Horoszkóp, június 12–18.

ABC2009. 06. 11. csütörtök2009. 06. 11.
Horoszkóp, június 12–18.

Bak (XII. 22.–I. 19.) Most a legmerészebb tettekre is szüksége van ahhoz, hogy kilábaljon ingatag helyzetéből. Ha tanult anyagi kudarcaiból, akkor többé nem követi el ugyanazt a hibát.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Nem biztos, hogy érdemes vállalnia egy hirtelen kínálkozó, kecsegtetőnek tűnő ügyletet. Váratlan szerencse köszönt családjára, de az ismerősét ért megrázkódtatás is hatással lesz a kedélyére.

Halak (II. 19.–III. 20.) A titkos szerelmi légyottoknak vége szakadhat. Hozzájut régi követeléséhez, így anyagi ügyei gyökeresen megváltoznak. Szerencséjéből részeltesse a családját is.

Kos (III. 21.–IV. 19.) Itt az idő viszonozni a kedvességet, mellyel oly sokszor megörvendeztették a szomszédai. Hívja el hétvégi partira a jóakaróit. Az esti sétákat e napokban sose hagyja ki, jót tesz a közérzetének is.

Bika (IV. 20.–V. 20.) Lelki gondjait már testi tünetek is kísérik, érdemes szakemberhez fordulnia. Munkahelyi problémáját önmagának köszönheti, próbáljon róla másképpen gondolkodni.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) Barátai, akik mindig a rendelkezésére álltak, most is várják a hívását. Bizton számíthat bölcs tanácsaikra. Partnerét lepje meg valamilyen kedves aprósággal, régóta vágyik rá, örülni fog a figyelmességének.
Rák (VI. 22.–VII. 22.) Kijutott önnek a gondokból, ezért türelmetlen. Betegségéből való teljes felgyógyulásához szüksége lehet környezetváltozásra. Ezen ne spóroljon, nem érdemes.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) További előmenetele miatt is fontos lehet ápolnia munkatársaival a jó kapcsolatot. Sorsszerű találkozások tehetik különlegessé ezt a hetet. Ne ijedjen meg senkitől, legyen nyitott.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) E héten nyugodt, kiegyensúlyozott napok várnak önre. Akik viszont párt keresnek maguknak, könnyen az érdekkapcsolatok zsákutcájában találhatják magukat.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Most megszüntetheti hozzátartozójának a létbizonytalanságból eredő szenvedéseit. Tennie kell azokért, akik áldozatokat is vállaltak az ön jövője érdekében.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) E héten kiváló meglátásaival fején találja a szöget. Együttérzésével kisegítheti barátját a depresszióból. A szerelemben beteljesülhetnek régi vágyai, de legyen óvatos, ne siettesse a dolgokat.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) Ami csak elromolhat, e héten el is romlik. Mielőtt az újabb viharfelhők is megérkeznek, lesz ideje kifújni magát és társaságot is kap hozzá. Fogadja el az ajándékot, nem kell rögtön a viszonzáson agyalnia.
 

Ezek is érdekelhetnek