Horoszkóp

Szeptember 15-21.

ABC2006. 09. 15. péntek2006. 09. 15.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Lehet, hogy ötletei sem tudják megmenteni a sok munkától. Ráadásul szakmai kérdésekben is összetűzések lehetnek a munkatársakkal. Fogalmazzon körültekintően, ha a nyilvánosság előtt kell véleményt mondania. A külvilág pozitívan fogadja munkáit.
Pénz: Sok lesz a kiadnivalója, de úton van az utánpótlás.
Szerelem: A párkapcsolatában rövid nézeteltérések lehetnek, de kedvesének köszönhetően hamar megoldódnak a gondok.
Egészség: Ne idegeskedjen feleslegesen, és ne egyen többet, mint amennyi jólesik!

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Igazából örülhetne, hogy jól alakulnak ügyei, de túl gyorsan és váratlanul történtek az események, így nem is nagyon hisz a sikerben. Egy régi szakmai elképzelése megvalósításába most több energiát fektet, de az eredményekre még várnia kell.
Pénz: Még nem teljesen elégedett bevételei alakulásával.
Szerelem: Párja vagy új otthonba szeretne költözni, vagy ezt tervezi felújíttatni. Ön egyikbe sem szeretne belevágni, de később kaphat egy olyan ajánlatot, aminek nehéz ellenállni.
Egészség: Energikus.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Ne foglalkozzon a kételyeivel, járjon továbbra is azon az úton, amin elindult. Lehet, hogy elképzelésein még dolgoznia kell, de biztosan jó irányba halad, hogy álmait megvalósítsa. A szerencse is ön mellé szegődik, de ügyeljen arra, hogy kinek mit, és főleg hogyan mond!
Pénz: Több a kiadása, mint a bevétele.
Szerelem: Párja kicsit túlhajtotta magát az elmúlt hetekben és pihenésre vágyik. A hétvégi baráti összejövetel teljes kikapcsolódás lesz mindkettejüknek.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Lehet, hogy egy különmunkától többet várt, mind szakmailag, mind anyagilag. Kicsit talán csalódottnak érzi magát, mert minden erőfeszítése ellenére sem mutatkoznak azok az eredmények, amikre számított. Ne legyen türelmetlen, a munkájával kapcsolatos változások még koránt sem értek véget!
Pénz: Anyagi helyzete még nem stabilizálódott.
Szerelem: Párja szerint, ha hamarosan költözni szeretnének, nem ússzák meg a kölcsön igénybevételét, aminek egyáltalán nem örül.
Egészség: Hangulatilag nagyon hullámzó.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Lesznek olyan szakmai kérdések, amikben nem ért egyet felettesével, és még idegesíti is annak értetlensége. Úgy érzi, mintha egy feneketlen vödörbe öntene vizet, hiába érvel szakmailag kifogástalanul, nincs vevőkészség a másik oldalon. Lesznek változások, de még nem most!
Pénz: Egy családi esemény során nem kíméli a pénztárcáját.
Szerelem: Lehet, hogy a hétvégi programban nem teljes az egyetértés, de mindenképpen részt kell venniük egy rokoni vagy baráti összejövetelen.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Sokat dolgozott mostanában, de már a vége felé közeledik. Ha a kommunikáció fontos szerepet játszik a munkájában, a szerencse is támogatja, de elsősorban szakmai rutinjának köszönheti, hogy jól halad. A jövő héten külső tényezők kisebb nehézségeket okozhatnak.
Pénz: Vegye kézbe kintlévőségei intézését!
Szerelem: Önök között minden a legnagyobb rendben van, de párjának önbizalomhiánya van, vagy tanácstalan munkahelyi kérdésekben. Racionális meglátásaival segíthet neki.
Egészség: Jól van.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Szakmai hozzáértését senki sem kérdőjelezi meg, de ön most bizonytalan néhány kérdésben. Szeretne átfogó, újító változtatásokat bevezetni munkájába, de attól tart, hogy az idő nem alkalmas rá. Igaza van, még várnia kell, és alaposabban ki kell dolgoznia terveit, hogy biztos lehessen a sikerben. Hite és tettrekészsége segíteni fogják ebben!
Pénz: Nincsenek gondjai.
Szerelem: Párja nemcsak ön mellett áll, de mindenben segíti is. Merítsen az ő meggyőződéséből, ha kételyei vannak.
Egészség: Kicsit feszült.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Ha múlt héten lazított, most bele kell húznia az ügyek intézésébe. Sokkal több lesz a tennivalója, mint gondolta. Kivételesen önön múlik, hogyan osztja be feladatait, és hogyan tud együttműködni a főnökével. Kisebb súrlódásoktól eltekintve jól halad munkájával.
Pénz: A nagyobb változásokra várnia kell.
Szerelem: Párja szinte rajongásig szereti önt, és ez kinek nem esik jól? Az egyedülállók önmagukkal küzdenek, mert félnek a csalódástól, de izgatja is őket ez az új kapcsolat.
Egészség: Fizikailag fáradt.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: A sok munka után most elégedetten dőlhet hátra a székében, sikereket ért el. Lesznek azonban, akik vagy irigységből, vagy féltékenységből megpróbálják eredményeit kisebbíteni, de sikertelenül. Mindez ne szegje kedvét, az ön sziklaszilárd meggyőződése mindenen átsegíti!
Pénz: Elmaradt bevételei, ha lassan is, de megérkeznek.
Szerelem: Párja örül, hogy végre van idejük egy kis szórakozásra, kikapcsolódásra. A hétvégét töltsék a szabadban, barátaikkal, ha az időjárás megengedi!
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Munkáját siker koronázza. Biztos alapokon áll, és magas szakmai tudása is segítségére van. Bizonyos kétségek még mindig felmerülnek önben azzal kapcsolatban, hogy mindent úgy valósított-e meg, ahogyan azt elképzelte. Örüljön az elért eredményeinek, nemcsak szalmalángok!
Pénz: Kiadásai váratlanul megnövekedhetnek.
Szerelem: Párja sok mindenben követi önt, de a héten szeretné, ha az történne, amit ő akar. Váratlan hétvégi program várja, ne ellenkezzen!
Egészség: Nem lesznek nagyobb gondjai.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Nem érzi, hogy sikeres lenne, pedig így van. Most külső tényezők nehezíthetik a haladást. Kisebb nehézségek mindig akadhatnak, ez ne tántorítsa el céljától! Szakmai hozzáértése a záloga sikereinek, ne hagyja magát elbizonytalanítani, higgyen magában!
Pénz: A családi kiadások megnövekednek, de váratlan bevételek is jöhetnek.
Szerelem: Lehet, hogy párja lakáscserén vagy részleges felújításon töri a fejét? Anyagilag jobb lenne, ha tavaszra halasztanák a kérdést.
Egészség: Hangulatilag nagyon szélsőséges!

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Most nehezen hiszi el, hogy jelenlegi helyén még sikeres lehet. Úgy gondolja, hogy minden abba az irányba mutat, hogy körül kell néznie, milyen lehetőségei vannak máshol. Biztos, hogy kap ajánlatokat, de még ne határozza el magát, hiszen ön is elég bizonytalan!
Pénz: Ha van miből, befektethet egy keveset.
Szerelem: Párja mindent megtesz, hogy ragaszkodásáról meggyőzze önt. Állhatatossága célba is érhet, ha ön még nem mondott le kapcsolatukról.
Egészség: Fogászati, esetleg bőrproblémák jelentkezhetnek.

Ezek is érdekelhetnek