Horoszkóp

Szeptember 8-14.

ABC2006. 09. 08. péntek2006. 09. 08.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: A héten sok mindennel tud végezni, és a jövő hét közepén már a nyilvánosság ítéli meg önt, munkáin keresztül. Kétségkívül sokat dolgozott azon, hogy az elképzelései szerint valósítsa meg terveit. Lehetséges, hogy még a főnökével is voltak nézeteltérései, de jól tudott érvelni igaza mellett, és képes volt őt is meggyőzni.
Pénz: Munkája elismeréseként jutalomra, juttatásra számíthat.
Szerelem: Párkapcsolata zökkenőmentes, jól megértik és segítik egymást.
Egészség: Csak az idegeskedéssel árthat magának.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Lesznek olyan lehetőségek, amik a szokványostól eltérőek, de magukban hordozzák a siker lehetőségét. A héten tudatosan gondolja át, milyen előnyökkel járhatnak, és mennyiben illeszkedhetnek eddigi profiljába. Érdemes új dolgokkal is foglalkoznia, a külső tényezők is ez irányba hajtják, csak jól válasszon!
Pénz: Szakmai tudását értékelik.
Szerelem: Jelentősebb események nem várhatók, minden a megszokott mederben folyik. A hétvégén több meghívásnak is eleget kell tenniük.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Egy olyan feladatban szeretné magát próbára tenni, amivel eddig még nem foglalkozott. Ennek előfeltétele, hogy bizonyos ismereteit felelevenítse, főleg, ha másoknak szeretné átadni ezt a tudását. Lehet, hogy kicsit bizonytalan a kimenetelben, de ne aggódjon, biztos a siker. Vágjon bele!
Pénz: Lehet, hogy meggondolatlanul költekezik, de jön a pótlás is.
Szerelem: A hétvégi kirándulás vagy a rokonlátogatás kötelező programnak indul, mégis jól fogják magukat érezni.
Egészség: Ne legyen szélsőséges!
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Mindent megtesz, hogy bizonyítsa szakmai tudását, és megfeleljen az új kihívásoknak. Valóban jólesik az ember büszkeségének, ha olyan munkát végezhet, amiben "királynak" érezheti magát. Egyelőre csak ebből az új munkából nem tudna megélni, ezért ne adja még fel a régit! Várjon, míg tisztázódnak az anyagi kérdések.
Pénz: Reméli, hogy megfizetik a fáradozását.
Szerelem: A hét eleji feszültségek hamar oldódnak, és a jövő héten már újra minden a legnagyobb rendben lesz.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Sokat dogozott az elmúlt héten, de most már kicsit fellélegezhet. Véget értek a szabadságolások, és teljes létszámmal dolgozhatnak, helyreállhat a megszokott rend. Főnökei elismerik eddigi tevékenységét, és továbbra is adnak szakmai véleményére. Pár napra el tud szabadulni pihenni.
Pénz: Lehetséges, hogy egy hosszú hétvégére szánja bevételei egy részét.
Szerelem: Párja mindenben ön mellett áll, és ha kell, még a házimunkából is kiveszi a részét, hogy segítsen önnek.
Egészség: Jobb hangulatban lesz.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Környezete maximálisan segíti, hogy feladataival határidőre végezhessen. Szinte forr most ön körül a levegő, annyi mindent kellene egyszerre elvégeznie, hogy azt sem tudja, hol áll a feje. Eddigi munkái miatt nagyobb az ismertsége is, ami még több és még igényesebb munkát hoz önnek.
Pénz: Anyagi gondjai nincsenek, de még nem minden járandósága folyt be.
Szerelem: Kedvese izgatottan készülődik a hétvégi délutánra, amikor barátaikat látják vendégül.
Egészség: Fogyasszon sokkal több folyadékot!
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Váratlan, de szerencsés fordulat következhet be olyan ötleteinek megvalósításában, amikről esetleg már le is mondott. A külső körülmények is kedvezően alakulnak, így ellenlábasai sem tehetnek semmit. A héten vigyázzon arra, hogy hogyan fogalmaz és hogy kinek mit mond!
Pénz: Szerencsés időszaka van.
Szerelem: Párja már egy újabb utazást tervezget, és önt sem nehéz rávennie. Talán még van néhány nap szabadsága, használják ki!
Egészség: Nagyobb gondjai nincsenek, esetleg fáradt egy kicsit.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Nagyobb feladatok a héten nem várják. A megszokott iramban halad munkáival, sőt lehet, hogy a jövő héten pár napra szabadságot is vesz ki. Főnöke sem ellenzi, hiszen most nincs sok tennivalójuk, a fontosakkal már elkészültek.
Pénz: Egy ajándékvásárlásra többet költ, mint tervezte.
Szerelem: Lehetséges, hogy úgy gondolja, néhány kérdést nem ártana tisztázniuk a jövőre nézve. A függetleneknek továbbra is esélyük van egy nem mindennapi szerelemre.
Egészség: Kissé kimerültnek érzi magát.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Igazán elégedett lehet, hiszen sikereket ért el hivatásában. Erőfeszítéseinek és a rengeteg munkának meglett az eredménye. Nyilvánosan is elismerik tevékenységét, ami nagy elégtétel önnek, mert sokat küzdött azért, hogy célba érjen.
Pénz: Akad olyan munkája, amiért csak késéssel kapja meg a pénzét.
Szerelem: Párjának már éppen kezdett elege lenni abból, hogy önt csak a munkája foglalkoztatta. A hétvégén kapcsolódjanak ki, menjenek szórakozni!
Egészség: Nagyobb gondok nem jelentkeznek, de pihenjen!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Lehet, hogy a hét elején még kétségesnek ítéli meg tervei kimenetelét, de biztosan számíthat a sikerre. Lesznek olyan támogatói is, akiknek hatalmában áll segíteni tevékenységét, éljen a kínálkozó lehetőségekkel! Ne féljen attól, hogy túlságosan elkötelezi magát, a segítőknek sem rossz "üzlet".
Pénz: Váratlan bevételekre számíthat.
Szerelem: Párja örül az ön sikereinek, de pár napot szeretne önnel kettesben tölteni. Otthon is ragyogóan lehet pihenni és kikapcsolódni!
Egészség: Ne étkezzen szélsőségesen!

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Az érdeklődés középpontjába kerül, és sokkal jobban odafigyelnek tevékenységére. A háttérből titkos segítőkre is számíthat, persze elsősorban saját szakmai tehetségének tulajdoníthatja sikereit. Sok tervével az elképzelései szerint halad, de nem mindennel. Legyen türelmesebb!
Pénz: Szerencsésebb időszaka van.
Szerelem: Lehet, hogy akadtak kisebb feszültségek anyagi kérdésekben, de ez már a múlté. Párja a háttérből sokban hozzájárul ahhoz, hogy ön sikeres legyen.
Egészség: Gondolkozzon pozitívabban!

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Számos olyan külső információ birtokába juthat, ami elgondolkoztathatja jelenlegi kilátásairól. Bár lehetséges változás a hivatás területén, de még nem érett meg rá az idő. A kapott ajánlatokat gondosan tanulmányozza, és csak utána döntsön!
Pénz: Nem áll rosszul.
Szerelem: Lehet, hogy párkapcsolata is fordulóponthoz érkezik, de nem tanácsos elhamarkodottan döntenie. Lehet, hogy csak átmeneti gondokról van szó, és időt kellene szánniuk arra, hogy tisztázzák a helyzetet.
Egészség: Hangulatilag hullámzó.

Ezek is érdekelhetnek