Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
A Vidék íze gasztronómiai magazin finom receptjei közül ajánljuk.
Zsályás túrógombóccal bélelt szalonnás jércemell
Hozzávalók: 4 jércemellfilé; 1 tojás; 25 dkg szeletelt bacon szalonna; 1 púpozott evőkanál búzadara; 25 dkg tehéntúró; 1 kis csokor zsálya; só.
A túrót összekeverjük a tojással, a búzadarával, a finomra vágott zsályával meg egy csipet sóval. A jércemellfiléket a vastagabb végük felől felszúrjuk, habzsákkal betöltjük a túrós tölteléket. A húst ezután enyhén megsózzuk, baconba göngyöljük, tepsibe rendezzük, fóliával letakarjuk, és 130 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, s a szalonnás jércemellet 200 fokon ropogósra pirítjuk.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu