Horoszkóp

Október 26-november 1.

ABC2007. 10. 26. péntek2007. 10. 26.
Horoszkóp

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Valósággal belelát mások veséjébe, és ezt a tulajdonságát most jó eséllyel kamatoztathatja az üzleti életben. Azért óvakodjon attól, hogy másokat csak játékszernek nézzen: megvan rá az esély, hogy önnel is ugyanez történhet.

Bika (IV. 21.–V. 20.)
Ha ön még független ember, akkor valószínűleg most jött el az ideje a párkapcsolata megszilárdításának. Ha már házas, akkor valamilyen közös sorsfordulat előtt állhatnak.  Fontos, hogy semmit ne hallgassanak el egymás előtt, ami befolyásolhatná döntéseiket.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)
A szerencse most szövetségeseihez pártolt, ám ha a lelkükbe gázol, akkor könnyen ellenségeivé teheti őket. Most csak szőrmentén kritizáljon, még ha sérelem is éri az önérzetét. Főnökével szemben vegyen fel pléhpofát!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Új szerelem gyúl szívében, és ezen még akkor sem szabad meglepődnie, ha már jócskán benne van a korban. Úgy látszik, a szíve még fiatal. Még ha pusztán plátói marad is ez az érzelem, adjon hálát érte a sorsnak: ez az őszi tavasz újra felmelegíti szívét.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)
Ha a szokottnál kicsit rámenősebb, akkor most sikeres pénzemberré válhat: legalábbis az elkövetkező egy-két hétre. Ha van gyermeke, akkor vele kapcsolatban némi csalódás érheti, de fogja fel ezt úgy, mint a szeretet próbatételét.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)
Nagyon sok változásra számíthat életében, készüljön fel a váratlanra! Ha nyitott, és friss szívvel áll elébe, akkor valószínűleg élvezni fogja a pezsgést, ha azonban gyanakvó, „öreges”, akkor megsínyli a kalandot. Cél a megújulás.

 
Mérleg (IX. 23.–X. 22.)
Titkokat tudhat meg, amik esetleg bántják is széplelkét, de pusztán ostoba pletykálásnak is vélheti a hallottakat. Semmi sem véletlen azonban, ami tudomására jut. Ha nem is lesz gyakorlati haszna az ön számára, később még tanulságul szolgálhat.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)
A jegyébe lépő Nap miatt most saját magára fordítja figyelmét, növeli tudatosságát. Minden, amit most tesz, fokozottan szolgálja egója épülését, érvényesülését. Egy öreg vagy régi barát hasznos tanácsokkal látja el.

Nyilas (XI. 22.–XII. 20.)
Családjával, otthonával kapcsolatban óvakodjon a hirtelen lépésektől: egy rossz kedvében hozott döntés katasztrofális következményekkel járhat. Koncentráljon inkább karrierje építgetésére, keressen támogatókat munkatársai között!

Bak (XII. 21.–I. 19.)
Ha a körülményei már fojtogatóvá váltak, hát egy utazás mindent megváltoztathat, kerekedjen fel! A szerencsét ezekben a napokban otthonától távol keresheti. A pályáját érintő kérdésekben azonban még nem jött el a döntés ideje.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)
Nem leli helyét, úgy látszik, a nagyvilág az ön hazája. Lehetősége adódhat, hogy olyan pályát válasszon, mely jobban kielégíti szabadságvágyát. Inkább menjen el utazó ügynöknek, mintsem hogy elszakítson minden régi köteléket.

Halak (II. 19.–III. 20.)
A hétvégét régi rokonok látogatásával tölti, a régmúlt idők felidézése kissé melankolikussá teszi. Talán sokat veszített, vélheti visszagondolva régi életére. De meg kell látnia az új lehetőségeket is: egy találkozás kedvező fordulatot hozhat.

Ezek is érdekelhetnek