Horoszkóp

Augusztus 11-17.

ABC2006. 08. 11. péntek2006. 08. 11.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Nemcsak gyorsan halad feladataival, de még élvezi is mostani teendőit. Már csak azon idegeskedik, hogy valóban mindennel időre végezzen. Meglepő módon olyanoktól kap segítséget munkájában, akikről azt hitte, ki nem állhatják. Legyen türelmesebb!
Pénz: Eddig az otthonára, most szórakozásra költhet. Addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér!
Szerelem: Párja örül, hogy végre van idejük egy kis kikapcsolódásra, és hogy egymással több időt tölthetnek.
Egészség: Legyen óvatos, kisebb sérüléseket szerezhet!

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Legszívesebben már otthon "lógatná a lábát". Igazán nem "fűlik a foga" a munkához. Úgy érzi, többet most nem tehet, elindított egy-két ügyet, és lezárta azokat, amiket kellett. Ideje lenne egy kis pihenésnek, hogy újratöltse energiakészleteit.
Pénz: A családi gondok megoldása, anyagi áldozatokkal is jár.
Szerelem: Párja vágyait is teljesíti, ha közös programokat szervez. Ettől függetlenül, lehetséges, hogy néhány "kötelező" partin is részt kell venniük.
Egészség: Aktív pihenésre van szüksége!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Egyik munkájában merőben új megoldásokra törekszik. Ehhez azonban még saját ismereteit is bővíteni kényszerül. Mindenesetre megéri, mert a siker nem marad el, bár rengeteg munkájába kerül. Mindeközben ügyeljen a kommunikációjára, hogy ne sértsen meg másokat!
Pénz: Erős ingadozások várhatók, nem stabil a helyzete.
Szerelem: Párja szeretné, ha sikereket érne el munkájában, de nem úgy, hogy rá nem marad szinte semmi ideje. A hétvégén lazítsanak, mozduljanak ki otthonról!
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Nagy kihívásokra nem kell számítania, a megszokott mederben halad feladataival. Legfeljebb a szabadságolások miatt lehet több a tennivalója. Valószínűleg már ön is készülődik a nyaralásra.
Pénz: Szinte minden most saját anyagi biztonsága megteremtése körül zajlik. Esetleges különmunkák hozhatnak bevételeket. Ha rászorul, kérhet kölcsön, de csak a végső esetben tegye.
Szerelem: Párja ellenzi a kölcsön felvételét, és hogy elkerüljék ezt a megoldást még túlórát is vállal.
Egészség: Idegesebb a szokottnál.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Talán még maga sem tudja igazán, hogy pontosan mit szeretne. Nem látja világosan céljait, csak késztetést érez arra, hogy valamit tegyen. Várjon egy kedvezőbb időpontra, és hagyja kikristályosodni vágyait, terveit, úgy könnyebben tud majd utat választani magának.
Pénz: Otthonában apróbb változtatásokra, javításokra költhet.
Szerelem: Párja teljesen megérti, hogy új lehetőségekre vágyik munkájában, de óvatosságra inti a felkínálkozó lehetőségek megítélésében.
Egészség: Hangulatilag nincs jó formában.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Lenne munkája, sőt új felkéréseket is kaphat, mégis lehetséges, hogy úgy dönt, szüksége van egy kis pihenésre. Valóban jól teszi, ha most utazik el és megpróbál kikapcsolódni, az ügyek megvárják. Némelyiknek jót is tesz, ha hagyják, hogy a maga útját járja, lehet, hogy mire visszatér, már meg is oldódik!
Pénz: Nem sajnálja a pénzt, ha a nyaralásról van szó.
Szerelem: Párja odavan önért, és imádja a nagyvonalúságát, amit az utazás alatt tanúsít.
Egészség: Tele van energiával, és az utazás fellelkesíti.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Munkájával kapcsolatos kreatív meglátásai egyelőre csak az ön vágyaiban és elképzeléseiben testesülnek meg. Ne erőltessen most olyan megoldásokat, amelyek eltérnek a szokványostól, mert bár szakmailag kifogástalanok, mégis értetlenségbe ütköznek.
Pénz: Továbbra is szerencsés, de a családi kiadások megnövekedhetnek.
Szerelem: Párja elérkezettnek látja az időt szabadságuk megkezdéséhez. Ön is úgy gondolja, hogy saját magával is kell törődnie, és fel kell töltődnie.
Egészség: Vezesse le a feszültségét!

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Eredményes hetet tudhat maga mögött. Minden az elvárasai szerint alakult, és végre kivonhatja magát egy rövid időre a munkából. Szokatlan tervei vannak a nyaralást illetően, de akik ismerik, már nem lepődnek meg rajta.
Pénz: Megkereste azt a pénzt, amit az utazására költ.
Szerelem: Párja ugyan túlzásnak tartja azt az összeget, amit a pihenésükre szánt, de nem beszéli le önt, inkább osztozik az ön terveiben. Mielőtt elindulnak, ellenőrizzék az úti okmányaikat.
Egészség: Kirobbanó formában van.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Szerencsére olyan ötletek jutnak az eszébe, amik meggyorsíthatják munkáját. A múlt héten szinte halálra dolgozta magát, de most már látja az "alagút végét." Bosszantó tényezőkkel is számolnia kell. Néhány kapott adatot ellenőrizzen, mert nem biztos, hogy pontosak.
Pénz: Lehetséges, hogy autójára kell váratlanul költenie.
Szerelem: Már párja is szívesen útnak indulna, de önt még itt tartják a munkájával kapcsolatos teendői. Már nem sokáig!
Egészség: Nem lesznek gondjai, de muszáj lesz kikapcsolódnia.
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Remélhetőleg most tölti a szabadságát, ellenkező esetben rengeteg munka várja. Egyrészt a szabadságolások miatt, másrészt az önként bevállalt többletmunka miatt úgy érezheti, hogy összecsapnak feje felett a hullámok. Mentőövként használja a már jól bevált szakmai tapasztalatait és fogásokat!
Pénz: Váratlan bevételekben bízik, de ezek késést szenvednek.
Szerelem: Párja annak a pár napnak vagy hosszú hétvégének is örül, amit sikerül pihenéssel tölteniük.
Egészség: Fizikailag jól van. Ne nassoljon!

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Úgy érzi ragyogó ötletei támadtak, amit azonnal szeretne megvalósítani munkájában. Ne kapkodja el dolgot, van ideje alaposabban átgondolni annak összes következményét, és csak utána cselekedni. Általában szerencsés időszaka van hivatásában, még ha kisebb akadályokkal szembe is kerül.
Pénz: Több bevétele érkezik, mint gondolta, de sajnos hamar ki is adja.
Szerelem: Nincs felhő az égen kapcsolatukban. Ön még mindig képes elvarázsolni párját, csak adja önmagát!
Egészség: Migrénes fejfájásai lehetnek.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Ideje lesz visszazökkennie a mindennapok, néha szürke valóságába. Egyszer a leghosszabb nyaralás is véget ér! Sok tennivaló várja, ráadásul most önnek kell helyettesítenie egy munkatársat is. Szóval mozgalmas és problémáktól nem mentes hétnek néz elébe. Bízzon jobban magában!
Pénz: Többet költött, mint tervezte, és ez bizony most hiányzik.
Szerelem: Párja még a nyaralás hatása alatt van. Érzelmileg nagyon jót tett kapcsolatuknak az együtt töltött idő.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.