Horoszkóp, július 17–23.

ABC2009. 07. 16. csütörtök2009. 07. 16.
Horoszkóp, július 17–23.

Bak (XII. 22.–I. 19.) E héten a remek fizikai és szellemi állapota hozzásegítheti a korábban elutasított álláshoz. A szerelemben itt az idő a cselekvésre, mert biztos lábbal szilárd talajon áll.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Nagyobb anyagi kiadások előtt jól fontolja meg, vajon tényleg az ön útja, amin éppen jár. Ha túl sok a figyelmeztető jel, igazán érdemes megállnia és felülvizsgálnia: hol hibázott?

Halak (II. 19.–III. 20.) Kevés az ideje, pedig bármilyen közösség tagjának lenni felelősségérzetet kíván. A szeretet olyan, mint a levágott virág: ha vázába tesszük is, cserélgetni kell a vizet alatta.

Kos (III. 21.–IV. 19.) Ha nem tudja pontosan, mire vágyik, de szeretne valami fontosat cselekedni, akkor tegye azt, amivel másoknak a hasznára lehet. Jutalma pedig megbecsülés és tisztelet.

Bika (IV. 20.–V. 20.) Valaki felbukkan a múltból, és el kell határoznia, hogy nosztalgiázzon-e vele vagy sem. Döntése a jövőjét is befolyásolhatja. Az ön energiatartalékai sem kiapadhatatlanok.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) A világ nem esküdött össze ön ellen, bár szinte mindenki próbára teszi a türelmét és az erejét is. Összpontosítson kellően a munkájára, és rendezze függő anyagi ügyeit.
Rák (VI. 22.–VII. 22.) Partnerét ne hanyagolja el, mert szakítás lehet a vége. Figyeljen, hogy a környezetét mi foglalkoztatja. Hasznos következtetésekre jutva cselekedjék azoknak megfelelően.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) E héten szinte minden elképzelhető megeshet a hivatásában és az otthonában is. Ne lankadjon, mert nagy szüksége lesz a fantáziájára a hétvégi programok összeállításában.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Ne ijedjen meg, ha átláthatatlannak ítéli a munkahelyi gondjait. Ha csak némán tűr, azzal mindenkinek árt. Anyagi ügyekben is vegye fel a kesztyűt, s minden a helyére kerülhet.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) A szerelem olyan kihívás elé állíthatja, hogy még a külsejét is képes volna megváltoztatni. Ne hagyja magát behálózni, mert valaki csupán a pénzére utazik.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) Képes volna a barátait egymásnak ugrasztani, a kollégái között veszekedést szítani? Ne engedjen kétes gondolatainak, hiszen az a valódi öröme, ha a környezete elégedett.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) E héten nagy energiákat képes mozgósítani egy jó cél érdekében. Sokak ámulatára mindenben túlszárnyalja eddigi önmagát. Tartsa meg ezt a lendületét a későbbiekre is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek