Horoszkóp

ABC2007. 04. 27. péntek2007. 04. 27.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Valaki végre felnyitja a szemét. A tisztánlátás kiábrándító lehet, de ne arra haragudjon, aki a ködöt elhessegette. Visszavágyván menekülhet másféle álmokba: porok és borok a szerek a fájó sebre. Csak nehogy a kezelés tovább tartson, mint maga a betegség!

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Hirtelen ötlet nyomán adásvételi ügyletbe bonyolódhat: túl nagy értéket ne kockáztasson, mert kétséges a siker. Ha jól helyezkedik, fizetésemelésre számíthat: szeresse főnökeit! Párkapcsolatában az aktuális jelszó: szólj igazat, beverik a fejed!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Szép dolog a szerelem, no de tartson mértéket! Bármi okozhat csömört, ha túlzásba visszük. No persze ha az a cél, hogy kiábránduljon jelenlegi partneréből, akkor a legjobb úton halad. A torkossággal kapcsolatban ugyanezt mondhatom.

Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Uralkodó bolygója, a Hold a kisebb kapcsolatok házán halad át hétvégén. Kiváló alkalomnak ígérkezik arra, hogy látogassa meg szomszédjait, hívja fel testvéreit, rokonait, mindazokat, akiket régen látott és akik kedvesek a szívének.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Talán sokat vállalt, kicsit túlbecsülte erőit, és most roskadozik a sokféle elkötelezettség súlya alatt. Büszkeségét tegye félre, és nyugodtan kérjen segítséget! Attól, hogy kiderül: ön is ember (hiszen esendő), a tekintélyét nem éri csorba.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Bármennyire is két lábbal áll a földön, érzelmei néha mégis elragadhatják. És ha a stabil talaj időnként unalmassá válik, miért ne adná át magát a sodródásnak? A
napokban lelkiismeret-furdalás nélkül engedhet a legkülönbözőbb csábításoknak!
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Kétszer is gondolja meg, kinek adja ki azokat a bizalmas információkat, amelyek a tudomására jutottak. Ha ügyes, a maga hasznára fordíthatja a dolgot, de az oktalan pletykálódással sokat veszíthet. Legalábbis valaki bizalmát - örökre.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Aki a sötétség erőivel harcol, az előbb-utóbb maga is elveszti lelke fehérségét. De - amíg élünk - semmi sem megváltoztathatatlan. Egy magányos erdei túra, séta a tavaszi madárdalban, egy kis meditáció a napfényben üdítő lélekfürdő lehet.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Fortuna önt szolgálja, használja hát ki a lehetőséget! Nem mondom, hogy feltétlenül most nyeri meg a lottó ötöst, de adjon némi esélyt a szerencsének legalább azzal, hogy részt vesz a "világi" életben. A megmérettetésekből most győztesen kerülhet ki.

Bak (XII. 21.-I. 19.)
Higgadt döntéseket hozhat szerelmi ügyekben vagy gyermekekkel, esetleg üzlettel kapcsolatos dolgokban. A racionalitás most különös tisztánlátással párosul önben. Megláthatja, milyen erők mozgatják az embereket: ráérezhet, hol is van az a bizonyos eb elásva.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Ön szívesen változtat a dolgain egyik percről a másikra. Így aztán - mint a neve is mutatja - könnyen kiöntheti a csecsemőt is a fürdővízzel. Vigyázzon hát a mosdatással! Gondolja át, mi az, amin valóban változtatni kell, és mit érdemes régi életéből megtartani.

Halak (II. 19.-III. 20.)
A hatalom nyomása törvénytelen utakra vinné; talán többet is kockáztat, mint gondolná. Nem kell persze mindentől elzárkóznia, de óvatos módosításokat kezdeményezhet, hogy a kecske jóllakjon. A káposztának meg úgyis mindegy.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek