Horoszkóp, július 10–16.

ABC2009. 07. 09. csütörtök2009. 07. 09.
Horoszkóp, július 10–16.

Bak (XII. 22.–I. 19.) Új perspektíva nyílik a munkahelyén. Ne aggódjék, mert bármivel is bízzák meg, szervezőképessége a csúcsra jár. Keressen új hobbit, ha a mostanit már végleg megunta.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Bár mostanában kissé ingataggá vált a magánélete, nagy sikerekre számíthat baráti társaságában. Fogadja el, hogy semmit sem kap készen. Legyen a családja a legfontosabb.

Halak (II. 19.–III. 20.) Lefoglalja a munkahelyi gondok orvoslása, de anyagiakkal is elismerik az erőfeszítéseit. Ami kevés ideje marad, azt töltse szeretteivel, tervezzen közös programokat.

Kos (III. 21.–IV. 19.) Emlékezetes ajándékot vásároljon partnerének, ha már van miből megvennie. A lelki békéjét is megőrizheti, ha derűsebben éli a mindennapokat. Itt az ideje a testedzésnek.

Bika (IV. 20.–V. 20.) Ami mások számára elfogadhatatlan, azt vétek erőltetnie. Kérjen, de mikor visszautasítják, hajoljon meg a tények előtt. Ha így tesz, mindenki előtt helyreáll a tekintélye.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) Ideges kapkodásában konfliktusba kerülhet a munkahelyén. Aki mindenkibe képes belecsípni, nem lehet jó úr otthon sem. Tisztázza a félreértéseket partnerével.
Rák (VI. 22.–VII. 22.) Alaposan gondolja át munkájában a következő napok feladatait. Ha ön követelte ki azokat, hatalmi harcra számíthat. Kitartására otthon is szükség lesz, ne fogja vissza magát.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) A munkájában zajló változásokon kellő leleményességgel és diplomáciai érzékkel felülkerekedhet. Új barátokra tesz szert, velük izgalmas nyári kalandokat él át.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Nem baj, ha többet költ, mint amennyit betervezett, de ez nem jelenti azt, hogy dorbézolhat. Szüksége lesz tartalékokra otthona felújításához, amit még az idén el kell kezdenie.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Elismerést zsebelhet be és anyagi javakban is gyarapodhat. Okos önvizsgálattal alkalma nyílik, hogy rendezze a gondolatait. Keressen hiteles segítőt önmaga mellé.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) Ha belevág élete nagy kalandjába, lehet, hogy olyasvalaki csavarja el a fejét, aki miatt nem érdemes mindent feladnia. Ha dönt és borít, kiderülhet: visszaút már nem lesz.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) A munkahelyén ne szerezzen az eddiginél is több ellenséget, kerülje el a nyílt színi csatákat. Fordítsa energiáit szerettei jólétére, amiben az együtt töltött idő a legfontosabb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek