Róluk szól a hír

ABC2007. 04. 20. péntek2007. 04. 20.
Róluk szól a hír

Vilmos herceg
Az egykori jó fiú egyre több gondot okoz apjának és nagyanyjának. Nemrég egy zenés szórakozóhelyen részegen ráordított a zenészekre: hagyják abba a muzsikálást. "Én leszek a király, azt tegyétek, amit mondok!" Eddig valamennyire visszafogta a botrányoktól őt Kate Middleton, akinek viselkedése és modora sokkal választékosabb, mint a két fiatal hercegé. Most azonban, ötévi együttjárás után, Vilmos kiadta az útját, mégpedig nem éppen királyi módon: mobiltelefonon.

Brad Pitt és Angelina Jolie
Kapcsolatuk válságban van. Egy közös és három örökbe fogadott gyereküket nevelik; bár inkább csak Pitt van velük, hiszen Angelina filmet forgat. A jóképű filmsztár azonban egyre inkább beleragadt a pesztra szerepkörébe. Nem kap filmajánlatokat, míg kedvese karrierje tovább szárnyal. Angelina közben újabb és újabb gyerekek örökbefogadását tervezi, holott a meglévőekkel sincs ideje foglalkozni.

Garri Kaszparov
A volt sakkvilágbajnok az utóbbi időben politikai szerepet vállal: Polgári Egységfront nevű pártja élén Putyin elnök egyik ellenzéke. A napokban egy moszkvai tüntetésen 170 társával együtt őrizetbe vették, mert kormányellenes jelszavakat kiabáltak. Hívei a rendőrállomás előtt követelték szabadon bocsátását, ami mintegy nyolcezer forint értékű bírság megfizettetése után meg is történt.