtett munkájában, így az átmeneti zavarok sem billentik ki. Lesznek ugyan vitás kérdések, de legyen nagyvonalú, és engedjen néhány részletben. Szakmailag ön látja jól a helyzetet, de főnökének más szempontokat is figyelembe kell vennie. A siker most a közös nevező megtalálásától függ.
Pénz: Ha van peres ügye, most jó eséllyel megegyezhetnek.
Szerelem: Párja szeretné a hétvégét otthon tölteni, és a nyaralást tervezgetni.
Egészség: Nem lesznek gondjai, de kicsit kedvtelen.

Ezek is érdekelhetnek