Horoszkóp - Augusztus 24-30.

ABC2007. 08. 24. péntek2007. 08. 24.
Horoszkóp - Augusztus 24-30.

Kos
(III. 21.–IV. 20.)
Egy munkahelyi viszálykodás senkinek sem tesz jót, s a bölcs kompromisszumot most, úgy tűnik, lehetetlen kicsikarni. Legjobb lesz várni a jövő hétig, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Ha teheti, vegyen ki szabadságot!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)
Úgy érezheti, hogy álmai rendre kudarcot vallanak a megvalósításban. Ám lehet, hogy az álmodozásába eleve beleszövi a kudarc élményét. Próbálja meg kizárni a negatív erőket, koncentráljon a szépre és jóra, amely körülveszi!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)
Az erővel kicsikart alku rövidtávon talán megoldást hozhat, de legyen rugalmas, és készüljön fel a további változásokra, ha meg akarja tartani partnerét. Ha új főnököt kap, nem biztos, hogy elsőre megnyeri a tetszését. De a jövő még sok talányt rejteget.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)
Pénzügyi téren próbálja meg összehangolni a lehetőségeit a vágyaival. Helyzete nem rossz, de azzá válhat a mértéktelenségben. Ne engedjen a kor csábításainak, a könnyedén osztogatott hitelek a modern rabszolgatartók csapdái.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)
A szépség istennőjének bolygója a jegyében toporog, ragadjon hát meg minden alkalmat a szépülésre, régi szép időkbeli formájának visszanyerésére. Amennyire alkalmas ez a tranzit erre, legalább annyira elősegítheti az elhízást is. A választás joga az öné.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)
Uralkodó bolygója, a Szűz a jegyében jár, ezért gondolkodása a szokásosnál is pörgősebb, precízebb. Még mindig nagyon nyugtalan napokat élhet át, képtelen a lazításra. A jóga, az úszás segít feloldani görcsösségét.

Mérleg
(IX. 23.–X. 22.)
Egy rokona gondjaira hathatós segítséget nyújthat: elsősorban azzal, ha szembesíti önmagával. Ön képes arra is, hogy ezt bántás és megalázás nélkül tegye, ami a segítség alapfeltétele. A barátság most különös hangsúlyt kap életében.

Skorpió
(X. 23.–XI. 21.)
Kicsit elege van már az anyagiakért folytatott harcokból, de ha most sikerrel jár, akkor ez a harc lesz a végső – legalábbis jó darabig. De arra is figyeljen, hogy családi életét és karriertörekvéseit harmóniába hozza. Ha ez nem sikerül, akkor semmi sem fog működni.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 20.)
Felesleges hadakozásokra, kicsinyes cívódásokra kár elpazarolnia erőit: legyen ön a bölcsebb, az igazságot csak akkor ossza meg másokkal, ha azok megértek a tudásra. Addig is próbáljon meg a háttérből irányítani. Ha tényleg igaza van, sikerülni fog.

Bak

(XII. 21.–I. 19.)
A jegyén áthaladó Hold kicsit mindent más megvilágításba helyez: a régi emlékek hirtelen fontossá válhatnak. Ha jelenlegi barátaival mostanában csak civakodik, talán ideje lenne felkeresni valamelyik régi, elfeledett ismerősét.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)
Minden szeretet szabadság, ugyanakkor minden kapcsolat rabság: ezt az érzést nehezen küzdi le mostanában. Ám a kettő csak együtt létezik, hisz minden szeretet ígéret is egyben, s mint ilyen, magában hordozza a béklyókat is.

Halak
(II. 19.–III. 20.)
Úgy tűnik, végre révbe ért, párkapcsolata tökéletes, és ha még eddig nem törvényesítették, akkor ideje ezt is bepótolni. Legyen nagyvonalú a részletek megtervezésében, nehogy aztán végül valami kis pitiáner semmiség miatt veszítse el kedvesét.

Ezek is érdekelhetnek